אם כן..
שאלת השבוע: מונדיאל, כן או לא? ובאיזה מינון? אממ..זה אול אובר פייסבוק..אישית אני לא רואה ואני בכל מקרה נכנסת לחודש מבחנים בהם אני בעיקר אשב מול המחשב ואלמד..אז גם לא יצא לי להגיע למקומות שיאנסו את זה עליי..
דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: יום חמישי היה לי השלב השלישי והאחרון במיונים. זו הייתה פרזנטציה שהייתי צריכה להכין ממאמר שהם שלחו לי ולבוא להציג אותם מול צוות ניהולי..אני חושבת שהלך בסדר, השתגעתי עם זה די הרבה אבל בסופו של דבר הייתי מרוצה ממה שיצא, אחר כך עוד הושיבו אותי מולם ודיברנו עוד ועוד על כל הדברים שכבר דיברתי עליהם בכל הראיונות הקודמים ועל עוד דברים..עכשיו..אני מחכה לתשובה...וההמתנה הורגת אותי!! גאד הלוואי!
דבר פחות טוב שקרה השבוע: זה שהפרזנטציה הייתה בחמישי וזה אומר לחכות מינימום לראשון לתשובה (אולי יותר?!
)
דבר מצחיק או ציטוט?
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): התחלתי עונה שניה של כתום זה השחור החדש וראיתי איתו פרק ראשון של ברייקינג באד, זה אמנם פרק שכבר ראיתי אבל אולי איתו אני אמשיך את הסדרה.. אהה והתחברתי לנטפליקס..אפשר לסווג את זה כדבר טוב שקרה השבוע..
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): ג'סטין עיקר
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): סיימתי את סאמדיי! שהיה נהדר..והתחלתי Divergent
אני מחכה ליפול מהכסא..
מה קניתי השבוע: אחרי הפרזטציה יצאתי בהרגשה די טובה..בעיקר כי זה מאחורי..וגם כי באמת היה נראה שהלך בסדר..לא יצאתי מדוכאת בקיצור. והחלטתי ככה עם המצב רוח הטוב לקפוץ לעזריאלי ולחפש לי ארנק חדש. יש לי ארנק שחור של קיפלינג שנמצא איתי מכיתה י בערך (אני לא צוחקת), עד כה הוא החזיק מצויין אבל עכשיו הכפתור שלו כבר לא נשאר סגור והוא נפתח לי בתיק ובלאגנים..אז רציתי לקנות בדיוק את אותו ארנק..זה יהיה קשה לעזוב אותו...אבל לפחות אותו אחד זה לא שינוי כזה קיצוני
קיצר הסתובבתי שם איזה שעתיים ולא מצאתי!
אז לא קניתי כלום סתם חפרתי לכם תכלס..
תוכנית לשבוע הבא: מבחן ביום ראשון בבוקר שטרם התחלתי ללמוד אליו
להלחץ עד שיחזרו אליי (פלייייז תשובה חיובית!!) 2 משמרות אחרונות בעבודה...וזהו בעיקר..מבחנים ברבאק...
תמונת השבוע: