הישרדות 38 - פסגת ההכחדה - הכירו את הקאסט!

B R A Y E R

New member
מנהל
קלי וולדמורט

גיל- 31
מקום מגורים- סיאטל
מקצוע-מנהל מכירות
לאיזה שורד את הכי דומה? קלי וולדמורט מהישרדות:הזדמנות שניה, ואני חושבת שהיא הייתה גם בהישרדות: סאן חואן דל סור
מה הסיבה שבאת להישרדות? נשאר לי משהו אחד לעשות במשחק: לנצח.
למה דעתך תשרוד בהישרדות? שרדתי 38 ימים פעם קודמת. אני חושבת שאהיה מסוגלת לשרוד עוד יום אחד.

Bar EL

New member
קווין

מאחל לה בהצלחה! המועדפת עליי מהחוזרים

Bar EL

New member
קווין

מאחל לה בהצלחה! המועדפת עליי מהחוזרים

B R A Y E R

New member
מנהל
דיוויד וורייט

גיל- 44
מקום מגורים- קליפורניה
מקצוע- תסריטאי לטלוויזיה
לאיזה שורד אתה הכי דומה? אני הכי מזדהה עם דייוויד וורייט. החנון הקירח הזה פשוט צריך חיבוק.
מה הסיבה שבאת להישרדות? בפעם הראשונה ששיחקתי קיבלתי הרבה צמיחה בלתי צפוייה כאדם. זוהי ההזדמנות השניה שלי, והפעם אני הולך להרוויח את תואר "השורד האחרון"!
למה דעתך תשרוד בהישרדות? אני הולך לנצח בהישרדות על ידי יישום כל הכישורים והידע שצברתי בפעם הראשונה ששיחקתי ושרדתי 38 ימים. אני הולך לשחק אפילו חזק יותר כדי outwit, outplay, and outlast!

NP23

New member
הם יהיו די סתומים

לא להדיח אותו ראשון..כי הוא גם חלש.. אבל ראינו כבר מה קרה עם סנדרה .. שהיה את כל הסיבות להעיף אותה ראשונה ואפילו ב34 זה לא מיד קרה..
והיתרונות שלו שהוא כן היה נאמן בעונה שלו הוא בטח ישחק על זה ..נראה..
מעניין גם מה תהיה האינטראקציה שלו עם קלי

Bar EL

New member
מחבב אותו סהכ

אבל לא רואה לו סיכוי להישאר במשחק ...

B R A Y E R

New member
מנהל
ויקטוריה באמונד

גיל- 23
מקום מגורים- ניו יורק
מקצוע- מלצרית
לאיזה שורד את הכי דומה? אני מזדהה מאוד עם מלקולם. אם תקראו את עמוד המעריצים שלו בויקיפדיה, הוא מתואר כ"חביב, אסטרטגי ומצטיין באתגרים" ואני רוצה להאמין שאני באותו הדרך.
מה הסיבה שבאת להישרדות? המוטיבציה העיקרתי שלי היא הרפתקה של פעם בחיים! אני צופה מאז שהייתי ילדה קטנה, וזה תמיד היה משהו שרציתי לעשות. כל מתמודד אומר שזו חוויה משנת חיים. דבר שני: סיכוי לזכות במליון דולר, כמובן!
למה דעתך תשרדי בהישרדות? אני באמת חושבת שיש לי כל מה שנדרש בשביל outwit, outplay, and outlast. אני בן אדם פעלתני. אני עובדת קשה כדי להשיג את המטרות שלי. אני חברותית, חכמה מאוד, חזקה ומודעת לעצמי מספיק כדי לדעת מתי להוריד את הכמויות שהופכות אותי לאיום. אני לא פוחדת לשקר ולבגוד, אבל אני חכמה מספיק כדי לדעת שבלי בריתות חזקות לעולם לא תנצח.

NP23

New member
מתוקה

ויכולה להיות גם מאוד חריפה
צופה לה הצלחה

B R A Y E R

New member
מנהל
הג'ינג'ית הראשונה בהישרדות?

באמת חמודה, ואני מקבל ממנה קצת ווייב של אמנדה

B R A Y E R

New member
מנהל
רון קלארק

גיל- 46
מקום מגורים- אטלנטה
מקצוע- מורה, האקדמיה של רון קלארק
לאיזה שורד אתה הכי דומה? אני אדם מלא חמלה, אבל כל מי שמכיר אותי היטב אומר שבתחרויות אני הופך לנבל. אני גם מנתח את הכל. מהסיבות האלו, אני לא חושב שיש מתמודד עבר שהוא התאמה מושלמת בשבילי, אבל אני חושב שהמשחק שלי יהיה כמו של ספנסר.
מה הסיבה שבאת להישרדות? מאז הישרדות:בורנאו אני מכור. החברים שלי ואני עוקבים אחרי כל פרק, מתעכבים כל הזמן על דיון על מהלכים וצפייה מחדש בפרקים האהובים עלינו שוב ושוב. אני אומר לתלמידים שלי שהחיים נועדו בשביל לחיות ושאסור להם להתחרט עליהם. "תחלמו בגדול"! לאחר צפייה בהישרדות רוב חיי הבוגרים, סוף סוף החלטתי לקחת את העצה של עצמי ולהרשם. אני רוצה לחיות את החוויה ולשתף את המסע שלי עם אלה שאני אוהב. זה יהיה רגע מונומנטלי בחיי!
למה דעתך תשרוד בהישרדות? התשוקה שלי לחיים היא להשתפשף עם אנשים, ועם התמקדות אני יכול לשנות את מצב הרוח שלהם ולגרום להם ללכת בעקבותיי. אני אשתמש בקסם הדרומי שלי כדי להרגיע, האישיות הגדולה שלי כדי לבדר והאופי הנאמן שלי כדי לבלבל.

NP23

New member
אמנם הוא מעריץ נלהב

אבל אני גם חושב שיהיה פלופ
&nbsp

B R A Y E R

New member
מנהל
ג'וליה קרטר

גיל- 24
מקום מגורים- מארילנד
מקצוע- סייעת רפואית
לאיזה שורד את הכי דומה? ג'רמי! הוא היה מפלצת פיזית, אבל הוא היה אסטרטגי בשימוש שלו באלילים, נאמן לברית שלו, כנה ונאה. הוא היה שחקן מצויין.
מה הסיבה שבאת להישרדות? זה היה החלום שלי להיות בהישרדות עוד מאז שהתחלתי לראות כשהייתי ילדה. זה התחיל אחרי מותו של אבי, ובמובן מסויים, זה עזר לי "לשרוד" את האתגרים שלי. אני רוצה להוכיח לעצמי שאני מסוגלת לעשות את זה. לזכות במליון דולר זו גם מוטיבציה ענקית. יש לי הלוואות סטודנט רבות, ואני רוצה לעזור גם לאחותי ולאמי.
למה דעתך תשרדי בהישרדות? אני שחקנית צוות ומתקשרת מצויינת. יש לי קסם ושכל ואני לא מפחדת לעשות מהלכים מסוכנים.

למעלה