בישולים לסופ"ש

smaak

New member
אחרונה

לא יודעת למה התמונה האחרונה יצאה הפוכה כשאצלי היא בסדר,
הקינוח שלי היה ממש מיוחד ופשוט מעולה,
טרייפל של דלעת, פירות יער אדומים, והתחתית הלבנה היתה לדעתי שמנת קשיו, אבל אני לא בטוחה. עם כפית ארוכה לקחתי כל פעם משלושת השכבות ביחד והיה מדהים.
הוא אכל טארט טאטן עם אגס. אבל הוא אופה, ויש לו סטנדרטים מיוחדים. היה לו טעים אבל הוא אמר שהוא היה מכין את זה יותר טוב.

הדבר היחיד שלא היה טבעוני בארוחה זה החלב בקפה שלו, אני שתיתי קפה עם חלב אורז.

שילמנו שישים אירו וזה בהחלט היה שווה את ההשקעה, וגם- מאוד לא יקר ביחס למה שאנחנו משלמים בבלגיה במסעדות על מנות שהיו משעממות להפליא.

זה דף המסעדה:

https://www.facebook.com/pages/Restaurant-Avalon/168890959788843
 

ladybug6

New member
נראה יאמי


איזה סדנאות אלה, שנרשמת אליהן? באיזה נושא?
 

smaak

New member
שלוש במספר, בישול צמחוני

אני חושבת שהם ילמדו רק טבעוני, אבל ההגדרה היא לצמחוני.
יש שלושה שיעורים, כל אחד נמשך שלוש שעות ויתקיים בהפרש של שבועיים.

השיעור הראשון- איך מוציאים מירקות את המיטב באמצעות תבלין אחד בלבד- מלח. טכניקות שונות.
שיעור שני, בישול עם תבלינים וצמחים, שילובים לא שגרתיים וטכניקות,
שיעור אחרון- ילמדו איך להכין ״צלחת״ של המסעדה, כזו שכוללת כמה סוגי ירקות, דגן וחלבון, וקינוחים.

מבטיחה לעדכן כשאהיה שם :)
 

smaak

New member
קראתי עוד קצת באתר שלהם

עכשיו אני בטוחה שזה טבעוני. מעולה!
 

Ofericko

New member
אנחנו אצל אחותי ומשפחתה בשישישבת

משפחה קרניסטית למהדרין.
ועם זאת חבל על הזמן מה שהולך כאן:

מוסקת חצילים, פלפלים ושבבי סויה טחונים.
שניצלים מנתחי סייטן.
תבשיל קינואה מושקע.
תבשיל זיתים ברוטב עגבניות.
מרק קוסקוס עשיר טבעוני.
סלטים רבים.
אורז.
ועוד.

נכנסתי למטבח וראיתי על השיש ספר מתכונים "צמחונות בקלות"...
מי היה מאמין....

אם יתאפשר אעלה תמונות מאוחר-כך.
 

ladybug6

New member
וואו, איזו אחות מגניבה

כל הכבוד על ההשקעה

גם אני נתקלתי בכמה הפתעות טובות שכאלה, דווקא מאנשים שלא ציפיתי מהם להרבה. סחטין עליה.
 

Ofericko

New member
כמה תמונות....

אני לא בסביבתי הטבעית כך שהתמונות מחתרתיות ומאותגרות...
אחותי אף פעם לא בישלה אוכל טבעוני. היום לקחה קורס זריז אצל שכנה ויצא מוצלח מאד.
מנת הדגל היתה מוסקה טבעונית. הבסיס היה פתיתי סויה בבצל מטוגן ותיבלון. מעל זה פלפלים קלויים וחצילים.
יצא מעדן.
בתמונה שלב פתיתי הסויה...
 

Ofericko

New member
"טאבולה" קינואה:

עם חמוציות, בצל סגול, חצאי בוטנים קלויים במקום והרבה פטרוזיליה.
 

Ofericko

New member
ולקינוח:

מוס/גלידה של קצפת צמחית ומעליה תפזורת של פקאן סיני ומעל שְתִי וערב של נגיעות טחינה גולמית מלאה, סילאן, וחלבה מסולסלת עדינה.
שחיתות אמיתית!!

אין תמונה
 

Ofericko

New member
ובעוד אחותי כאן עומלת על הבישולים....

אנחנו מקבלים את התמונות הנ"ל מאחותי השניה שמבשלת למשפחתה:
לזנית "בולונז" טבעונית.
פסטה מוקפצת עם ירקות ונתחי סייטן.
 

RSPA

New member
שמע, את כל מה שהבאת לכאן ניתן לכנות

"הפצצת איכות".
יש לך משפחה בלי עין הרע, חבל"ז. כולם מאסטר שפים.
 
למעלה