ביי אפריל! היייייי מאיייייי~!

N o R i K o

New member
אין מקוםםםם כמו גבעתיייים

אוהב אותךךךךך עד השמייםםםםםםם *רוקדת*
איכות חיים, ירוק בעינייייים~
הייתי אצלכם ביום העצמאות. גאד כמה שהשיר הזה מדבק

(והיי, כולנו פריקים של משחקי הרעב
הגעת למקום הנכון
)

הנני כאן

שם: שהם
עיסוק: מוכר בצומת ספרים
קראתי את כולם
והכי אהבתי את: HG
הדמות האהובה עליי היא: קטניס
וחוץ ממנה, גם: עוד די הרבה
ספר החודש: סטונר, אמנות ההקשבה לפעימות הלב, נערות למופת
סדרת החודש: האנטומיה, עקרות
סרט החודש: מאניבול, בושה
דברים טובים שקרו החודש ובא לי לציין: היו לא מעט בעיקר כאלה שקשורים לעבודה, וגם יום העצמאות.
אגב היום היה לנו כנס חגיגות 10 שנים לצומת, ובחיים שלי לא נראה לי שצחקתי כ"כ הרבה...
תוכניות לחודש הקרוב: לכבוש את העולם
מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: שיחזור לעלות בהודעות ושיצטרפו עוד אנשים חדשים
חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: פורום הישרדות, פורום סדרות מציאות, פורום גלי, פורום מצעדים ומוזיקה והקומונה של סתיו!!!
מילות סיכום\מסר לאומה: אני רעב

חודש מעולה לכולם

Black Stain

New member
אני אוהבת את מאי!

שם: דנה
עיסוק: תחנת דלק.. אני חושבת שאני אשאר שם לנצח בקצב הזה.
קראתי את - כולם
והכי אהבתי את: מוקינג'יי ולא אכפת לי מה תגידו!
הדמות האהובה עליי היא: קטניס
וחוץ ממנה, גם: לאחרונה משום מה זה משתנה כל הזמן בלי שאני קוראת את הספרים שוב.. כרגע זו ג'ואנה.. נראה לי שזה ממש אקראי אצלי

ספר החודש: בשבועיים האחרונים אני קוראת את "אינקנסרון", הוא מהשואבים האלה שחייב לדעת מה יקרה, אבל האמת היא שזה מאוד לא מעניין אותי ומצידי שכולם ימותו שם
, זה מוזר?

סדרת החודש: סקינס הבריטי.. כלכך טוב!!
סרט החודש: נגיד משחקי, כי לא ראיתי שום דבר אחר שזכור לי לטובה

דברים טובים שקרו החודש ובא לי לציין: סיימתי מלווה ובחרתי יעד ותאריך טיסה (אירלנד אני בדרךךךךך)
תוכניות לחודש הקרוב: למצוא סוף סוף מה ללמוד, להרשם למבחן אמי"ר.. לסגור את הטיסה ו.. זהו?

מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: שימשיך ככה ושיצטרפו עוד אנשים.. כל הסמוים להתגלות! אם אני יכולה כולם יכולים. בלי שום קשר ממש כיף לי פה
חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: טלוויזיה, אוונסנס
מילות סיכום\מסר לאומה: יש לי מיגרנה של החיים ואני לא מבינה למה אני עדיין פה ולא בוכה במיטה
ותמונה, לסיום:

מאי הו מאי

שם: מוריה
עיסוק: חינוך בלתי פורמלי
קראתי את HG \ CF \ כולם (מחקו את המיותר) הכל כמה פעמים
הדמות האהובה עליי היא: הייטמיץ
וחוץ ממנה, גם: קטניס וגייל ופיטה וסינה ופיניק
ספר החודש: שבריר -סטיב טולץ הוא חמוד וזורם כזה
סדרת החודש: האנטומייה ויומני הערפד
סרט החודש: מחוברים לחיים -זה פשוט סרט מעולה ! אתם חייבים לראות אותו
דברים טובים שקרו החודש ובא לי לציין: פגשתי חברות שלא ראיתי מלא זמן והיה מה זה כיף, נסעתי לחברות של בירוחם!! והיה מושלם כתמיד

היה חופש וזה כבר טוב ..
תוכניות לחודש הקרוב: כמה ימי הולדת חשובים כאלה וטובים ,אולי הופעות שוות ונראה
מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: חיים ,חפירות כרגיל אתם יודעים
חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: האנטומיה של גריי וטייק דאת
מילות סיכום\מסר לאומה:
ותמונה, לסיום:

N o R i K o

New member
שלהלהלהלה התפקדות!

פעם סיפרתי כאן שאני משתדלת לקרוא כל הודעה והודעה בפורום... אבל בשרשור הזה ניצחתם אותי. ראיתי את הפרק הראשון של על טבעי עם חברה וכאן עצרתי. אני עדיין בפרק 5 של האנטומיה ומפחדת מספויילרים!!!1 אז... ויתרתי

שם:
נוי~
09 באווירת מעין, אבל אחד שמאוד מקורב ל-03, ובפלאפון אני בכלל 054...
עיסוק:
תלמידת פסיכומטרי במשרה חלקית, נציגת שירות לקוחות במשמרות, מנהלת כאן במשרה מלאה
קראתי את
כוווווווווולם!
והכי אהבתי את:
HG כמובן P:
הדמות האהובה עליי היא:
בכל יום הלב שלי רב מחדש על גייל ועל קטניס. נראה לי שאני במוד קטניס לאחרונה~
וחוץ ממנה, גם:
תקשיבו - פיטה. באמת. סיפרתי לכם כבר באחד הסכמ"שים שאני עובדת על פאנפיק חלומות עם מעין ושיר ה100ממות, ועבור הפאנפיק הזה עשיתי לעצמי שיעורים במערכת היחסים של קטניס ופיטה והתחלתי ממש לאהוב אותו. והיימיץ' ופיניק יקיריי. ובאטרקאפ!
ספר החודש:
בת ברית של ג'ודי פיקו המדהימה

סדרת החודש:
טאץ'. נגעה לי בלב

סרט החודש:
21 Jump St. היה אדיר, ובכל זאת אני עדיין במוד של הסרט~
דברים טובים שקרו החודש ובא לי לציין:
וואו זה היה כזה חודש מטורף! בתחילת החודש הייתי בעיר הקרח בירושלים, ואז הייתי ממש מצוננת ואיבדתי את הקול שלי, ואז הוא חזר אליי והיה פסח ועולמות ופגשתי אנשים מקסימים (
) ואז נגמר פסח אבל היו את כל ימי הזיכרון ואת יום העצמאות, ואז התחלתי קורס פסיכומטרי ונכנסתי לשגרה של קריעת תחת, אבל עדיין מצאתי זמן להיות כאן ולראות את כל הכיף שהולך כאן, ואפילו חזרתי לכתוב קצת כנאמר לעיל וגם בזכות הפרוייקט, כך שזה היה חודש נחמד++!
תוכניות לחודש הקרוב:
להמשיך לקרוע את התחת בפסיכומטרי, להמשיך לחפור כאן, להתלהב בטירוף מהליהוקים (עזבו שניה את פיניק... מה עם ג'והאנה?!?!), להמשיך לכתוב ו... לבכות את חיי כשהחברה הכי טובה שלי תטוס לסוכנות היהודית לארבעה חודשים ._.
מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב:
כבר אמרתי - ליהוקים
וכמובן פרוייקט
פינת "דברים שלא ידעתם על" ו... חוץ מהפינה שאני מכינה לכם, לרגל העובדה שב-6 לחודש אני חוגגת יומולדת לתחילת קריאת המשחקים, אני הולכת להציג את מיטב חפירותיי...

חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב:
אמנם פרשתי מניהול החודש, אבל אני עדיין במתגייסים (164), ועל אף התלונות, אני עדיין מאוהבת באיך פגשתי (2279). חוץ מזה אני מגיחה לעיתים בהארי פוטר (160). וזהו

מילות סיכום\מסר לאומה:
פעם חשבתי שלאלבוס דמבלדור יש את השם הכי ארוך בעולם, ואז נכנסתי לערך הויקיפדי של פיקאסו. וזדי ליטל תעשה לי ילד!
ותמונה, לסיום:
יש מצב שכבר העלתי אותה מתישהו החודש, אבל נעלה שוב בכ"ז~

Sharonmxx

New member
זה אומר שאת צריכה להמשיך האנטומיה

העונה הראשונה ממש משעממת, אני די בטוחה שאם הייתי מתחילה ממנה לא הייתי רואה

היי גם אני 09, כי לגור קרוב למקומות שיש בהם מה לעשות זה too mainstream.

N o R i K o

New member
חח דווקא אני גרה בעיר המושלמת

הוד השרון, בדיוק בין כפר סבא ההומה לפתח תקווה הצ'וכית, 20 דקות נסיעה ברכב מת"א והרצליה. ובכל זאת האווירה בה יישובית ונעימה ולא כזו של עיר הומה 3:
ובסוף אני אצליח! אני אסבול את המשחק הנורא של אלן פומפאו ואת 4 הפרקים שנותרו לי ואמשיך! אני רק צריכה זמן עכשיו...

Sharonmxx

New member
אז את ממש קרובה אליי

אני מרעננה ויש פה יותר מדי אנשים. 20 דקות מכל מקום ברכב זה נחמד אם יש לך רכב!
אני אוהבת את אלן, אבל לפעמים יש לה משהו בדיקציה שממש מפריע לי. אני לא יודעת בדיוק מה, אבל אני שונאת אותה מפעם לפעם בגלל זה

z01234

New member
כפר סבא ההומה?!

קצת נסחפת

אני עדיין מגדירה את הבית שלי כ"חור"
(כפר סבא,כן?)
מכירים את העיר,אבל הומה-היא ממש לא

N o R i K o

New member
ביחס להוד השרון היא הומה

רחוב וייצמן... מאז שיעורי הנהיגה אני עוד בטראומה

Digi Lista

New member
כפר סבא חור?

נולדתי וגרתי בה עד איזה גיל חמש, מאז אני באמת גרה ממש בחורים בצפון, ואני יכולה לטעון שכפר סבא היא ממש לא חור. אבל נו, אולי "דברים שרואים משם לא רואים מכאן"...

pennylane11

New member
ניסיתי, באמת שניסיתי

זה לא עובד, היא לא רואהXD זה באמת משתפר אחר כך!

ביי מאי!

שם: רותם
מיקום: אי שם בהרים הרחוקים,.. (של הכרמל, אבל התיאור השני נשמע יותר טוב)
עיסוק: אמממ...?
קראתי את: כולם :)
והכי אהבתי את: כולם. HG
הדמות האהובה עליי היא: יש הרבה. אני אוהבת את קטניס, ג'והנה, פיניק (כמובן), היימיטץ' (נראה לי שהוא הראשון ברשימה), וכו' וכו'. עדיין לא החלטתי לגבי גייל.
וחוץ ממנה, גם:
ספר החודש: הארי פוטר השביעי. כי תמיד כיף לעלעל שוב בספר הזה שנראה כל כך משומש כאילו הוא בן מאה.
סדרת החודש: האוס.
סרט החודש: שר הטבעות. זה היה חור רציני בהשכלה לא להתחיל לראות את זה.
דברים טובים שקרו החודש ורציתי לציין: נסעתי לתאילנד.
תוכניות לחודש הקרוב:
מה אני מצפה לראות החודש בפורום? אותי. לא הייתי כאן כמעט בכלל החודש. ועכשיו שראיתי מה היה אני מאוכזבת. הקטע עם ההגדה היה פשוט אדיר.
מילות סיום, ומסר לאומה: ידעתם שאם תגידו את המילה רבא 78 פעם, תגיעו לאב הקדמון של כל בני האדם על כדור הארץ? (מישהו קרא היום בספר שיאי גינס ואין לו משהו חכם לכתוב)

ליזי133

New member
מתפקדת באיחור, יש לי אישור מחלה!

ועכשיו - להתפקדות!
שם:

עיסוק: הממ......

קראתי את כולם (מחקו את המיותר- MG
)
והכי אהבתי את: הראשון כנראה, ואולי גם השני דיי
הדמות האהובה עליי היא: היימיטץ' נראה לי....
וחוץ ממנה, גם: עזבו, באמת, אין לי כוח להתחיל לחשוב עכשיו....
ספר החודש: ג'יין אייר בקריאה שנייה
סדרת החודש: למען האמת- אין....
סרט החודש: ראיתי את הארי פוטר וגביע ה(אש?)
דברים טובים שקרו החודש ובא לי לציין: נסעתי לצימר
יאי!
תוכניות לחודש הקרוב: לסיים עם כללללל המבחנים!

מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: הכל כרגיל

חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: צמחונות וטבעונות ולפעמים בחלומות צלולים

מילות סיכום\מסר לאומה: מיאו

ותמונה, לסיום: אני תמיד מגיבה בתגובה מהירה ואי אפשר לצרף תמונה...

Digi Lista

New member
אז ככה מרגישים כשהחיים מתחלקים ללפני ואחרי?..

למרות שבלי שום קשר הצבע האהוב עליי הוא אדום (ובורדו) אבל כמו שאמרתי לך כבר לפני כמה ימים אני לא צריכה להיות אדומה כי אומנם כתבתי הכי הרבה הודעות אבל בכנות הן בעיקר התחלקו לשיחות שלי עם עצמי (בסדר נו, אז מידיי פעם היו חריגות ואינטראקציה עם גולשים נוספים) ולזה שתפוז לא פעל כרצוני אז נאלצתי לכתוב עשרות הודעות לתיקון של קישורים (שגם לגביהם לא ברור מי בכלל קרא)... נדמה לי שזה בעיקר מוכיח שלא היו לי הרבה חוויות מקיום חיים בחודש אפריל כי עובדה שהיה לי מסתבר לי הרבה מאוד זמן פנוי מול המחשב...זה גם הורס לי את הרעיון של להיות בצללים, כלומר לא רשמית חברת פורום אבל כן בסביבה (בעיקר לשמור עלייך מרצינות יתר
)

סתם תהייה אם מישהו היה אדום ואז הוא חזר להיות שחור וכן הלאה, האם זה מקביל לחיסון נגד אדמת?

בקיצור זו דרכי הכנה והייחודית להגיד
על הפרגון (אם כי הוא עדיין מיותר קצת, מוזר שאיכשהו דברים כאלה תמיד קורים לי בסוף- אני רק כותבת קצת ופתאום מאדימים אותי ודברים דומים בסגנון, אני צריכה לעבוד על עצמי להבהיר את המסרים...)

E l S i

New member
זה מחסן גם נגד אבעבועות שחורות

הייתה היום בגרות בביולוגיה אז אני יודעת

שם: יעל
עיסוק: בית ספר, אבל לאחרונה אני גם כותבת המון, ואני ממש אשתדל להתחיל לכתוב בפאנדום הראוי
קראתי את HGCFMJ
הדמות האהובה עליי היא:
וחוץ ממנה, גם:
ספר החודש: הרומאי- אני לא אוהבת את העלילה שלו כל כך, אבל זה הספר היחיד שקראתי החודש ועוד לא סיימתי
סדרת החודש: פרינג' - העונה השנייה נראית טוווב
סרט החודש: ראיתי יותר מדי סרטים עם ג'סי אייזנברג החודש. ואני לא טוענת שאחד מהם היה טוב.
דברים טובים שקרו החודש ובא לי לציין: מילאתי עשרה עמודים ביומן בעשרה ימים, וחלמתי כמה חלומות נעימים שזכרתי בבוקר, וקיבלתי 98 בבגרות בערבית וציונים גבוהים גם בספרות ובספורט.
תוכניות לחודש הקרוב: להמשיך לכתוב, להמשיך לתבגר ושיהיה מושלם בל"ג בעומר
מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: "דברים שלא ידעתם על.." ופאנפיקים
חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: שליש מהפורומים שברשימה
מילות סיכום\מסר לאומה: חג פועלים שמח!

ותמונה, לסיום: נההה...

Digi Lista

New member
מבחינתי קיבלת ציון נהדר בבגרות בביולוגיה

העיקר קיבלתי תשובה

למעלה