שרשור 10 המכות בקאנטרי

LeAnnDylan

Well-known member
שרשור 10 המכות בקאנטרי

כולנו אוהבים את מוזיקת הקאנטרי שלנו (טוב נו, חוץ מאפרת שלא ברור מה היא עושה כאן
)
אבל כמו בכל דבר אחר, גם בקאנטרי יש כמה דברים שהיינו שמחים לחפף מהעולם.
זה המקום שלכם להתלונן על עשר המכות הכי גדולות בז'אנר.
המכות יכולות להיות שירים/דואטים/זמרים/להקות/תלבושות/תסרוקות/הופעות/סכסוכים/תביעות משפטיות/חתונות/גירושים/אירועים/טקסים/ציטוטים/חברי פורום נוטשים
וכל דבר אחר העולם על רוחכם.
כמובן שרצוי לבחור 10 מכות מהשנה החולפת אבל לא נחזיק את זה נגדכם אם תבחרו 10 מכות כלליות.
הרשו לדימיון שלכם להתפרע

LeAnnDylan

Well-known member
10 המכות שלי

אשרשר לכאן את 10 המכות שלי
Get Ready

LeAnnDylan

Well-known member
מכה #1

מכה 1 – קרי אנדרווד שרה Good Girl ב-ACM

עזבו שהשמלה המכוערת שהיא לבשה היא מכה בפני עצמה וכך גם הסטייל החדש שלה בו היא מנסה להיראות יותר כמו הסלאט נקסט דור מאשר הילדה- הקטנה המתולתלת והכעורה שבאה מעיירת הרמזור היחיד אי שם בפרברי אוקלהומה-נקסט דור. קרי ידועה בתור פאוור האוס ווקאליסטית והוידאו שלה ל-How Great Thou Art מספיישל ה-Girls Night Out הפך לאחד הוידאויים הכי נצפים ביוטיוב תוך פחות משבוע. אבל ההופעה הזו הייתה אחת הגרועות בקריירה שלה. הפיץ' שלה היה אול אובר דה פלייס. הריקודים שלה נראו מביכים בלשון המעטה. היא לא נראתה נינוחה כלל על הבמה והשמלה, הו השמלה. טוב, נו, אפשר להוציא את הנערה מגאורגיה אבל אי אפשר להוציא את גאורגיה מהנערה.
העיקר שהרצפה הייתה עקומה...

LOL זה באמת היה לא מוצלח

אבל באופן אישי ההופעה שלה ל-Remind Me הייתה יותר דיזאסטרית מזו של גוד גירל. ואני גם די משוכנעת שחלק מהדברים שהיא לבשה ב-CMA היו מזעזעים יותר ממה שהיא לבשה כאן.

Guncrazy

New member
עיירת הרמזור היחיד

מצחיק אותי כל פעם מחדש כשאת כותבת את זה

Bleed for Me

New member

אני בדרך כלל לא מגיבה בפורום הזה אבל הביקורת הזאת של דילן השאירה אותי מרוחה על הריצפה
אז הייתי חייבת להגיב

LeAnnDylan

Well-known member
מכה #2

מכה 2 – ג'ייסון אלדין מנסה לעשות ראפ

עזבו את זה ש- Dirt Road Anthem זה בכלל לא שיר שלו, שזה עוד יותר גרוע שהוא שמע את השיר הזה על מישהו אחר והחליט שהוא צריך לקברר אותו. הוא גם היה מספיק טיפש כדי לנסות לשיר בעצמו את קטעי הראפ. וזה אפילו לא הקטע הנוראי ביותר. ראיתם את ההופעה שלו בטקס ה-ACM? בו הוא כמעט נרדם תוך כדי השיר?
לוזר!

דווקא ההופעה עם לודה הייתה טובה

אני מניחה שהקישור ששמת זה לא ממהופעה עם לודה אבל כן שמת את התמונה משם

השיר הזה ממכר בטירוף!

LeAnnDylan

Well-known member
מכה #3

מכה 3 – האנורקסיה של ליאן ריימס

תמונות הביקיני של ליאן הופיעו בשנה האחרונה כמו פטריות אחרי הגשם- בכל מקום, כל הזמן. מה שגרם להרבה מאוד אנשים לתהות בקשר לגזרה החדשה והסופר דקיקה שלה. כמו גם על הגדלת החזה הטריה והקעקועים שעד לפני כמה שנים טענה בתוקף שלא תעשה לעולם.
פסח זה חג המצות ואני באופן אישי מתנדבת להכין לה מצהברייט כל יום 4 פעמים ביום אם זה אומר שהיא תשמין קצת מהמצות.

Guncrazy

New member
כפרות!

זו תמונה ישנה. מאז היא העלתה איזה 100 גרם

עדין רזה אבל נראית קצת פחות גוויתית.

LeAnnDylan

Well-known member
מכה #4

מכה 4 – בלייק ומירנדה מתכערים ומשמינים

כולנו שמחנו בשביל בלייק ומירנדה שמצאו זו את זה והחליטו לממש את אהבתם. הם הפכו לאחד מהזוגות החזקים ביותר בעולם הקאנטרי אבל תוך פחות משנת נישואים אחת שניהם התכערו והשמינו נורא, בדיוק ההיפך ממה שקרה לליאן ריימס... עכשיו, עם מירנדה צ'אבית אין לי בעיה, אני אפילו מעדיפה אותה ככה. אבל התסרוקות החדשות והסטייל הגרוזיני החדש די מחרידים. הפעם האשמה היא גם בנישואים האזרחיים עם הביאףאף קרי אנדרווד שמלמדת את מירנדה תרבות רעה מהי. אבל שבלייק שלי ישמין? NO WAY! חוץ מזה שמעצם היותו ענק שמתנשא לאיזה 4 מטר אסור לו להשמין אחרת הוא יראה כמו שרק ליד מירנדה שגם ככה נראית מידי פעם כמו פיונה. אני אומרת מרזי מורית ברעל!

מה את רוצה מהם?!

בתמונה פה הם נראים רגיל.
השמלה שמירנדה לובשת לעומת זאת... מכת בכורות!

Guncrazy

New member
את חיה בסרט

ראית את ה-ACM?
מירנדה נראתה ממש מלאה וגם בלייק. לא ברמה שזה יפריע לי כמו שזה מפריע לדילן אבל שניהם בהחלט השמינו.

למעלה