בנתיים, עד שאחליט מה יתבשל היום, אספר לכם
על בחורצ'יק שעובד במזללה שממוקמת בבניין בו אני עובד. בחור נהדר, חוזר בתשובה, שהתפלא מאד לשמוע על הטבעונות וכו'. כמובן כמו כל אוכל בשר חביב הוא מלא כרימון בכל השאלות והתירוצים הידועים אבל כל יום אני "מטפטף" לו.
השבוע הוא הפתיע אותי עם פיצות/פוקאצ'ות שהוא הכין לקהל הרחב, ללא גבינה. הוא שמַח להודיע שלמרות שיש לו גבינה במקרר, החליט לנסות למכור את הפיצות האלה בלי גבינה וזה הביא אותו לעשות כל מיני שילובים מעניינים של toppings כגון בצל, פטריות, בטטות, חצילים, קישואים, עשבי תיבול וכו'.
בערב הוא אמר לי שהכין הרבה פוקאצ'ות כאלה וכולן נחטפו
כייף...