סכמ"ש

Rachel47

New member
באמת?

לא משאירים את אמה סטון?
לא ראיתי עוד את 2 האמת

בעצם אמה סטון היא לא מרי ג'יין
הו וול...

Rachel47

New member
אני בטוחה

סתם לא יצא היות ואני גרה בעיר מאותגרת מבחינת קולנוע
וגם כל פרטנרי הסרטים שלי לא פה

Rachel47

New member
האמת

אני מכורה למארוול
ועדיין אני לא כזה מחכה לו...
כאילו..אני אראה כמובן
אבל כנראה לא בקולנוע
לא יודעת למה..לא נפלתי מהטריילרים..

אני מחכה לכל ההמשך של אוונג'רס אובייסלי...
אומרים שיהיה עוד וולברין
!

Lion_Heart

Well-known member
UM...HUH?

זה הולך להיות סרט מדהים...והטריילר היה גאוני (לדעתי הצנועה)
ו...את מכורה ל MARVEL?...קומיקסים את קוראת או רק הסרטים?
ואמרתי כבר שבסרט הבא של ה X MEN יהיה GAMBIT ?
וגם אני מחכה בסבלנות לסרט הבא של ה AVENGERS

Rachel47

New member
אני לא מאלה שממש קוראות את הקומיקסים

הכבדים (סורי..לא גרה בארצות הברית בתוך חנות קומיקס או מחזיקה מספיק כסף כדי לתחזק אימפריית קומיקס בבית
)
אבל את הסדרות אני מאוד אוהבת מאז שאני ממש קטנה
עכשיו כשהתחילו לעשות מהן סרטים זה מאוד נחמד לי
אקס מן ביי פאר אחד האהובים עליי ואני ממש מחכה לבא עם גאמביט!!! וממש אהבתי את זה שיצא עכשיו!!

גארדיאנ'ס אני ממש פחות מכירה אז כן טיפה פחות התחברתי ולא אמרתי שהטריילר לא טוב, אמרתי שהוא פחות תפס אותי מאחרים

גם עם זה שאני מכורה יש דברים שאני רואה בבית ולא בקולנוע
נגיד הסרטים של דה האלק
ת'ור הראשון..את השני כבר ראיתי בקולנוע

ואם זה הולך להיות סרט כזה מדהים אני מצפה ממך בתור אחד שאני רואה שאני קצת יכולה לקחת את המילה שלו לבוא ולצעוק עליי ללכת אליו...אחריותך

Lion_Heart

Well-known member
צפי

לצעקות התלהבות של "לכי לראות, לא עכשיו, קומי, לכי (או סעי)לבית הקולנוע הקרוב בצורה נוחה לביתך(עדיף בלויווי כמה אנשים שאת מכירה, תגררי מישהו,נו) ולכי להינות

Rachel47

New member

כן אין בעיה אני מוכנה לקבל כזאת הודעה
אחרי שתראה את הסרט

אבל הרגת אותי

איכככככ

צ׳נינג טאטום ישחק אותו..
וככה עוד דמות אדירה תהרס בגלל ליהוק גרוע..

shirush3

New member
אני גם מחכה לאשמת הכוכבים

ג'ון גרין חפר על הסרט מלא

Rachel47

New member
מעבר לכך שהוא חפר

הספר

בדוק אני מתה באמצע הסרט מרוב פילס..

Rachel47

New member
יואו יואו

הטריילר עם האוקיי
בא לי למות כל פעם

הראיתי לחברות את הטריילר לא מזמן, הן לא קראו את הספר אבל הייתי חייבת לשריין שמישהו יבוא איתי (רק בלית ברירה אני סוחבת אותו..אבל זה ממש לא סרט שהוא יהנה ממנו ואני לא אוהבת לעשות את זה..)
ואנחנו יושבות לראות ואני כולי עוד שניה מתפוררת מבכי
וכשסיימנו את הטריילר אחת אמרה "טוב חייבים לראות את זה!"
ואני כל כך שמחתי!!
אם הטריילר הזה עושה כזו הרגשה גם בלי לקרוא את הספר!!!!

מזל שעכשיו עוד חברה קוראת ונלך יחד ואז תהיה לי אחת שקראה לפחות

Rachel47

New member
ואו גם לי אין כוח לשקרניות

עוד חידשו אותה לעוד שתי עונות!!!

Rachel47

New member
אם כן..

שאלת השבוע: מונדיאל, כן או לא? ובאיזה מינון? אממ..זה אול אובר פייסבוק..אישית אני לא רואה ואני בכל מקרה נכנסת לחודש מבחנים בהם אני בעיקר אשב מול המחשב ואלמד..אז גם לא יצא לי להגיע למקומות שיאנסו את זה עליי..

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: יום חמישי היה לי השלב השלישי והאחרון במיונים. זו הייתה פרזנטציה שהייתי צריכה להכין ממאמר שהם שלחו לי ולבוא להציג אותם מול צוות ניהולי..אני חושבת שהלך בסדר, השתגעתי עם זה די הרבה אבל בסופו של דבר הייתי מרוצה ממה שיצא, אחר כך עוד הושיבו אותי מולם ודיברנו עוד ועוד על כל הדברים שכבר דיברתי עליהם בכל הראיונות הקודמים ועל עוד דברים..עכשיו..אני מחכה לתשובה...וההמתנה הורגת אותי!! גאד הלוואי!
דבר פחות טוב שקרה השבוע: זה שהפרזנטציה הייתה בחמישי וזה אומר לחכות מינימום לראשון לתשובה (אולי יותר?!
)
דבר מצחיק או ציטוט?
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): התחלתי עונה שניה של כתום זה השחור החדש וראיתי איתו פרק ראשון של ברייקינג באד, זה אמנם פרק שכבר ראיתי אבל אולי איתו אני אמשיך את הסדרה.. אהה והתחברתי לנטפליקס..אפשר לסווג את זה כדבר טוב שקרה השבוע..
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): ג'סטין עיקר

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): סיימתי את סאמדיי! שהיה נהדר..והתחלתי Divergent
אני מחכה ליפול מהכסא..
מה קניתי השבוע: אחרי הפרזטציה יצאתי בהרגשה די טובה..בעיקר כי זה מאחורי..וגם כי באמת היה נראה שהלך בסדר..לא יצאתי מדוכאת בקיצור. והחלטתי ככה עם המצב רוח הטוב לקפוץ לעזריאלי ולחפש לי ארנק חדש. יש לי ארנק שחור של קיפלינג שנמצא איתי מכיתה י בערך (אני לא צוחקת), עד כה הוא החזיק מצויין אבל עכשיו הכפתור שלו כבר לא נשאר סגור והוא נפתח לי בתיק ובלאגנים..אז רציתי לקנות בדיוק את אותו ארנק..זה יהיה קשה לעזוב אותו...אבל לפחות אותו אחד זה לא שינוי כזה קיצוני
קיצר הסתובבתי שם איזה שעתיים ולא מצאתי!

אז לא קניתי כלום סתם חפרתי לכם תכלס..
תוכנית לשבוע הבא: מבחן ביום ראשון בבוקר שטרם התחלתי ללמוד אליו
להלחץ עד שיחזרו אליי (פלייייז תשובה חיובית!!) 2 משמרות אחרונות בעבודה...וזהו בעיקר..מבחנים ברבאק...
תמונת השבוע:

למעלה