בישולים לסופ"ש

יוספה 51

New member
הכנות לבישולי סופ"ש. הגיע אלי במייל מתכון

של פאי ברוקולי. נראה נפלא. של מורן קשמיר (נפלאות הטבעונות). מתכננת לנסות. אמנם עם קמח אבל עצם השם ברוקולי כבר מוריד רגשי אשמה מהאגף הפחמימתי.
 

Ofericko

New member
אני מת על שמיר.... אבל זו גב' קושניר


אכן נראה מצויין.
 

יוספה 51

New member
מאד יתכן שאתה צודק. קודם כל - עשיתי את הפאי

נפלא לגמרי. ממש תענוג וגם לא מאד משמין (כוס וחצי קמח, רבע רוס שמן זית וכל השאר זה הברוקולי וטופו) רק שהעיסה למעלה קצת באמת רכה מדי. אז יתכן שהפתרון הוא לא למעוך כל כך. או- מה, רעיון אחר?
 

Ofericko

New member
אולי:

1. לא למעוך אלא לקצוץ גס.
2. להוסיף קצת פירורי לחם לברוקולי?
3. להוסיף המון שמיר קצוץ....
 
לא קראתי את המתכון אז...

אבל את הטופו את יכולה לגרר על פומפיה ולא למעוך
את הברוקולי לקצץ בסכין
להוסיף שברי שקדים שמאד מתאימים לברוקולי
 
אז אני

השריתי כבר מאתמול
שעועית לבנה קטנה
מאש
עדשים שחורים
אורז בר

מתכוונת לטחון את העדשים והמאש, להוסיף קמח חומוס וקישאין מגוררין ,בצל ירוק קצוץ דק ולקצוץ קציצות
מהאורז אכין סלט אחרי הרתחה קצרצרה, עם חמוציות, בצל,ירוקים ושקדים קלויים

חוצמזה כרגע תופח בצק שמרים לפיצות, צמחונית וטבעונית ועוד בצק לנ"ג, בצד מחכות קערות המזרה עגבניות, פרוסות חצילים, בצל בטבעות דקיקות, שמן זית , בזיליקום מהגינה ולצמחונים מוצרלה.
תוהה עם על הטבעונית לגרר טופו ושמרי בירה או לוותר...נראה ברגע האחרון

יש לי הרבה ירקות עליים, חצילים קטנים וטופו גדול- מרק מלפפונים עם יוגורט סויה קורץ לי מאד...
נראה מה עוד יעלה בדעתי בההמשך
 

ladybug6

New member
על הטבעונית אפשר לפזר גבינת קשיו

יש מתכונים ברשת ואומרים שזה טעים. לי גם גבינת השקדים טעימה על פיצה (ללא אפייה מקדימה, רק לטחון ולמרוח על הפיצה). אפשר שילוב של קשיו ושקדים, אולי. גם שמרי בירה כחלק מהגבינה.
 
הממ

עשיתי אותה בלי, יותר נעים לי במערכת העיכול
בכל מקרה יצאו מהממות
בצק השמרים נ"ג מצליח ליישר קו עם המוצר המקורי לשמחת הנאלצים
הוספתי עוגיות אזני חזיר קוראים להן? במק עלים מגולגל קטן מרחנו אותן אני והצעיר בסירופ מייפל מעורבב בסוכר חום ויצאו לנו בדיוק כמו בחנות לשמחת לב כל האחרים

הכנתי סלט אורז בר מכוס אורז בר ו3/4 כוס כוסמת ירוקה, חופן חמוציות , בצל ירוק מקוצץ, נענע ופטרוזיליה מקוצצות דקדקדק, מלח, מיצלימון טרי,קצת שמן זית, פלפל שחור ומעט סוכר. יצא משובח.
חצילים נקלו בתנור ונטחנו עם פטרוזילה, שום, מיצלימון וטחינה לממרח חלק וטעים.
סלק נקלה גם קולף נפרס, מיצלימון, מעט שמן, עלים ממגוון סוגים, מלח, פלפל שחור וזרזיף מייפל.
העדשים נטחנו עם המאש עם קישואים ובצל, כמון,קמח חומוס , מעט סודה לשתיה ממתינים לטיגון.
שעועית טרם שודכה- אולי תועפות בצל מושחם, שום ועגבניות?
עגבניות לבישול ממתינות להפוך למטבוחה עם פלפלים חריפים קטנים ומרוכזים
והשאר עוד נראה
 

ladybug6

New member
כמה אוכל!
כל הכבוד לך

את העוגיות ראיתי בפייסבוק וזה באמת נראה בדיוק כמו הקנויות (שאגב, מכילות ביצים..)
למה את מתקמצנת, תראי לכולם
 
ביצים מדוע???

אני רכשתי כאלה בלי, בוודאות
מה הבעיה לייצר זיגוג בלי ביצים???
 

ladybug6

New member
לוידעת! באלו שיצא לי לראות היה כתוב ביצים

ברכיבים..
 
השעועית

שודכה לפתיתי סויה ונהיה משהו כמו בולונז שמיד הצריך קדרת אורז עם תפוחי אדמה שניצלו מראש

וגם סלט מפרות - משמשים קטנטנים סמוקי לחיים, תפוח פינק ליידי, קיוי, שסק בצל פרוס דקיק, רוטב ממגוון עשבי תיבול כולל נענע ובצל ירוק בבלנדר עם מיצלימון, שמן זית, מלח וקצת מייפל.

לחמניות עם קמח קוואקר שנטחן בבית
לחם נ"ג
מטבוחה יצאה חריפה ומהממת
מרק מלפפונים ויוגורט עם שקדים, צימוקים קטנים, נענע ושמיר ומיצלימון יוגש עם קוביות קרח
חומוס עם הרבה שום וטחינה
טחינה בדרך
הקציצות טוגנו שטוחות וחביבות
סלט חסה גדול בדרך גם

ו..די , לא?

לא בא לי לצלם, לא בא לי להתעסק עם התפוז המעיק עד שתמונה עולה יוצאת הנשמה
סורי
 

Ofericko

New member
תמונות!!


מה זה לא בא לי!
יש לך אחריות!
תצלמי, צ'לחי אלי ואני אעלה לתפוז.
 
למעלה