בישולים לסופ"ש

ladybug6

New member
מה, מי טבעוני שם?

או בדרך?


כל התמונות נראות פצצה, איזה כיף לך!

גם אותי אתמול פינקה אמא של הבנזוג, ונוסף לכל המנות העצובות שהיו שם, היו גם מנות שמחות: ממולאים טבעוניים מהממים (פלפלים וקישואים), כרובית שלמה אפויה עד למצב הנימוח הזה שמקבל טעם של חמאה, בטטות אפויות, תפו"א אפויים, אורז לבן + אורז עם גזר, סלט חסה ועגבניות, סלט ירוק מלא עלים ופקאנים וחמוציות וכאלה, סלט כרובית-גזר-קולרבי חיים, סלט שומר ושמיר (דאבל איכסוש), ולצד הקינוחים החלביים היה גם קינו טפיוקה טבעוני וטעים שבניגוד לחבריו החלביים, חוסל עד הפירור האחרון.
אני תמיד מקבלת בגאווה את תואר "הצלחת הצבעונית ביותר בשולחן"
 

elin86

New member
קציצות מאש וערמונים

מהבלוג של ליידיבאג, יצאו נחמד, פעם ראשונה שאני מתעסקת עם מאש.. אצלינו בבית מכינים אותו כתבשיל שאני לא ממש אוהבת
יש קרפצ'יו סלק חמצמץ, כרובית בחמאת בוטנים נגמרה היום
ולקינוח עוגיות שוקולד-קפה-שיבולת שועל שכיכבו פה לא מזמן
השרתי אזוקי למחר, נראה מה נכין..
 

elin86

New member
יש דרך להציל אזוקי שקצת נשרף

בבישול? משום מה כל המים נעלמו וזה תפס חלק מהגרגירים.. מה דעתכם?
לזרוק?
 

ladybug6

New member
סורי, לא ראיתי עד עכשיו

אם האזוקי קיבלו טעם שרוף שלא עובר גם אחרי שטיפה במים - אין מה לעשות לצערי..
 

elin86

New member
מעניין אם חתולי הרחוב יסכימו

לאכול מזה.. נבדוק מחר
 

ladybug6

New member


אם תמעכי את זה עם קצת מזון חתולים יבש, זה יעשה ת/עבודה לדעתי..
 

Not All Me

New member
אין לי רעיונות

הכנתי בינתיים את ה"חריימה" מהארוחה באדורה (מתכון בבלוג של אורי שביט), יצא מעולה.
רציתי לשדך את זה לקוסקוס אבל מסתבר שאין לי, אז בטח אכין עוד מעט קינואה או אורז.
מעבר לזה פשוט אין לי רעיונות מה לבשל...

אגב, יש למישהו מתכון טוב לעוגת תפוזים שאפשר להוסיף לה שוקולד צ'יפס? קניתי אתמול תפוזים לטובת עוגה כזו אבל גם פה.. פשוט אין לי השראה.
 

ladybug6

New member
העוגת תפוזים בבלוג של וגאנסקי

מצוינת.
לא יודעת לגבי שוקולד צ'יפס, אבל בפני עצמה ועם הקרם תפוזים היא ממש טעימה.
 

מנדולין

New member
נראה מדהים, אפשר מתכון?


חיפשתי בבלוג שלך ולא מצאתי, או שזה המתכון של הגביניות? בכל מקרה נראה מדהים!
 

ladybug6

New member
כן, אלו הגביניות :)

רק שבעוגות ממולאות צריך פחות גבינה מאשר גביניות בודדות אז מספיק ליטר 1 של חל"ס (או חצי גבינת טופוטי)
תודה
 

ladybug6

New member
תלוי בגודל ובעובי שלהן

וגם תלוי אם זה רולדה או צמה או שושנים...
בדר"כ על 180 מעלות זה לוקח בין 20 ל-30 דקות, תלוי בתנור ובעוגה, צריך שהלמעלה יזהיב היטב, אני תמיד מוציאה לרגע ונוגעת בצדדים של העוגה, לראות שיבש, וגם בודקת שמלמטה כבר יבש וקצת זהוב.
 
למעלה