שלהלהלהלה התפקדות!
פעם סיפרתי כאן שאני משתדלת לקרוא כל הודעה והודעה בפורום... אבל בשרשור הזה ניצחתם אותי. ראיתי את הפרק הראשון של על טבעי עם חברה וכאן עצרתי. אני עדיין בפרק 5 של האנטומיה ומפחדת מספויילרים!!!1 אז... ויתרתי
שם:
נוי~
09 באווירת מעין, אבל אחד שמאוד מקורב ל-03, ובפלאפון אני בכלל 054...
עיסוק:
תלמידת פסיכומטרי במשרה חלקית, נציגת שירות לקוחות במשמרות, מנהלת כאן במשרה מלאה
קראתי את
כוווווווווולם!
והכי אהבתי את:
HG כמובן P:
הדמות האהובה עליי היא:
בכל יום הלב שלי רב מחדש על גייל ועל קטניס. נראה לי שאני במוד קטניס לאחרונה~
וחוץ ממנה, גם:
תקשיבו - פיטה. באמת. סיפרתי לכם כבר באחד הסכמ"שים שאני עובדת על פאנפיק חלומות עם מעין ושיר ה100ממות, ועבור הפאנפיק הזה עשיתי לעצמי שיעורים במערכת היחסים של קטניס ופיטה והתחלתי ממש לאהוב אותו. והיימיץ' ופיניק יקיריי. ובאטרקאפ!
ספר החודש:
בת ברית של ג'ודי פיקו המדהימה
סדרת החודש:
טאץ'. נגעה לי בלב
סרט החודש:
21 Jump St. היה אדיר, ובכל זאת אני עדיין במוד של הסרט~
דברים טובים שקרו החודש ובא לי לציין:
וואו זה היה כזה חודש מטורף! בתחילת החודש הייתי בעיר הקרח בירושלים, ואז הייתי ממש מצוננת ואיבדתי את הקול שלי, ואז הוא חזר אליי והיה פסח ועולמות ופגשתי אנשים מקסימים (
) ואז נגמר פסח אבל היו את כל ימי הזיכרון ואת יום העצמאות, ואז התחלתי קורס פסיכומטרי ונכנסתי לשגרה של קריעת תחת, אבל עדיין מצאתי זמן להיות כאן ולראות את כל הכיף שהולך כאן, ואפילו חזרתי לכתוב קצת כנאמר לעיל וגם בזכות הפרוייקט, כך שזה היה חודש נחמד++!
תוכניות לחודש הקרוב:
להמשיך לקרוע את התחת בפסיכומטרי, להמשיך לחפור כאן, להתלהב בטירוף מהליהוקים (עזבו שניה את פיניק... מה עם ג'והאנה?!?!), להמשיך לכתוב ו... לבכות את חיי כשהחברה הכי טובה שלי תטוס לסוכנות היהודית לארבעה חודשים ._.
מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב:
כבר אמרתי - ליהוקים
וכמובן פרוייקט
פינת "דברים שלא ידעתם על" ו... חוץ מהפינה שאני מכינה לכם, לרגל העובדה שב-6 לחודש אני חוגגת יומולדת לתחילת קריאת המשחקים, אני הולכת להציג את מיטב חפירותיי...
חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב:
אמנם פרשתי מניהול החודש, אבל אני עדיין במתגייסים (164), ועל אף התלונות, אני עדיין מאוהבת באיך פגשתי (2279). חוץ מזה אני מגיחה לעיתים בהארי פוטר (160). וזהו
מילות סיכום\מסר לאומה:
פעם חשבתי שלאלבוס דמבלדור יש את השם הכי ארוך בעולם, ואז נכנסתי לערך הויקיפדי של פיקאסו. וזדי ליטל תעשה לי ילד!
ותמונה, לסיום:
יש מצב שכבר העלתי אותה מתישהו החודש, אבל נעלה שוב בכ"ז~