אריק הפמן
גיל- 34
מקום מגורים- קליפורניה
מקצוע- כבאי
לאיזה שורד אתה הכי דומה? אני חייב לומר טוני. אני לא חושב שאנחנו אנשים דומים, אבל אני חושב שאנחנו מסכימים באופן בסיסי על איך משחקים את המשחק. טוני היה מטחנה מההתחלה ועד הסוף. הוא מבין כי לכל פיסה במשחק, כל רגע, כל סיטואציה יש ערך והוא יכול להשתמש בו כדי להשפיע על התוצאה שלך. אני חושב שרוב השחקנים מזהים רק את החלקים הברורים בהישרדות כחלקים על הלוח, כאשר במציאות כל פרט אחרון הוא פיסה שיכולה להוביל למהלך. זה הולך להיות המטרה שלי להיות "ON" כל הזמן במשחק. במילים אחרות, לא להפסיק לשחק. אני חושב שכך אתה מנצח, על ידי לשים לב לפרטים ולאחר מכן לשחק מהם. אני חושב שטוני עשה את זה, וכך גם אני.
מה הסיבה שבאת להישרדות? המטרה העיקרית שלי להיות בתוכנית היא ההרפתקה שבזה! הרפתקה זה משהו שחשוב לי ומשהו שאני חושב שאני תמיד אנסה. אבל ההרפתקה הזו היא הזדמנות ייחודית לתרגל את הדברים שאני מטיף לבנים שלי. התוכנית תתן לי הזדמנות להראות להם שעבודה קשה משתלמת, וכי חלומות בהחלט שווים רדיפה. התוכנית הזו היא פלטפורמה מיוחדת לספר סיפור ממש טוב!
למה דעתך תשרוד בהישרדות? אני חושב שיש לי הרבה מיומנויות שמשרתות צוות טוב. יש לי מוסר עבודה חזק, אני טוב עם הידיים, אני חזק ופיזי, ואני חושב שאני טוב בלגרום לאנשים להרגיש מוערכים. דבר נוסף שאני טוב בו זה לשמור/להביא אנשים ביחד. אני חושב שיש בי את המתנה של גישור, שיהיה דבר גדול בהישרדות! מישהו יצטרך לשמור על הברית דבוקה בדבק.. אני אהיה האיש הזה!