שבוע 3
1. פילדלפיה - התלבטתי האם הנאחס הידוע כל כך לשמצה צריך להשפיע עלי... והחלטתי בסוף שלא. וושינגטון תראה שהחיים הרבה יותר טובים בלי RG3 (הוא פשוט עדיין לא התאושש מאותה פציעה איומה). דשון ג'קסון אם ישחק ינסה לעשות הכל כנגד הקבוצה שזרקה אותו (פנטזי למי שיש אותו). לעומת זאת פילדלפיה עם שני נצחונות והבעיה היחידה שלי איתה זה שהיא מתחילה לבזבז את מלאי המזל. (בשלב הזה בעונה שעברה אמרתי כאן בתחרות הפורום שיוסטון שהיתה במאזן 0-2 גמרה את מכסת המזל ואין לה את זה). לא יכול להיות שהיא תיכנס לבורות - בשלב מסוים זה לא יעבוד. למרות זאת - מול וושינגטון זה עדיין יעבוד. הרבה זמן עבר מאז שפילדלפיה פתחה עונה עם 0-3.
2. דטרויט - גרין ביי ניצחה משחק שלא הגיע לה לנצח מכל בחינה. תחילת המשחק הם נראו איומים ואבודים, הג'טס עשו מה שהם רוצים וגם את הקאמבק של גרין ביי הם היו אמורים לשרוד, אלמלא לא שרדו את יצר קריאת פסקי זמן בעיתויים אומללים. קיימת מחשבה אצל בעלי הג'טס לבקש מהליגה הקטנה של כמויות פסקי הזמן המוקצבים לכל קבוצה או לפחות לחייב את צוות המאמנים שלו לחבוש כפפות בחמש הדקות האחרונות של כל משחק - מה שבא קודם.
3. סן פרנסיסקו - אריזונה שרדה מותחנים וההגנה שלה על אמת. ההתקפה זה כבר משהו אחר ולא כל יום היא מגיעה למשחק. הרץ האחורי המושעה...איך נאמר...לא הוא זה שישפיע על ההתקפה של אריזונה. סן פרנסיסקו בבכורה הביתית הציגה תסריט בלהות עבור אוהדיה וכמו שכל מקום בעולם כתב - יש לה בעיה בהתקפה וזה גורם לאי יציבות. שתיים מההגנות היותר מוערכות וטובות בליגה שיעשו את המוות להתקפות החד גוניות (משחק ריצה קיים, משחק מסירה... לא משהו). ובכל זאת - לאריזונה יש שני נצחונות ואנחנו בעד שוויון ואת זה נשיג רק עם נצחון של סן פרן.
4. סיאטל - אם סיאטל היו מגיעים עם שני נצחונות למשחק הזה... ניחא. אבל מה לעשות והם קיבלו סטירה בשבוע שעבר. אני לא חושב שסיאטל תצליח להגיע לפלייאוף השנה, אבל לתת בראש לדנבר - היא עדיין יכולה גם יכולה.
5. קנזס סיטי תרוץ יותר. למיאמי יש עוד קצת כלים התקפיים באוויר. לקנזס אין. ולא דוויין בואו הוא לא שחקן (שנתיים רצוף נתקעתי איתו בפנטזי והוא לא נתן כלום! כמובן חוץ מהשבוע שהושבתי אותו על הספסל - אז הוא היה פגז...)
לסיכום:
1.
פילדלפיה - 5
2.
דטרויט - 3
3.
סן פרנסיסקו - 4
4.
סיאטל - 6
5.
קנזס יותר
28 - ספרתי! במהלך המשחק הראשון בשבוע שעבר הקדימון המעצבן של FOX שודר 28 פעמים (ואולי עוד פספסתי פעם בזמן שזפזפתי למשחק השני או שזרקתי נעל בית על הטלוויזיה והיא כבתה במחאה לכמה דקות). זה לא אנושי הכמות הזאת
אין לי הבטחות מיוחדות שקשורות בפוטבול, אבל בבזוקה הבטיחו לי שעד גיל 21 אגיע לירח. כנראה שיש עיכוב בלו"ז.
שבוע טוב!