ביי אפריל! היייייי מאיייייי~!

Digi Lista

New member
זה בדיוק הקונפליקט עימו אנו מתמודדים כרגע...

אבל למען האמת הייתי קוראת אתכם עוד בגלגול הקודם שלכם, לפני שעברתם לכאן... ואז דיי בזמן שעברתם לפה נסיבות החיים הובילו אותי להתחבר עם נוי (חריג, אבל קורה...בדומה לבניית הפירמידות, יש דברים שקשה להסביר...) ככה שנכנסתי לכאן כדי לוודא שהיא לא משתגעת מעודף רצינות בחייה (בכל זאת לשמש כפקח בעשרות פורומים זה לא קל), וכתבתי פה ושם הודעות (בעיקר לעצמי או לנוי. אבל בואי לא נהיה קטנוניים מידיי
) וככה זה נמשך עד אפריל מסתבר, כי פתאום אני עורכת איתך תחרות על הכבוד להיות נצר לכיפה אדומה... זה כבר נראה יותר כמו ההשלכות שאחרי הבום

Billy Shirs

New member
אני לא הייתי בגלגול הקודם.

קראתי את הספרים רק לפני כמה חודשים וסירבתי בתוקף להיכנס לפה עד שאני לא אסיים את השלישי. זה קרה בערך חודשיים לפני שהוא יצא בעברית... קשה לי לעשות את החישוב. זה היה לפני שקיבלתי סמל...

אז איך באמת את ונוי מצאתן זו את זו?

Digi Lista

New member

כמו שאמרתי הייתי סמויה בגלגול הקודם ועקבתי אחרי כל מה שהלך שם (אני גם אוהבת ספוילרים אז היה לי מעניין לקרוא על השלישי עוד לפני שתורגם), ואז כשנוי פירסמה 19 דפים על קטניס/גייל הבנתי שמצאתי את הBFF שלי מבחינת חפירות- כי מלבדי אני לא מכירה עוד הרבה כאלה שאשכרה מנתחים בצורה כל כך דקדקנית (זה לא סותר שאני לא חייבת להסכים עם כל מה שנאמר) ואני תמיד נהנית לקרוא, לחצתי על השם משתמש של נוי וקראתי דברים שלה גם בעוד פורומים (כן, לבחורה יש אימפריה...) ואחר כך פשוט פניתי אליה בבקשה לעזרה והתחברנו עם אג'נדה לגרום לעולם לא להתקמצן על מילים...

N o R i K o

New member
רגע, מה, באיזה פורומים אחרים?

לא זכור לי שבאותה תקופה גלשתי בפורום שהוא לא פורום מתגייסים... וגם שם פרשתי מהניהול, אימפריה עדיין אין לי

Digi Lista

New member
צצת בכמה מקומות מידיי פעם...

אני דיי בטוחה שראיתי אותך גם ב"גלי" וב"מנגה ואנימה" מציצה וחוזרת לחורים באותה התקופה...
ושוב את מתקטננת, כולנו יודעים שכבר יש לך יסודות לקיומה של אימפריה קטנה, דיי להכחיש

Billy Shirs

New member
את אוהבת ספוילרים??

לי זה הורס הכל. הסדרה היחידה שאני מספיילרת לעצמי היא האנטומיה של גריי, כי היא כבר נהייתה כל כך גרועה שאני חייבת לדעת מה יקרה בהמשך כדי לשכנע את עצמי להמשיך לראות

Digi Lista

New member
עד כמה חנונית אצא אם אגיד שאני אוהבת לאסוף

ידע?

אני בכללי אוהבת לדעת ומחפשת עוד מידע במלא תחומים (לפעמים אשכרה אין לי מושג מה עבר עליי כשחיפשתי עליהם את אותו המידע), את רובו אני לא באמת צריכה או זוכרת במדוייק לאורך זמן אבל אני תמיד נהנית לקבל עוד ידע על סדרות/ספרים/חינוך וכו' ובהחלט אוהבת
ים ופחות אוהבת הפתעות (נשבעת לך שאנשים יודעים שאם יעשו לי אי פעם מסיבת הפתעה ובמקרה לא אגלה לפני ואהרוס אותה<הרסתי כבר פעם מתנה שתיכננו לי, אבל זה היה סיפור הזוי בפני עצמו>, אז כנראה שאנחנו לא נישאר יותר בקשר), למרות שלפעמים את לגמרי צודקת והספוילרים נועדו כדי לשכנע אותי להמשיך

Billy Shirs

New member
חנונית למדי

הייתי אומרת שהעניין עם ההפתעות כבר גובל ברמה שלדונית

pennylane11

New member

אנשי פורום האנטומיה, זה לא מקובל עליי שאנחנו לא ברשימה הזאת... צריך לעשות עם זה משהו

שם: מעין~
עיסוק: עבד של משרד החינוך
קראתי את כולם (הכנס כאן בדיחה שכבר לא מצחיקה על זה שמוקינג'יי הוא מיותר אז בואו נמחק אותו...)
והכי אהבתי את: הראשון!
הדמות האהובה עליי היא: פיניק
וחוץ ממנה, גם: גייל
ספר החודש: המשחקים, שקראתי לצורך מחקרי לפאנפיק ונסחפתי לכמעט סוף הספר הראשוןXD
סדרת החודש: קאסל!@#!@# הומייפאקינגאד שבוע הבא פרק אחרון איך אני אשרוד!@#!@#
סרט החודש:
דברים טובים שקרו החודש ובא לי לציין: היה את כנס עולמות שהיה נפלא, ופגשתי שם כל כך הרבה אנשים מקסימים!
(כןכן, אני מדברת אליכם, אנשים שפגשו אותי בעולמות! כולכם מקסימים 3:)
תוכניות לחודש הקרוב: לסיים את העונה של קאסל (סמיילי כל כך עצוב שהאייקון של תפוז הוא עלבון בשבילו) ושל האנטומיה, ליהוקים לסרט הבא (מצטערת, אני לא מכירה שחקן שהליהוק שלו לפיניק יהיה טוב בעיניי), מתכונות מזעזעות והתחלה של הבגרויות (אוי אלוהים ישמור)...
מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: את עצמי, כי אני לא בטוחה כמה אני אוכל להיות פהXD אבל גם הקטע הזה של המילים והפאנפיקים נפלא!

חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: 1526 (האנטומיה של גריי ומרפאה פרטית), 2208 (איך פגשתי את אימא), 1649 (דוקטור הו וטורצ'ווד), 298 (ביטלס), לפעמים גם ב160 (הארי פוטר הספר) וסמויה, מאוד מאוד סמויה גם ב414 (פאנפיקים ופאנארטים)
מילות סיכום\מסר לאומה: איך מסכמים חודש ארוך כמו זה במשפט אחד? (רציתי לכתוב "אומה יקרה שלום," אבל התחרטתי)
ותמונה, לסיום: אני כל, כל כך אוהבת את מי שמבין את הרפרנס...

N o R i K o

New member
אני הכי מקסימה

סתאםםםםם את יותרררר
אני כופה עלייך להיות פה בכל זאת

החודש היית במקום השלישי בין הכותבים שלנו! אז קטן עלייך

pennylane11

New member
איזה כיף זה בטח למנהלים

שהם יכולים למחוק ולשרשר ולעשות טיימי ווימי דברים כאלה D:
ובאמת? מקום שלישי? וואו :O

N o R i K o

New member
הו הפריווילגיות

באתי להיכנס היום למערכת ניהול של פורום מתגייסים ואז... אופס

ellendili

New member
מתפקדת!
A Deal Is a Dea

שם: אלה
עיסוק: כרגע? חופשת לידה

קראתי את HG \ CF \ כולם (מחקו את המיותר): שלושתם.
והכי אהבתי את: נו בארור שהראשון.
הדמות האהובה עליי היא: סינה! אבל לא לני קרביץ...

וחוץ ממנה, גם: היימיץ'
ספר החודש: סיפורי שרלוק הולמס

סדרת החודש: שרלוק!! ההתמכרות החדשה שלי!. הסדרה הגאונית-גאונית של הBBC. שבעקבותיה גם התחלתי קריאה חוזרת של הספרים. סדרה מעולה ומומלצת! (וקצרה מדי
)
סרט החודש: נראה לי שמשחקי הרעב. מה, אני נהנתי!
דברים טובים שקרו החודש ובא לי לציין: אה... גור אדם חדש

תוכניות לחודש הקרוב: לחזור ללימודים. באסה.
מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: מלא פינות ומשחקים והפתעות שנוי המלכה שולפת מהשרוול (ואז אני גונבת לה את הרעיונות לפורום האנטומיה
). לא יוצא לי לכתוב הרבה אבל אני קוראת כל הזמן ואתם מגניבים ביותר

חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: האנטומיה של גריי. דא כאילו...
מילות סיכום\מסר לאומה: בריטים שולטטטטטטטים!

ותמונה, לסיום: שרלוק

Sharonmxx

New member
על שרלוק!

אף פעם לא אהבתי את זה בספרים ובסרטים, זה תמיד שיעמם אותי, אבל את התכנית הזאת אני אוהבת! הדמות של שרלוק היא ממש בין האוס לשלדון קופר וזה מקסים
ובריטי

רק חבל שהיא קצרה כל כך ושכל פרק שעה וחצי

N o R i K o

New member
זה בסדר, בקרוב גם אנחנו נגנוב מכם רעיונות

כלומר, בתנאי שתאשרי זאת...

*צפי להצקה במסרים*

מזכיר לי שגם שרלוק אני צריכה להמשיך... מה יהיה איתי

ellendili

New member
מה?!

התחלת שרלוק והפסקת באמצע?? איך?? זה כזה כיף!
והספרים... איזה כיף זה לחזור אליהם

N o R i K o

New member
ראיתי את הפרק הראשון אצל חברה ב-22.3

כך שלא ממש נשמתי באופן תקין ולא ממש הצלחתי להבין מה אני רואה ולא ממש התרכזתי ובעיקר ספרתי שעות וחתכתי ורידים וסידרתי את הלק ורציתי לבכות עוד קצת והתרוצצתי וייבבתי.
אני צריכה לראות אותו שוב.
ולהמשיך.
אולי בפעם הבאה שבא אני אהיה אצל אבא... אחרוש לו את ההוט VOD...
ואני נוהגת להתלהב מזה שיש לנו יס! צקצק...

למעלה