הישרדות: פלוס מינוס - אולסטארס

B R A Y E R

New member
מנהל
למה? היו עוד הרבה פוסטמות אחריה!

ומבחינתי אין שום הבדל בינה לבין ברנדה/עדנה/אליס/מישל/ליז/שאר האסיאתיות שהגיעו להישרדות והפגינו משחק חברתי כישלון ואינטלגנציה של נעל.
בעבר חשבתי שיכול להיות שזה אולי משהו אישי שיש לי נגד אסיאתיות, ולא הבנתי איך כל עונה אני מוצא את עצמי מתעצבן על האסיאתית העונתית... עד שהכרתי את סינדי מהמרוץ למליון19, והתאהבתי

והבנתי שהבעיה היא בליהוק של האסיאתיות להישרדות! ובכל הצופים שמצליחים ליפול בפח הזה.

B R A Y E R

New member
מנהל
כן, בבית אנחנו רבים הרבה על התור למקלחת!

בר תמיד מתקלח לפניי וגומר לי את המים החמים

סתם, האמת היא שעל קולטון אנחנו לא מסכימים, הוא העריץ אותו בזמן שאני שנאתי אותו. כנ״ל יול. ויש עוד כמה כאלו שאני לא זוכר

Oukami Kun

New member

מציע לך לראות שוב את עונה 5. היה בה את אחד הפרי-ג'ורי הכי מעניינים, בעיקר בגלל שי-אן. אם ההפקה לא הייתה מלוכלכת שי-אן הייתה מגיעה הרבה יותר רחוק והעונה לא הייתה נגמרת בכזה שעמום. הלן
היא הדבר היחיד שהציל אותה מלהיות קטסטרופה.

העונה הייתה קטסטרופה למרות הלן.

ומיזוג נורמלי לא היה עוזר. גם אם שי-אן הייתה יוזמת מהלך, קשה לי להאמין שזה היה מתקדם מעבר להדחה שלה במקום השישי (לעומת העשירי). הקאסט היה מחורבן, נקודה.

B R A Y E R

New member
מנהל
ואוו..

אתה הראשון שממליץ לי בכזה חום לצפות בעונה הזאת

צפיתי בה למרות כל ההמלצות לא להתקרב אליה, הזדעזעתי, והחזקתי מעמד עד ההדחה של שיאן.
וזה לא בגלל ששיאן הייתה דמות שאהבתי, אלא מהסיבה שהיא הדמות היחידה שם שידעתי מה השם שלו.
בכל אופן, ממה שזכור לי מהצפייה בה זה שהיא מאוד יהירה, מאוד לא חכמה, וחוץ מלעצבן אותי היא גם הצליחה לעצבן את כל שאר השורדים..

לא, כי שבט שפירע היה פשוט מאמם

ומורכב מאנשים מקסימים כמו אלישיה, ג'נה לואיס וביג טום. שי-אן הבינה שהגורל שלה אבוד מראש, ולכן השקיעה מאה אחוז בזכייה בחסינויות, וגם זכתה באחת, וכמעט זכתה גם בשנייה. היא יכלה להתחנף לכולם, לעבוד כמו סוס במחנה, ולנסות להעביר את החוליות החלשות אליה. שלטון של בוסטון רוב הוא שלטון של ברזל, ועונה שבוסטון רוב שולט בה היא חרא עונה.

survivortvk3

New member
יכלה לעשות את זה

אבל החליטה להתנהג חרא ולצאת פתטית, מה זה נתן לה?כלום! סתם עוד יותר גרם לסיכוי שלה להיות מודחת לעלות

survivortvk3

New member
אוהב זו הגזמה

אני מחבב אותה וזה הכל, וזה בגלל שהיא הרבה יותר מגניבה,חמודה, עם פוטנציאל ומעריצה של ראסל לפיכך:
סטפני>שי-אן

B R A Y E R

New member
מנהל
ועוד איך שונה

לסטפני, לעומת שיאן - היה שכל!
הברית שלה הייתה במיעוט, והיא הייתה זו שהגתה את הרעיון איך להפוך את המצב. והרעיון היה קרוב מאוד להצלחה.
לאחר מכן היא עבדה מאוד קשה כדי להפוך את המצב, אם זה בלהוכיח את עצמה במשימות ואם זה בלנסות לכרות בריתות ולהטות את האש לכיוון אחר.

שיאן לעומתה - ב2 עונות שהייתה בהם לא הפעילה את השכל שלה יותר מדי.
בתאילנד היא פשוט הייתה בברית השולטת בשבט (ואם אתה מחשיב את זה ל"מהלך" אז עדנה מו וריק הם מאסטרמיינדים), וגם אז בכל מועצה היא הייתה על הבלוק.
באולסטארס היא נקלעה לשבט עם 3 מנצחים, ראנר-אפ ו2 שחקנים טיפשים(לקס וקאת'י). גם אז היא הייתה כל הפרה-מרג' רוח רפאים, לא איימה על אף אחד ומצד שני לא רקמה קשרים עם אף אחד.
2 הזדמנויות היא קיבלה - ב2 ההזדמנויות היא כשלה!

למעלה