שרשור 10 המכות בקאנטרי

LeAnnDylan

Well-known member
מכה #9

מכה 9 – פוטלוס לא יוצא בארץ!

במשך שנה חיכינו (טוב נו, חיכיתי) שיצא הסרט בארה"ב. לא כי ממש מעניינים אותי חידושים של סרטים מוזיקליים משנת תרפפ"ו, אלא משום שהובטח לי ג'וליאן האף רוקדת בלבוש מינימלי. היש דבר טוב יותר מזה?
כבר היה לו תאריך יציאה רישמי בארץ. אבל מישהו שכח לספר להם שכשאר קובעים תאריך, רצוי לעמוד בו. או לפחות לשחרר אותו לבסוף באיזשהו שלב ולא פשוט להדחיק את העובדה שהיינו אמורים לראות את ג'וליאן על מסך ענק ולצעוק ס'כוסית!!!!!@$ כל פעם שרואים אותה מפזזת ולהפריע לכל האנשים האחרים באולם בזמן שאנחנו מדברות בלי סוף על כמה שהיא כוסית, במהלך הסרט.
בארץ חשבו אחרת.

המכות שלי

מכה 1 - הדרדרות של ליאן ריימס. בין אם זה 8 שנים לשחרור אלבום (ולא, לא מענין אותי שהיא הבטיחה אלבום חדש עד סוף השנה. עד שהוא לא יוצא אני לא מאמינה לה), הקעוקעים שלה, הרזון המטריד או הנורא מהכל - בעלה החדש
יאללה גט.

מכה 2 - שאניה טווין מתגלבסת ב-CMT

מכה 3 - בראד פייזלי רוקינג דה הומלס לוק

מכה 4 - שרה אוונס לא מסוגלת לשיר און קי. הגיע שמישהו יגיד את זה בקול רם. לבחורה יש הגדרות אחרות למונח פיץ'. אחרת אף אחד לא יכול להסביר את השירה שלה.

מכה 5 - זמרים לא קשורים בעולם הקאנטרי. מה הקשר בין ג'סטין ביבר, מיילי סיירוס, דמי לאבטו, ליונל ריצ'י, סטיבן טיילר, אדל, קיד רוק ושריל קרואו? נכון מאוד, כולם חשים צורך להידחף לנו לפלייליסט.

מכה 6 - במה קורסת במופע של שוגרלנד. למה זה היה טוב?!

מכה 7 - המוות המפוברק של משמש מקנטייר.
נראה למישהו שהמשמש הזאת תמות בקרוב?! היא עוד תקבור את כולנו. i'm tellin ya!

מכה 8 - Red Solo Cup
http://www.youtube.com/watch?v=BKZqGJONH68&ob=av2e

מכה 9 - עם רד סולו קאפ כמעט שכחנו את השיר השני הכי מטומטם שאי פעם נוצר. ויש שיטענו שהוא אפילו יותר מטומטם מהקודם...
http://www.youtube.com/watch?v=M_Am8bSYIms

מכה 10 - תיאוריות הקונספירציה של דילן על זה שמרטינה שונאת את קרי. באיזשהו שלב היא אפילו שאלה את החב'רה בפורום הרשמי של מרטינה אם מרטינה שונאת את קרי באמת ומחקו לה את ההודעה
אבל אל תשכחו איפה התפתחה לה התיאוריה הראשונית!!

LeAnnDylan

Well-known member
פיש

צודקת. לגמרי שכחתי ממנו. אני זוכרת את הפעם הראשונה שהאזנתי לו. כל כך התעצבנתי מהטמטום שלו שפשוט סגרתי אותו באמצע. שיר אידיוטי לחלוטין

10

אני עדין בטוחה שמרטינה שונאת את קרי. ואת כל שאר הזמרות שהם לא ריבה לצורך הענין

למעלה