שניצל תירס ע״פ הסניץ׳
בפעם הראשונה הכנתי מקופסא, אח״כ עברתי לקפוא.
אפשר לגוון בטעמים, עם או בלי כוסברה
שניצל תירס טבעוני
1 בצל שלוט
3 שיני שום
רבע כפית טימין יבש
חצי ס"מ פלפל חריף
3 כוסות תירס קפוא, מופשר
2 כפות גדושות חמאת בוטנים
2 כפות כוסברה קצוצה
חצי כפית ממרח עגבניות מיובשות
2 כפות שמן
חצי כוס קמח תירס גס
מלח ופלפל שחור במידה
כמה טיפות טבסקו
טוחנים ביחד 2 כוסות תירס עם הבצל והשום והפלפל החריף
מעבירים לקערה ומערבבים עם השאר. אם דליל מדי, מוסיפים קמח תירס, אם לא דביק מספיק, מוסיפים חמאת בוטנים.
מחלקים ל12 חלקים, מעצבים לשניצלים עגולים או מלבניים
אם רוצים להשקיע, מכינים תערובת קמח תפוחי אדמה ומים, דלילה, מושחים בה במברשת את השניצלים, מעבירים כל שניצל לקערה עם פירורי לחם. מרססים בשמן ואופים כארבעים דקות בחום בינוני, הופכים פעם אחת באמצע.
טעים מאד גם בלי ציפוי או רק עם פירורי לחם
מתנהג נהדר באפייה