בקשות, שאלות ומתכונים לליל הסדר

בנתיים הנגלה הראשונה

לא צלחה כל כך
אז אני לא רוצה להמליץ על המתכון ולא להשמיץ


יש המון אבל המון מתכונים ברשת
כולם פחות או יותר אותו דבר :)

אני הולכת בדכ על הבלוגים שאני אוהבת ומחפשת שם
במיקרה הזה מישהי נתנה לי את המתכון והתוצאה .. נו טוב היא מפורטת להלן
 

ענבר100

New member
אפשר מתכון לקרם לימון עם מרנג

ואיך עושים אותו בכוסות אישיות
 
עוד לא הכנתי ועוד לא מצאתי מתכון


אבל תכלס נראה לי כמו כל קרם אחר,
עם כפית/כף שמים בכוסות ומלמעלה להזליף את המרנג
נראה לי שאני אלך לכיוון מרנג איטלקי שהוא קצת יותר רך כזה
שנראה לי יותר מתאים לקינוח
 

ציפהלה

New member
אגסים ביין לבן וטארט לימון - יש?

חשבתי על כמה אפשרויות פרווה, אבל מחפשת מתכונים מנוסים:
1. אגסים מבושלים ביין לבן וממולאים במשהו -אולי מרציפן, מצופים בשוקולד.
2. טארט לימון על בסיס בצק עם שקדים.
3. טארט שוקולד עם דובדבנים ו/או פירות יער.

יש הצעות?
 

ע16

New member
הכנת מוס לפני הסדר

אני מתכננת להכין מוס שוקולד בכוסות אישיות לסדר, אבל רוצה להכין אותו בשבת אחהצ. האם לדעתכם הוא יחזיק מעמד ויהיה בסדר עד שני בערב?
 

bali

New member
מנהל
עדיף יהיה להקפיא את המוס

לא בטוח שהוא יחזיק במקרר משבת בלי לאבד נפח.
 

העצלנית

New member
השאלה זה עד כמה את רוצה תחליפים

הציעו טפיוקה שזה מעולה לטעמי אבל דיי הרבה אנשים לא מתחברים למרקם

אני אוהבת להשתמש בחלב קוקוס במקרים כאלה ועושה למשל מלבי קוקוס

בעל השולחן האחרון אורן גירון נותן מתכון למוס פירות על בסיס ג'לטין מוקצף ואני מאמינה שזה פרווה

מוס שוקולד זה תמיד אופציה רק לטעמי חשוב להשתמש בשוקולד טוב וזה מודגש עוד יותר בפרווה.

אפילו פטיסייר אפשר לעשות מחלב סויה למשל
 
למעלה