סכמ"ש

Macphista

New member
מחזיקה לך אצבעות עם העבודה!

ויאללה ללמוד למבחן!
ולמצוא ארנק חדש...

Rachel47

New member
אין בעיקרון

אבל יש דרכים לעקוף את זה
בינתיים אני בשלב שאני בודקת אם הדרכים האלה יציבות מספיק...
ונהנית מהעניין על הדרך...

Shiri from the block

Active member
אני מכירה עוד חברה שמשתמשת בנטפליקס לי אין כח להתעסק עם הדרכים העקיפות אז אני מורידה הכל וזהו..
חוץ מזה שעם קצת סבלנות, הוט כבר העלו את כל העונה של כתום ל VOD ועשו את זה ממש כמה ימים אחרי שכל העונה שוחררה אז סחטיין עליהם.

Rachel47

New member
ברור שסחטיין

אפילו שאיכס הוט ואין לי יש לי בכלל יס
אני לא אומרת שזה פתרון אולטימטיבי
עדיין לסדרות שאת רואה בקצב ארצות הברית זה לא פתרון וצריך להוריד
אבל זה מאגר נחמד ויש לו כמה יתרונות
זה לא אומר שאני אשאיר את זה לנצח
אבל זה חמוד...

Macphista

New member
טרללה

שאלת השבוע: מונדיאל, כן או לא? ובאיזה מינון?
בתור מישהי שחשבה שיש דבר כזה נפדל ולמדה רק הבוקר שיש פנדל ויש נבדל והם שני דברים שונים ועדיין לא מבינה מהם... ולמרות שעשיתי חידון "איזה נבחרת את/ה" ויצאתי אנגליה....
נראה לי ש... לא.

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: הייתי השבוע לראשונה בחיי בשיעור פילאטיס ואני עדיין מרגישה את כל השרירים שלי... היה מעניין/מוזר ואמשיך עם זה.
דבר פחות טוב שקרה השבוע: אני ממש מתעצלת בעבודה על אחד הפרוייקטים הצדדים שלי ואני כבר די בפיגור ופשוט לא בא לי...
דבר מצחיק או ציטוט? הופעת אורח של בון ג'ובי בפרק 4X09 של משחקי הכס

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): התחלתי לראות המלכה הלבנה. ראיתי כבר שלושה פרקים. אמנם הצהירו שהיא היורשת של משחקי הכס, או משחקי הכס הבריטית, והיא ממש לא, אבל אני נהנת מהסדרה.
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): אני מאזינה לאחרונה לתחנת הרדיו "קול הקמפוס" אונליין ונהנת.
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): סיימתי לקרוא את עשתונות. הסוף קצת נמרח לדעתי כשכבר היה ברור מה הוא יהיה, אבל בגדול ספר טוב מאוד ומרתק ומומלץ.
מה קניתי השבוע: קניתי פיט-פלופס היום. אני קונה יותר מדי נעליים...
תוכנית לשבוע הבא: יש טיול מהעבודה ביום ראשון. אני קצת חוששת כי אני בקושי מכירה אנשים ונוסעים לטיול באוטובוס כמו בטיול שנתי ואני ממש חושבת כאילו אני שוב בבית ספר מי ישב לידי באוטובוס...
תמונת השבוע:X

Rachel47

New member
פילאטיס זה אחד החוגים

שאם מתישהו אני אקום ואחליט שבאלי לעשות משהו עם עצמי..אז אני אבחר בו
הייתי בשיעור אחד ממש פעם וזה גמר אותי
אבל אני מניחה שזה חיובי בעניינים שקשורים לספורט

שונאת טיול שנתי

אפילו בתור מורה שיושבת ליד המורים האחרים, תמיד הייתה תחרות מי ישב ליד מי.....

פילאטיס זה מגניב. ביום בו אני אפסיק להתעצל, הדבר הראשון שאני אעשה זה פילאטיס. עשיתי בעבר ואהבתי, בכיתי מרוב כאבים, וויתרתי

הרגת אותי עם הנפדל

ותקראי את הסדרה "בת בולין", אמא שלי אומרת שהספרים ממש טובים וזה כיף יותר לראות את הסדרה אחרי שקראה אותם.

פילאטיס זה טוב גם לסיבולת לב ריאה או שזה לא? אני צריכה משהו לזה

Macphista

New member
פילאטיס זה ממש לא לסיבולת לב ריאה

את צריכה אירובי בשביל זה.
בפילאטיס מותחים שרירים פנימיים במטרה להאריך אותם ולייצב את הגוף בכל פעולותיו בצורה טובה יותר.

כאבי הגב שחוויתי לאחרונה גרמו לי להבין ש... הגיע הזמן לטפל בעניין שרירי הגב שלי...

אני יודעת מה זה פילאטיס

עשיתי בנות העשרים שלי יוגה ופילאטיס, ואיכשהו אני מוצאת שיותר קל לרוץ 5 מייל מאשר לעשות שעה של פילאטיס........

סכמ"ש

שאלת השבוע: מונדיאל, כן או לא? ובאיזה מינון? אנחנו טים הולנד. ממש ברגעים אלה בעלי (שחזר הבייתה מהעבודה כי האינטרנט בעבודה נפלה) שואג על הטלוויזיה בסלון, ושתי הברווזיות הקטנות שיושבות לידו צועקות על השופט ושואלת את אבא שלהן למה אנחנו נסערים כלכך. אני מפחדת שהעיניים שלי יתקעו מרוב שאני מגלגלת אותן, וזה רק היום השני......

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: יומהולדת שנה לחתולים שלנו

דבר פחות טוב שקרה השבוע: הם התחילו לצאת לחצר, ומטיילים בחצרות של השכנים כל הזמן. אבל הם לא מוכנים לחזור הבייתה שאני קוראת להן לפני שאני הולכת לישון, והיללות שלהם מעירות אותי בסביבות 2 בלילה, ואז אני צריכה לקום מהמיטה, לרדת לקומה התחתונה, ולפתוח את הדלת..... וחשבתי שעכשיו שהבנות שלי גדולות אני אשן לילות שלמים.....

דבר מצחיק או ציטוט? אופיליה (הנקבה) פגשה את הסנאי שלנו (זה שגר על העץ בחצר), היא נהמה עליו וברחה הבייתה, לקח לזנב הנפוח שלה שעה לחזור למימדים רגילים

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): עדיין עם האנטומיה של גריי. סוף עונה חמש. פתאום שמתי לב כמה אמה ומרדית מזכירות לי אחת את השניה

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): NPR סוף סוף רדיו שהדיבורים והתוכניות מעניינות, אף אחד לא מתפרץ לדברי הזולת, הכתבות מרתקות.

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): ספר ההורים שקראתי שבוע שעבר.....

מה קניתי השבוע: כלום, עשינו הפסקה עם כרטיסי אשראי

תוכנית לשבוע הבא: מסתבר שגם בחופש הגדול יש שגרה. חוגים, מכון כושר, בריכה, כיף
תמונת השבוע:

Macphista

New member
חחח, החתולים...

דבר ראשון מזל טוב לחתולים.
דבר שני... חחחח.... החתול שלי שנשאר לגור עם ההורים שלי כי לא רצה לעבור איתי, מעיר אותם כמעט כל יום בין 4 ל- 5 בבוקר....
למרות שיש לו ארגז חול והוא יודע להשתמש בו, הוא לא אוהב אותו ורוצה לעשות צרכים בחוץ. אז... כן, אמא שלי קמה לפתוח לו את הדלת שיצא החוצה.
ואז החצוף חוזר בבוקר כשהם יוצאים לעבודה, וישן משש בבוקר ועד 5 אחרי הצהריים. רצוף.

למה אמה ומרידית מזכירות לך אחת את השנייה?

כי שתיהן דארק אנד טוויסטי

אז הילדות שלהן נמצאת על שתי קצוות שונות של אותו הסקאלה, אבל עדיין, מבחינת האישיות וצורת ההסתכלות על החיים הן דארק אנד טוויסטי, רואות שחורות, מפחדות להפתח ולסמוך, ושתיהן ילדות קטנות שרוצות וצריכות את אימא. אמה מקרה קצת יותר קשה, בכל זאת מרדית הצליחה להתגבר על עצמה, למצוא משפחה ולהקים משפחה, ואמה ניראה שהיא אוהבת את הלבד והאומללות, אבל גם מרדית' הייתה ככה בעונות הראשונות.....

shirush3

New member
כל חופשה צריכה להגמר

שאלת השבוע: מונדיאל, כן או לא? ובאיזה מינון? זה נחמד
כמובן שבמינון סביר

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: איטליה! איטליה! איטליה! היה חם בטירוף (35 מעלות כל יום
), אבל שווה כל רגע! ויומולדת כמובן, שכלל גיחה לכינרת ומלא מלא מלא שופינג

דבר פחות טוב שקרה השבוע: לא היה דבר כזה
דבר מצחיק או ציטוט? אמ... כל מיני דברים מהטיול
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): ראיתי את מליפיסנט! זה לא היה מה שציפיתי (אני לא יודעת למה ציפיתי), אבל אהבתי והכיוון שהם לקחו אליו את הסרט היה מענין
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): כל מיני... מוזיקה+איטליה=

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): לא היה לי זמן לקרוא... ניסיתי להתחיל בטיול את עיר של נשמות אבודות, אבל כל פעם שהתחלתי לקרוא כמעט נרדמתי

מה קניתי השבוע: אוי ואבוי! מה לא קניתי השבוע
יותר מידיי דברים. ממש יותר מידיי דברים! אני חושבת שהכרטיס שלי נשרף מהיומיים האחרונים

תוכנית לשבוע הבא: לימודים. בתחילת יולי יש לי מבחן ופיספסתי את ה2 שיעורים האחרונים אז הגיע הזמן להשקיע

תמונת השבוע: עוד לא העברתי תמונות למחשב

מסכמשת!

שאלת השבוע: מונדיאל, כן או לא? ובאיזה מינון? ממש לא, חבורת אימבסילים שרצים אחרי כדור.. כן ראיתי התעמלות אומנותית היום וזה היה יפהפייה! דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: התחלתי לעבוד בסטימצקי! רק לחודש הספר אבל לפחות אני ארוויח קצת כסף. דבר פחות טוב שקרה השבוע: לא בטוח שאוכל לעבוד בחווה שהתקבלתי אליה, כי לא בטוח שיהיה לי איך להגיע בבקרים. דבר מצחיק או ציטוט? מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): הפרק האחרון בעונה של בונז, וואו איזה פרק! כל מי שרואה בונז ועוד לא ראה- רוצו לראות! מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): לא שמעתי אבל נדבק לי שיר למוח- מאש אפ של גלי- i feel pretty/unpretty מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): התחלתי את ׳הסוד הקדמוני׳, ספר מרתק! משנה חיים! שווה לקנות ולקרוא! מה קניתי השבוע: את ׳הסוד הקדמוני׳ ועוד שני ספרים במסגרת המבצע של סטימצקי. אין, אסור לי לעבוד בדברים כאלה, שנה שעברה עבדתי בשבוע הספר וקניתי 12 ספרים! תוכנית לשבוע הבא: לדבר עם האחראית מהחווה ולסגור דרך הגעה בבקרים בקיץ. תמונת השבוע:

למעלה