אחרונה
לא יודעת למה התמונה האחרונה יצאה הפוכה כשאצלי היא בסדר,
הקינוח שלי היה ממש מיוחד ופשוט מעולה,
טרייפל של דלעת, פירות יער אדומים, והתחתית הלבנה היתה לדעתי שמנת קשיו, אבל אני לא בטוחה. עם כפית ארוכה לקחתי כל פעם משלושת השכבות ביחד והיה מדהים.
הוא אכל טארט טאטן עם אגס. אבל הוא אופה, ויש לו סטנדרטים מיוחדים. היה לו טעים אבל הוא אמר שהוא היה מכין את זה יותר טוב.
הדבר היחיד שלא היה טבעוני בארוחה זה החלב בקפה שלו, אני שתיתי קפה עם חלב אורז.
שילמנו שישים אירו וזה בהחלט היה שווה את ההשקעה, וגם- מאוד לא יקר ביחס למה שאנחנו משלמים בבלגיה במסעדות על מנות שהיו משעממות להפליא.
זה דף המסעדה:
https://www.facebook.com/pages/Restaurant-Avalon/168890959788843
לא יודעת למה התמונה האחרונה יצאה הפוכה כשאצלי היא בסדר,
הקינוח שלי היה ממש מיוחד ופשוט מעולה,
טרייפל של דלעת, פירות יער אדומים, והתחתית הלבנה היתה לדעתי שמנת קשיו, אבל אני לא בטוחה. עם כפית ארוכה לקחתי כל פעם משלושת השכבות ביחד והיה מדהים.
הוא אכל טארט טאטן עם אגס. אבל הוא אופה, ויש לו סטנדרטים מיוחדים. היה לו טעים אבל הוא אמר שהוא היה מכין את זה יותר טוב.
הדבר היחיד שלא היה טבעוני בארוחה זה החלב בקפה שלו, אני שתיתי קפה עם חלב אורז.
שילמנו שישים אירו וזה בהחלט היה שווה את ההשקעה, וגם- מאוד לא יקר ביחס למה שאנחנו משלמים בבלגיה במסעדות על מנות שהיו משעממות להפליא.
זה דף המסעדה:
https://www.facebook.com/pages/Restaurant-Avalon/168890959788843