מצות - לפורר לחתיכות קטנות
להרטיב במים עד שנוצרת עיסה. כפית מלח על כל שלוש מצות (או לפי הטעם)
אני הוספתי כף גדושה שקדיה על כל שלוש מצות
בפעם השנייה הוספתי כוס עשבי תיבול קצוצים על ארבע מצות: כוסברה, פטרוזיליה, בצל ירוק, שמיר, סלרי ומעט נענע
טיגנתי פעם אחת כלביבות קטנות, ופע אחת כלביבה אחת גדולה בגודל המחבת - על להבה בינוית, מכוסה.
זה היה מעולה, ממש
להרטיב במים עד שנוצרת עיסה. כפית מלח על כל שלוש מצות (או לפי הטעם)
אני הוספתי כף גדושה שקדיה על כל שלוש מצות
בפעם השנייה הוספתי כוס עשבי תיבול קצוצים על ארבע מצות: כוסברה, פטרוזיליה, בצל ירוק, שמיר, סלרי ומעט נענע
טיגנתי פעם אחת כלביבות קטנות, ופע אחת כלביבה אחת גדולה בגודל המחבת - על להבה בינוית, מכוסה.
זה היה מעולה, ממש