בישולים לסופ"ש

ladybug6

New member
כאן יש לנו

לביבות קישואים ותירס, חלק אפויות וחלק מטוגנות
שאריות של פסטה עם בצל, שום, פטריות חורש ועגבניות שרי צלויות
וסלט טרי של חסה, עדשים מונבטות ועגבניות שרי
לקינוח יש פירות טריים ושאריות של עוגת גזר.
 
בקטנה

טחינה ירוקה עמוסה עשבי גינה , קערה קטנה של טחינה רגילה עבור הצעיר שלא אוכל ירוק כזה...בינתיים


חלה ולחם שיפון כבד וחמצמץ כמו שאני אוהבת

מה שנשאר מהטופו ההוא עם הדלעת ומה שנשאר מתפוחי האדמה והאפונה הירוקה מיום קודם

סלק צלוי , פרוס רק מלח.

סלט עדשים שחורים הסברתי כאן איפשהו מתחת לחיפושית.

פרוסת דלעת ספגטי ושני חצאי דלעת יפנית שנאפו בקליפתם ואחר כך הוספתי מלח ומעט שום ןשמן זית, אוח שזה מעדן.

חצילים! גם הם הפציעו בארגז האורגני ונאפו בקליפתם בתנור, אחר כך נטחנו במעבד מזון עם שום. חלק עירבבנו עם טחינה וחלק עם מיונז.

סלט ירוק בהיר מכרוב, פאקוס, בצל לבן הכל חתוך קטן, מלח, שמן זית מיצלימון סחוטרי וקורנית לימונית אהובתי

סלט עגבניות, בצל וכוסברה, מלח פלפל חריף קצוץ ושמן זית

פסטת שבלולי ענק מאיטליה בשלושה צבעים שאחרי בישול נאפתה ברוטב שמנת וגבינות עיזים ממחלבה קטנה ומוכרת.

היתה מנה נוספת שלא מדברים עליה ומחכים שיעבור להם.

פרות! אבטיח, דובדבנים, ענבים, נקטרינות - החיים הטובים
 
המממ

כשרוב המזון מבוסס על -שטוף והכנס לתנור או
חמם מיום אתמול
ומקסימום הרתח עדשים וערבב, אז זה בקטנה. לא ככה?
 
למעלה