סכמ"ש
שאלת השבוע: מונדיאל, כן או לא? ובאיזה מינון? אנחנו טים הולנד. ממש ברגעים אלה בעלי (שחזר הבייתה מהעבודה כי האינטרנט בעבודה נפלה) שואג על הטלוויזיה בסלון, ושתי הברווזיות הקטנות שיושבות לידו צועקות על השופט ושואלת את אבא שלהן למה אנחנו נסערים כלכך. אני מפחדת שהעיניים שלי יתקעו מרוב שאני מגלגלת אותן, וזה רק היום השני......
דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: יומהולדת שנה לחתולים שלנו
דבר פחות טוב שקרה השבוע: הם התחילו לצאת לחצר, ומטיילים בחצרות של השכנים כל הזמן. אבל הם לא מוכנים לחזור הבייתה שאני קוראת להן לפני שאני הולכת לישון, והיללות שלהם מעירות אותי בסביבות 2 בלילה, ואז אני צריכה לקום מהמיטה, לרדת לקומה התחתונה, ולפתוח את הדלת..... וחשבתי שעכשיו שהבנות שלי גדולות אני אשן לילות שלמים.....
דבר מצחיק או ציטוט? אופיליה (הנקבה) פגשה את הסנאי שלנו (זה שגר על העץ בחצר), היא נהמה עליו וברחה הבייתה, לקח לזנב הנפוח שלה שעה לחזור למימדים רגילים
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): עדיין עם האנטומיה של גריי. סוף עונה חמש. פתאום שמתי לב כמה אמה ומרדית מזכירות לי אחת את השניה
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): NPR סוף סוף רדיו שהדיבורים והתוכניות מעניינות, אף אחד לא מתפרץ לדברי הזולת, הכתבות מרתקות.
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): ספר ההורים שקראתי שבוע שעבר.....
מה קניתי השבוע: כלום, עשינו הפסקה עם כרטיסי אשראי
תוכנית לשבוע הבא: מסתבר שגם בחופש הגדול יש שגרה. חוגים, מכון כושר, בריכה, כיף
תמונת השבוע: