תחרות הפורום - שבוע 3

b i g t o m

New member
אז אחרי שכמעט כל אחד ואחד משחקני הפנטזי שלי בחוץ

נעבור לניחושים! כי כאן אולי עוד יש לי סיכוי!
אז ככה:
1. פילי. וושינגטון פשוט לא נראים טוב. 6.
2. דטרויט. 4
3. סן - פראן. 5
4. דנבר. גאולה הווווו גאולה....... 3 (וכמה שהייתי רוצה לשים על זה 6....)
5. יאללה שיהיה קנזס סיטי....

בתאכלס... תנו לי רק לראות משחק אחד של הברונקוס ואני מאושר..... גם לראות במשחק באיצטדיון של הקאובויס יהיה אחלה חוויה!

בהצלחה לכולם ומי ייתן ושחקנים יפסיקו להפצע....

Yo-man

New member
עמית עונה בשבת!

1. וושינגטון - 3
2. דטרויט - 5
3. סן פרנסיסקו - 4
4. סיאטל - 6
5. מיאמי
סקר: לראות לפחות משחק אחד מהתחלה עד הסוף

PACK PACK

New member
שבוע 3

פילי על 5 נקודות. גרין ביי על 4 נקודות. סן פרנסיסקו על 6 נקודות. סיאטל על 3 נקודות. למיאמי יהיו יותר יארדים על הקרקע. סקר: הבטחתי לעצמי להנות יותר מהפוטבול. לקחת דברים בפרופורציה ולא לקחת ניצחונות כמובנים מאליהם. לא להעדיף שחקנים וקבוצות שלא הפאקרס אלא פשוט להינות. לבינתיים זה עובד. לא בכיתי יותר מדי בהתחלה מול הג'טס אבל אח"כ הייתה חוויה אדירה.

RGIII

New member
שבוע 3

פילדלפיה 6
גרין ביי 5
אריזונה 4
סיאטל 3
&nbsp
קנזס סיטי

ranatz 49

New member
שבוע 3

גדי בבקשה שים לב שנאלצתי לשנות שם משתמש (המערכת התחרפנה ולא מכניסה אותי תחת ranatz)

פילי 6 למרות שהסקינס השתפרו פלאים מהשניה שRG נפצע, פילי בבית עדיין גדולה עליהם. אבל יהיה צמוד
דטרויט 5 ההגנה של דטרויט תכריע את המשחק מול האין הגנה של האורזים
סן פראן 3 כי דיר באלאק להפסיד את המשחק הזה! לא בא לי שנרדוף גם אחרי הקארדס
סיאטל 4 אחרי ההשפלה בסן דייגו הסיהוקס יתפוצצו על דנבר שעד עכשיו לא ממש מדהימה

קיי סי

בסופרבול כבר הייתי אז נשבעתי לעצמי שאני חוזר על החווייה שוב מתישהו כי זה חתיכת טריפ. כמו כן נשבעתי לעצמי לראות בהקדם משחק של הניינרס בליוייס (אז דווקא בחודש הבא כשאני שם הם משחקים בחוץ :( . נתנחם במשחק של הריידרס)

אבי1985

New member
ניחושים

פילדלפיה 6
דטרויט 4
אריזונה 5
דנבר 3
קנזס סיטי
לטוב לראות את הסופרבול כשבולטימור משחקת

philadelphia76

New member
שבוע 3

1. פילדלפיה - התלבטתי האם הנאחס הידוע כל כך לשמצה צריך להשפיע עלי... והחלטתי בסוף שלא. וושינגטון תראה שהחיים הרבה יותר טובים בלי RG3 (הוא פשוט עדיין לא התאושש מאותה פציעה איומה). דשון ג'קסון אם ישחק ינסה לעשות הכל כנגד הקבוצה שזרקה אותו (פנטזי למי שיש אותו). לעומת זאת פילדלפיה עם שני נצחונות והבעיה היחידה שלי איתה זה שהיא מתחילה לבזבז את מלאי המזל. (בשלב הזה בעונה שעברה אמרתי כאן בתחרות הפורום שיוסטון שהיתה במאזן 0-2 גמרה את מכסת המזל ואין לה את זה). לא יכול להיות שהיא תיכנס לבורות - בשלב מסוים זה לא יעבוד. למרות זאת - מול וושינגטון זה עדיין יעבוד. הרבה זמן עבר מאז שפילדלפיה פתחה עונה עם 0-3.
2. דטרויט - גרין ביי ניצחה משחק שלא הגיע לה לנצח מכל בחינה. תחילת המשחק הם נראו איומים ואבודים, הג'טס עשו מה שהם רוצים וגם את הקאמבק של גרין ביי הם היו אמורים לשרוד, אלמלא לא שרדו את יצר קריאת פסקי זמן בעיתויים אומללים. קיימת מחשבה אצל בעלי הג'טס לבקש מהליגה הקטנה של כמויות פסקי הזמן המוקצבים לכל קבוצה או לפחות לחייב את צוות המאמנים שלו לחבוש כפפות בחמש הדקות האחרונות של כל משחק - מה שבא קודם.
3. סן פרנסיסקו - אריזונה שרדה מותחנים וההגנה שלה על אמת. ההתקפה זה כבר משהו אחר ולא כל יום היא מגיעה למשחק. הרץ האחורי המושעה...איך נאמר...לא הוא זה שישפיע על ההתקפה של אריזונה. סן פרנסיסקו בבכורה הביתית הציגה תסריט בלהות עבור אוהדיה וכמו שכל מקום בעולם כתב - יש לה בעיה בהתקפה וזה גורם לאי יציבות. שתיים מההגנות היותר מוערכות וטובות בליגה שיעשו את המוות להתקפות החד גוניות (משחק ריצה קיים, משחק מסירה... לא משהו). ובכל זאת - לאריזונה יש שני נצחונות ואנחנו בעד שוויון ואת זה נשיג רק עם נצחון של סן פרן.
4. סיאטל - אם סיאטל היו מגיעים עם שני נצחונות למשחק הזה... ניחא. אבל מה לעשות והם קיבלו סטירה בשבוע שעבר. אני לא חושב שסיאטל תצליח להגיע לפלייאוף השנה, אבל לתת בראש לדנבר - היא עדיין יכולה גם יכולה.
5. קנזס סיטי תרוץ יותר. למיאמי יש עוד קצת כלים התקפיים באוויר. לקנזס אין. ולא דוויין בואו הוא לא שחקן (שנתיים רצוף נתקעתי איתו בפנטזי והוא לא נתן כלום! כמובן חוץ מהשבוע שהושבתי אותו על הספסל - אז הוא היה פגז...)

לסיכום:
1. פילדלפיה - 5
2. דטרויט - 3
3. סן פרנסיסקו - 4
4. סיאטל - 6
5. קנזס יותר
28 - ספרתי! במהלך המשחק הראשון בשבוע שעבר הקדימון המעצבן של FOX שודר 28 פעמים (ואולי עוד פספסתי פעם בזמן שזפזפתי למשחק השני או שזרקתי נעל בית על הטלוויזיה והיא כבתה במחאה לכמה דקות). זה לא אנושי הכמות הזאת

אין לי הבטחות מיוחדות שקשורות בפוטבול, אבל בבזוקה הבטיחו לי שעד גיל 21 אגיע לירח. כנראה שיש עיכוב בלו"ז.

שבוע טוב!

erezc11

New member
ניחושים - שבוע 3

1. פילדלפיה - 6 נק' - לאחר השבועיים הראשונים זה נראה כמו באנקר
2.גרין-ביי - 4 נק' - מצד אחד אני מאמין בפקרס, מצד שני ההגנה שלהם לא משהו ודטריוט בבית. אז נכון שדטריוט היו טובים נגד הג'איינטס בשבוע הראשון, אבל כולם טובים נגד הג'איינטס
3. סן-פרנסיסקו - 5 נק' - הניינרס משחקים יותר טוב במשחקי חוץ וקרסון פאלמר עדיין פצוע. נכון שדרו סטנטון היה טוב נגד הג'איינטס שבוע שעבר, אבל כולם טובים נגד הג'איינטס
4. סיאטל - 3 נק' - אם יש התלבטות השובר שיוויון הולך לבייתיות. אני לא הכי קונה את זה שסן-דייגו מצאו שיטה לנצח את סיאטל, לא נראה לי שסיאטל יפסידו את כל המשחקים שלהם עד סוף העונה, יש שם מאמנים שיעשו התאמות
בונוס: קנזס סיטי - בגלל שסמית' יכול להשיג יארדים על הקרקע. ראיתי את המשחק של הדולפינס לפני שבוע והתקפה שלהם קירטעה

סקר - הבטחתי לעצמי לראות יותר פוטבול מכללות אני די עומד בזה אבל המשחקים טובים משודרים בשעות לא כל כך נוחות, אז אתמול ראיתי אולד-דומיניון נגד רייס

Amir BA

New member
שלי

1. פילדלפיה - 6
2. גרין ביי - 5
3. סן פרנסיסקו - 4
4. סיאטל - 3
בונוס - KC

mayhem1121

New member
שלי

פילדלפיה 5
גרין ביי 4
סאן פרנסיסקו 6
סיאטל 3
בונוס: קנזס סיטי
&nbsp
סקר: לראות משחק בארה"ב - סביר להניח שיקרה.
להדביק חברים בחיידק - הצלחתי 1, אני בספק אם אצליח עוד.

offirc2

New member
בקצרה

פילדלפיה 6
גרין ביי 4
סאן פראן 5
דנבר 3
KC

בארה"ב בטוח שנראה משחקים ביחד (עם האשה והילדים). בארץ זה חלום רחוק...

omrili77

New member
מקווה שמתישהו בקרוב יהיה לי זמן לענות כמו בן אדם

בינתיים:
1. פילי - 3 נק'
2. גרין ביי - 5 נק'
3. אריזונה - 4 נק'
4. סיאטל - 6 נק'
5. קייסי
&nbsp
השאיפה היא כמובן לראות סופרבול לייב (של מי לא?), ואשמח גם לסיטואציה שתאפשר סיזן טיקטס של וושינגטון, ואם אפשר לשלב את שתי השאיפות ולראות את וושינגטון בסופרבול (not f'ing likely) אז בכלל

Ori L88

New member
יאללה

&nbsp
וושינגטון-פידללפיה-מבסוט על שתי הניצחונות של פילדלפיה. אבל עדיין אני בסימן שאלה בקשר להגנה בנוסף , הם נכנסו לבור של 17 נקודות כל פעם ולא תמיד אפשר לצאת מזה. הרדסקינס נראו מצויין מול הג'גוארס אבל יש סיכוי שג'קסונויל הם הקבוצה הכי גרועה בNFL. האיגלס הרבה יותר מוכשרים מהרדסקינס וגם מאומנים יותר טוב. יחד עם משחק ביתי.
פילדלפיה 6
&nbsp
גרין ביי-דטרויט-כל כך קשה להמר על משחקים של דטרויט , קבוצה פרועה שקשה לדעת מה תקבל ממנה. הם יכולים להפסיד לכולם וגם לנצח את כולם. לא התלהבתי כל כך מהפקארס ומגהטרון הוא אליל. אז נלך על דטרויט 3.
&nbsp
סאן פרנסיסקו-ארזיונה-סאן פרנסיסקו 5 , אין לי כל כך מה לכתוב כי אני לא מכיר אתה קרדינלס כל כך. סאן פרנסיסקו יבואו עצבניים אחרי ההפסד וינצחו לדעתי.
&nbsp
דנבר-סיאטל-איזה משחק יא אללה , כל כך קשה לניבוי. מצד אחד דנבר יבואו עם אש בעניים לנקמה , מצד שני הסיהוקס הפסידו שבוע שעבר הפסד מטופש והם יבואו בטירוף. וכל זה באיצטדיון הכי ביתי בNFL.
סתם תחושבת בטן , ברונקוס 4.
&nbsp
בונוס-נלך על קנזס סיטי , הרץ המחליף שלהם נראה טוב שבוע שעבר.
סקר- רק לנסות לפנות לעצמי את ראשון בערב כדי לראות את המשחקים , כי זה עושה לי טוב.
&nbsp

underdog36

New member
שלי

1. פילי 6. אחרי קאמבק כזה, ואחרי הפציעה של RG3 קשה לא להמר עליהם.
  2. גרין ביי
    4.
  3. סן פרנסיסקו 5. פשוט קבוצה יותר טובה.
  4. דנבר 3. בינתיים הם נראים יותר טוב.
  5. מיאמי.
סקר: הבטחתי לעצמי להגיע למשחק של גרין ביי בלמבו פילד. יום אחד...

שנה טובה ומתוקה!

IlanM 83

New member
שבוע 3

שבוע טוב,
1. פילדלפיה - 6 -
2. דטרויט - 3 - ינצחו בהפרש קטן.
3. סן פרנסיסקו - 5 - קפרניק יהיה מצויין.
4. סיאטל - 4 - כי הם יותר טובים!
5. מיאמי

סקר - חוץ מלהיות בסופרבול (10% שזה יקרה ),
חלום יותר גדול זה לעשות סרט תיעודי על קבוצת NFL, להיות איתה כל עונה, לעקוב אחרי השחקנים והמאמנים בזמן המשחק אחרי לפני... (7%)

למעלה