הישרדות 38 - פסגת ההכחדה - הכירו את הקאסט!

B R A Y E R

New member
מנהל
היא נראית ונשמעת ממש ממש חמודה

אבל אני לא חושב שהיא תצליח ממש, בטח שלא בשבט כזה, ותודח על ההתחלה..

B R A Y E R

New member
מנהל
אריק הפמן

גיל- 34
מקום מגורים- קליפורניה
מקצוע- כבאי
לאיזה שורד אתה הכי דומה? אני חייב לומר טוני. אני לא חושב שאנחנו אנשים דומים, אבל אני חושב שאנחנו מסכימים באופן בסיסי על איך משחקים את המשחק. טוני היה מטחנה מההתחלה ועד הסוף. הוא מבין כי לכל פיסה במשחק, כל רגע, כל סיטואציה יש ערך והוא יכול להשתמש בו כדי להשפיע על התוצאה שלך. אני חושב שרוב השחקנים מזהים רק את החלקים הברורים בהישרדות כחלקים על הלוח, כאשר במציאות כל פרט אחרון הוא פיסה שיכולה להוביל למהלך. זה הולך להיות המטרה שלי להיות "ON" כל הזמן במשחק. במילים אחרות, לא להפסיק לשחק. אני חושב שכך אתה מנצח, על ידי לשים לב לפרטים ולאחר מכן לשחק מהם. אני חושב שטוני עשה את זה, וכך גם אני.
מה הסיבה שבאת להישרדות? המטרה העיקרית שלי להיות בתוכנית היא ההרפתקה שבזה! הרפתקה זה משהו שחשוב לי ומשהו שאני חושב שאני תמיד אנסה. אבל ההרפתקה הזו היא הזדמנות ייחודית לתרגל את הדברים שאני מטיף לבנים שלי. התוכנית תתן לי הזדמנות להראות להם שעבודה קשה משתלמת, וכי חלומות בהחלט שווים רדיפה. התוכנית הזו היא פלטפורמה מיוחדת לספר סיפור ממש טוב!
למה דעתך תשרוד בהישרדות? אני חושב שיש לי הרבה מיומנויות שמשרתות צוות טוב. יש לי מוסר עבודה חזק, אני טוב עם הידיים, אני חזק ופיזי, ואני חושב שאני טוב בלגרום לאנשים להרגיש מוערכים. דבר נוסף שאני טוב בו זה לשמור/להביא אנשים ביחד. אני חושב שיש בי את המתנה של גישור, שיהיה דבר גדול בהישרדות! מישהו יצטרך לשמור על הברית דבוקה בדבק.. אני אהיה האיש הזה!

Bar EL

New member
חושב שהוא דומה לטוני

אז רוצה להיות בעדו... נקווה שלא יפשל!

B R A Y E R

New member
מנהל
אורורה מקרירי

גיל- 32
מקום מגורים- פלורידה
מקצוע- עורכת דין לענייני גירושין
לאיזה שורד את הכי דומה? טייסון על היותו מניפולטיבי, שובב וקונדס, סיירה על הגישה שלה ועל החוסר טאקט, ומיקיילה על התחרותיות הקשה-למוות שלה.
מה הסיבה שבאת להישרדות? אני אוהבת את התוכנית ואובססיבית אליה כבר מההתחלה. אני רוצה להיות בעיצומן של השיחות, המניפולציות והלוחמה הפסיכולוגית המוחלטת. בנוסף, האתגרים נראים כלכך כיפיים! הו לא, אני צריכה לעמוד במרכז האוקיינוס הכחול ולהוכיח שאני באדאסס - גיים און!
למה דעתך תשרדי בהישרדות? אני אביא את הכישורים האנליטיים שלי. אני טובה כשאני נכנסת לסיטואציות שאני יודעת מה אני רוצה, לקרוא אחרים, לברר מה מניע אותם, ולעשות מניפולציה על הסיטואציה כדי לגרום להם לחשוב שהמטרה שלי היא המטרה שלהם. יש לי את היכולת לקחת את הצד האישי החוצה, ולהביא קדימה את הצד הרצחני.

B R A Y E R

New member
מנהל
ג'וליה רוזנברג

גיל- 46
מקום מגורים- ניו יורק סיטי
מקצוע- יצרנית צעצועים
לאיזה שורד את הכי דומה? קומבינציה של סטפניה על עקשנותה, סירי על ההומור שלה ועל הרוח הכיפית שלה, ודון על נטייתה לרגעים רגשיים.
מה הסיבה שבאת להישרדות? האתגר. רציתי לשחק במשחק המטורף הזה עוד מאז שצפיתי בפרק הראשון. משהו על לדחוף את עצמי לגבול הפיזי והמנטלי האפשרי תמיד קסם לי. זה להוכיח לעצמי ולאלו שמכירים אותי שאני מסוגלת לעשות את זה!
למה דעתך תשרדי בהישרדות? אין ספק שאני אהיה מחוץ לאזור הנוחות שלי בכל צעד שאעשה, אבל מתי שאני יוצאת לעשות משהו, אני הופכת ללייזר ממוקד ואני אף פעם לא מוותרת. אמנם אני לא יכולה להיות השחקנית הפיזית החזקה ביותר במשחק, אני חכמה, חברתית ואשחק את המשחק עם המוח שלי והלב שלי. חיכיתי 18 שנה לעשות את זה ושום דבר לא ימנע ממני לנצח. שום תוצאה אחרת היא אפילו לא אופציה!

B R A Y E R

New member
מנהל
גווין וויטסון

גיל- 23
מקום מגורים- טנסי
מקצוע- מנהל תוכנית בארגון ללא מטרת רווח
לאיזה שורד אתה הכי דומה? קית' ניל. כולם אוהבים את קית'! אני פשוט אשחק עם יותר מודעות חברתית. הוא הבחור היחידי שיכול להתחרות עם ג'ו אנגלים.
מה הסיבה שבאת להישרדות? יש לי את הדרייב הפנימי כדי לנצח בתוכנית. אני מקשיב לשיר הנושא כשאני מתקלח ואני חולם לזכות בחסינות. זו תשוקה בוערת שתמיד הייתה לי. אני אוהב את התוכנית הזו. בנוסף, להוכיח לאמא שלי שאני לא אהיה הראשון שיודח מן המשחק. היא מתה כשסיפרתי לה שנרשמתי למשחק. היא אמרה שאביך את עצמי או אפרוש כשאהיה רעב. תחכי ותראי, אמא..
למה דעתך תשרוד בהישרדות? ראשית, אם אני יכול לשרוד מחנה קיץ עם 100 ילדים משוגעים, אני יודע שאני יכול לשרוד על האי עם 20 משוגעים. זה 80 משוגעים פחות להתמודד איתם! אני מהדרום, אז להיות בחוץ זה בדם שלי. אני גם מביא את החשיבה שאם אתה רוצה להשיג משהו, תזיז את התחת שלך ותשיג את זה! שום דבר לא יימסר לך. אני ארוויח את המקום שלי בקבוצה.

B R A Y E R

New member
מנהל
אוברי בראסו

גיל- 32
מקום מגורים- לוס אנג'לס
מקצוע- מנהלת שיווק
לאיזה שורד את הכי דומה? אוברי בראסו.
מה הסיבה שבאת להישרדות? ראשית: אני אוהבת את המשחק, ואני לא רוצה ש"ג'יים צ'יינג'ר" יהיה סוף הסיפור שלי. עונה 34 הייתה קשה מהרגע שבו המלכה סנדרה אמרה "thank you, next" להצעה שלי לברית איתה. מעל הכל, אני מכורה לאתגר את עצמי, להתפתח, ולומר "כן" לחוויה. הכל בחיים, טוב או רע, יכול להיות מתנה. זה רק עניין של תפיסה.
למה דעתך תשרדי בהישרדות? בגלל שאני אף פעם לא פורשת.

Bar EL

New member
אוברי(יטד)

ממש מאוסה, אומנם ב34 חיבבתי אותה כי הייתה בצד של סירי בעונה גרועה.

מהפייבוריטיות הגדולות שלי אי פעם

שחקנית טובה אבל לא וואו, כדמות היא אמיתית ורילייטאבל ומעריצת הישרדות בכל נימי נפשתה.

B R A Y E R

New member
מנהל
ג'ו אנגלים

גיל- 29
מקום מגורים- יוטה
מקצוע- אמן מולטימדיה
לאיזה שורד אתה הכי דומה? קים ספרדלין, טובה ושקולה אבל שחקנית.
מה הסיבה שבאת להישרדות? לנצח ושג'ף יגיד לי את מילות הקסם: "השורד האחרון". כמו כן, להוכיח שהכל אפשרי ולעולם לא לפרוש או לוותר על החלום.
למה דעתך תשרוד בהישרדות? אני מקווה, צברתי מספיק נסיון מ2 הכשלונות האחרונים שלי ואני יכול לקחת את כל מה שלמדתי וליישם את זה. אני יודע שאני יכול להגיע לסוף אם אני אסתגל מספיק. אני רק צריך להתסגל כל הזמן, ולהסתמך על הידע שלי מ2 העונות על איך ליצור אינטרקציה ולהניע אחרים כדי לייצר תוצאות טובות וחיוביות. פשוט הולך לשחק "טוב יותר, לא חזק יותר"

Bar EL

New member
חמודי אבל מיצה

הוא לא שיחק טוב מספיק וחזר על אותן טעויות, לא צופה לו עתיד גדול בעונה הזו.

הייתי בטוח

שאני אראה את העונה הזו רק בשביל וולדמורט, אבל זה דווקא נראה קאסט מעניין. אני לא מצפה לעונה מעולה - אם עונות 35 ו-37 כשלו במשימה, למה שזו תצליח - אבל אני כן מצפה ליהנות רוב הזמן. אחרי הכול, גם לא כל העונות עם אי המתים היו חרא גולמי כל הזמן (עונה 22 כן הייתה
)

מה שכן, אלא אם כן העונה באמת איכשהו תהיה מעולה ו/או יבטלו החל מהעונה הבאה את כל היתרונות והבולשיט, ואחרי שאיימתי בזה כבר כמה עונות, החוזה שלי עם הישרדות יסתיים.

למעלה