אחרי העדרות של שבוע..
לא שלא בישלתי, אלא שלא היתה לי שום השראה, ובישלתי על מנת לצאת ידי חובה..
השבוע הכנתי לזניה פעם נוספת. הפעם השתמשתי בפתיתים של סייטן במקום טופו, וזה יצא הרבה יותר טעים, גם במרקם- עם לזניה מקמח כוסמין. הוספתי המון תבלינים טריים מהעציצים, ומעל שמנת קשיו ושמרי בירה. מסתבר שהשמרים שקניתי נמכרים בגלולות כתוסף מזון שבולעים עם מים,
אז טחנתי אותם ופיזרתי מעל. יצא נהדר.
עוד הכנתי מאפינס עם אוכמניות טריות -יצא טעים אך כבד. זה די עצוב שאני נשואה לאופה ולא יודעת לאפות. אבל האמת היא שמעולם לא נזקקתי לזה, כך שלא שיכללתי את היכולות שלי בתחום. איכשהוא יוצא שאני אופה תמיד כשהוא ישן ולא בודקת איתו לפני כן. אבל הוא הבטיח לי שהוא יילמד אותי לאפות.
ירקות בתנור, הפעם תפוחי אדמה, גזר לבן, עגבניות שרי מסוגים שונים, שום ירוק טרי.
תבשיל ירקות נחמד- בצל סגול, פאק צ׳וי, קישוא צהוב, פטריות ירדן, ומעל שבבי טופו. הנוזלים שאני אוהבת להשתמש בהם, יין לבן, חומץ תפוחים, רוטב סוייה ומים כמובן, הוגש לצד אורז.
ופשושיק הכין גלידת ווניל ושוקולד מחלב ושמנת סוייה עבור לקוח. כיף לי שאנחנו מכינים מוצר שהוא לא תוצר של סבל, ואני מקווה שנצליח להתקדם קצת. איכשהוא עם החגים אחד אחרי השני אנחנו עושים נסיונות יותר מדי לאט.