תחרות הפורום - שבוע 3

Yo-man

New member
אני אנסה להשיג יותר מ-10 השבוע.

בשבוע 1 זה הצליח. בשבוע 2 לא.

1. פילדלפיה - 6. ולא רק כי אני אוהד אותם. זה רק הופך את זה למתוק יותר... משחק ריצה טוב יותר יהיה ההבדל היום.
2. דטרויט - 3. לא סביר שגרין ביי יתחילו את העונה 0-3, אבל נראה לי שהיום זה היום של דטרויט.
3. סן פרנסיסקו - 4. נראה אם קפרניק יצליח להתאפס אחרי הפיאסקו מהשבוע שעבר.
4. סיאטל - 5. דנבר חיזקו את ההגנה. סיאטל הפסידו השבוע. ובכל זאת, בסיאטל דנבר יקבלו את ההפסד הראשון שלהם לעונה.
5. קנזס סיטי. נראה שג'מאל צ'ארלס ישחק.

סקר:
הבטחתי לעצמי לפני 5 שנים, כשהייתי בן 40, שעד גיל 50 אני אגיע לסופרבול.
יש לי עוד 5 שנים להגשים את החלום הזה.
ראיתי כבר 3 משחקים באיצטדיונים והיה מצוין. אפילו את פילי מנצחים בבית נגד פיטון ואינדי עם חטיפה 22 שניות לסיום.
כל משחק שאני יכול לראות זו ברכה אבל "חלום" נשאר רק הסופרבול.
או לחיות בארה"ב ולרכוש מנוי עונתי...

DS9

New member
ניחושים שבוע 3

פילדלפיה 5 - משחק טוב מול ג'קסונוויל עדיין לא אומר משחק טוב מול קבוצות אמיתיות, עם כל הכבוד לשיפור בג'קסונוויל
דטרויט 6 - הימרתי שהם יהיו אלופי הבתים
אריזונה 4 - בלי פאלמר יש להם התקפה יותר מאוזנת לטעמי
דנבר 3 - נלך על נקמה, על אף שהתחושה שלי שאני מפסיד פה שלוש נקודות
קנזס סיטי

סקר:
לעתיד הרחוק: ללכת למשחק אחד לפחות. בייסבול והוקי כבר טופלו, זו האבן האחרונה שנשארה.
לעונה הזו: לראות FANTASY LIVE כל יום, וכבר הפרתי את ההבטחה הזו.

gadotmi

New member
תורי

1. וושינגטון בפילדלפיה: אני הולך על האיגלס של המחציות השניות..... פילדלפיה על 6 נקודות
2. כמו שזה נראה, כל העונה תהיה לנו נדנדה בהתמודדות בבית הצפוני. אז הפאקרס הצליחו לגרד נצחון לאחר שה-TD בנסיון הרביעי לא נחשב. אני לא קונה את הקריסה של הליוס נול קרולינה. הפעם דטרויט למעלה- 4 נקודות.
3. בית חדש במפרץ , והנצחונות של הניינר מגיעים במשחקי החוץ. לא יהיה שינוי גם הפעם. אני לא רואה את ההגנה באדום מאפשרת מסירות ארוכות לפיצ'רלד, ואין לקרדילנס נשק דומיננטי אחר... סן פרנסיסקו על 5 נקודות.
4. הסיוט של כל מהמרי העולם (יכול להיות שפעם חמישית בלבד שמתמודדות הספורבול נפגשות בעונה הסדירה.... איך זה יכול להיות?). כל תוצאה הגיונית. אי אפשר להפסיד פעמיים מול AFC EAST (אם בכלל אפשר לשים את סן דייגו ודנבר באותה משוואה). סיאטל בקושי - כמובן שמותר לשים כאן רק 3 נקודות
5. שאלת בונוס: קנזס סיטי, שיהיה.... (האם שגם נראה הגיוני מול ההגנה של הדולפינס)...

בשאיפה לחזור למקומי הטבעי (בעשירייה האחרונה...)

1. פילי - 6 נקודות
2. גרין ביי - 5 נקודות
3. סן פרן - 4 נקודות
4. סיאטל - 3 נקודות
5. צ'יפס

שבוע טוב ושנה טובה לכולם (חוץ מלג'טס שלהם אין סיכויי...)
אסף פנינגטון

gadotmi

New member
uri Gadot במסר טלפוני מרחוק

פילדלפיה - 5
דטרויט - 4
סן פרנציסקו 6
סיאטל - 3
קנזס סיטי

ESPN

New member
שלי

וושינגטון - 3
גרין ביי - 6
סן פרן - 5
דנבר - 4
בונוס - קיי סי

שלי

1) למרות השיפור בQB לוושינגטון אין סיכון בפילדלפיה. 4 נק'
2) גרין ביי פאקרס משחק בלי הגנות. עם תוצאה אסטרונומית של 42:30. 6 נק'
3)משחק מאוד צמוד. לאחר תצוגת הנפל של SF קצת קשה להאמין כי הם יפלו עוד פעם. יש גם שמועות על בעיות בחדר ההלבשה של SF.
אני הולך עם SF. נק' 3
4) סיאטל. בסיאטל אין לדנבר סיכוי.27:17. 5 נק'
5)מיאמי

למעלה