שרשור 10 המכות בקאנטרי

LeAnnDylan

Well-known member
מכה #5

מכה 5 – ראסקל פלאטס בדואט עם ג'סטין ביבר

נו באמת. צריך להוסיף משהו? הדבר היחיד שניחם אותי בעבודה שהזאטוט הזה מרטיט כל ילד מעיקה וצווחנית בת 8 זה שהוא לעולם לא יגיע אלינו לז'אנר. אבל כמובן שלגארי לבוקס וחבריו שעוד שניה נכחדים מהעולם רצו מחשבות אחרות בראש. 'סעמק!

אם היו חסרות לי סיבות ללמה הפסקתי לשמוע את רסקל פלאטס פתאום, הנה אחת מהן

LeAnnDylan

Well-known member
מכה #6

מכה 6 – שוגרלנד לא זוכים בDuo of the Year בטקס ה- ACM

עזבו את זה שקרסה עליהם במה ושג'ניפר צריכה להעיד בבית המשפט בתביעה משפטית של מדינה אינדיאנה נגדה. אבל שהיא והחבר המשמשי שלה לא יזכו בצמד השנה ב-ACM?! איפה נראה דבר שכזה?! אפילו למפיקים של הטקס זה נראה הזוי לכן הם החליטו לשדר את הזכיה של הצמד המתחרה- ת'ומפסון סקוור בזמן הפרסומות. לא כדי להכעיס את המעריצים של שוגרלנד...

זו תביעה אזרחית יצוגית

יש תביעה נגד אינדיאנה ותביעה נגד שוגרלנד. (יש גם תביעה נגד המארגנים של האירוע ועוד כמה תביעות אחרות.) מדובר בתביעת נזיקין בה זורקים הרבה חיצים לכל הכיוונים ומקווים שהם יפגעו לפחות במטרה אחת.
לא הייתי מתייחסת לתביעות האלה ברצינות.
מישהו חייב לשלם על מה שהלך שם אבל זה בטח לא יהיו חברי הלהקה.

LeAnnDylan

Well-known member
מכה #7

מכה 7 – מינדי מקרידי חוטפת את הבן שלה

היו המון סיפורי קאנטרי משונים מרחבי הרשת, החלטתי לבחור רק אחד, משונה ביותר שמשך לי את העין בזמנו. מינדי מקרידי (שבטח רק דרורית יודעת מי זו) חטפה את הבן שלה. מה זאת אומרת חטפה אתם שואלים? ובכן, כיוון שהיא שתיינית כבדה וממורמרת ויש מצב שגם עשתה סמים פעם (לא קראתי בעיון רב) נלקחה ממנה המשמורת על הבן שלה וניתנה לאמה. כחלק מהסכם הביקורים, מינדי זכתה לראות את הילד כמה שעות מידי סוף שבוע אך באחד מסופי השבוע כאשר הייתה מסוממת מהתחת, או לגרסתה- עייפה מידי מכדי לנהוג חזרה לביתה של הסבתא, היא נרדמה על הספה בביתו של החבר המסומם שלה ואיחרה לשעת העוצר בה היא אמורה להחזיר את הילד לאמא שלה. המשטרה מצאה אותה שם כעבור כמה שעות והוגשה כנגדה תביעה על חטיפת הילד.
ועל כך נאמר- וואט דה קראפ?!
צרות של נרקומנים...

עצוב

לא שמעתי את הסיפור ההזוי הזה. היא אכן היתה נרקומנית, ואפילו היתה במוסד גמילה אם אני לא טועה.

LeAnnDylan

Well-known member
מכה #8

מכה 8 – וינונה בספיישל גירלז ניט אאוט

תמונה אחת שווה אלף מילים.

למעלה