הישרדות: פלוס מינוס - אולסטארס

אורישקי

New member
לא לא ממש

מעולם לא אמרתי ששי אן היא גאון הדור אבל אותי אישית היא בידרה במיוחד ונהנתי לראות אותה במשחק. היא בהחלט עשתה כמה טעויות חברתיות אבל סטפני עדיין לא הייתה אהובה על השבט שלה - היא נכנסה לברית הלא נכונה בשבט הזה ולא ראיתי הרבה ניסיונות שלה להגן על עצמה חוץ מקיטורים.
ועל קאת'י אני לא אדבר כי אתה בכלל לא ראית את עונה 4 ויש לך אנטי מובהק כלפיה בלי להכיר אותה בכלל.

niro62

New member
ואני ממש ממליץ לך לראות את עונה 4

שיהיה איתו עוד מישהו בדעה שקאתי לא כזאת אלילה וקיבלה הרבה קרדיט על דברים שמישהו אחר עשה

Oukami Kun

New member
לקס וקאת'י טיפשים?!

הרבה אפשר להגיד על שניהם, אבל הם בטוח לא טיפשים. קאת'י ייצרה הרבה רגעים מאוד מעניינים והייתה מאד קרובה ללזכות, רק נליה עמדה בינה ובין המליון. ולקס היה אחת אולי הכי כיף לצפיה באפריקה ואם קים לא הייתה זוכה באופן פלאי בשתי החסינויות האחרונות הוא גם היה לוקח.

לקס רצח את העונה שלו

והכה קשות באולסטארס כשהדיח את ריץ', קולבי ואית'ן לפני זמנם, ובכך הוביל את השבט שלו למיעוט וסלל את דרכו של בוסטון רוב לסרס את מה שהוא עצמו לא הספיק לסרס.

B R A Y E R

New member
מנהל
כן, טיפשים.. 2 נעלולים

הדיחו את שלושת השורדים הכי חזקים בשבט מהנסיבות הכי טיפשיות אי פעם (״הם כבר ניצחו אז לא מגיע להם״) במקום נגיד להעיף את שיאן שהיא הכי חלשה בשבט.. ואם זה לא מספיק הם עוד הגדילו את המיעוט שהם הגיעו אליו כשהעיפו את ג׳רי על פני אמבר..
לא סבלתי את רוב מריאנו, אבל וואלה הם יצאו טיפשים גמורים וישבו ובכו על מר גורלם!

NP16

New member
הם היו במילא במיעוט,

אז לדעתי להדיח את ג'רי היה נכון עבורם כדי לנסות להעביר את רוב ואמבר לצד שלהם. אם זה לא היה עובד היו מרוויחים רק עוד 3 ימים על האי, וגם זה לא בהכרח, כי במיזוג היו פונים להדיח את לקס וקאת'י לפני ג'רי.
אתה לרוב מעריך מהלכים שנוצרו כדי להפוך את המצב, מאשר לנסות לשרוד עוד 3 ימים..
העניין היה שהמהלך לא עבד, אבל אנשים שוכחים שגם עם ג'רי במשחק ,אז אמבר אמנם לא הייתה מדיחה אותם,אבל רוב כבר היה עושה את זה עם ג'נה לואיס ושאר החברים.

B R A Y E R

New member
מנהל
צודק לגמרי

הטעות שלהם הייתה הרבה לפני כן, בהגיון הכי פשוט-
ברגע שאתה מדיח את ה3 שחקנים הכי חזקים בשבט(ומהחזקים בעונה) - אתה מפסיד במשימות - אתה מגיע במיעוט!
איפה קאתי ולקס ואיפה השכל!

NP16

New member
אורישקי פירט,

על לקס אני לא ממש מגן, אני מודה שאני גם לא זוכר את העונה כזה טוב.
אז לצערי לא ממש יכול להמשיך את הדיון,אני יודע שקאת'י פראיירית,בעונה 4 היא עשתה את המהפך הכי גדול לאותה תקופה, הראשון שהיה בהישרדות. אז זה לא שחקנית שלא יודעת מה היא עושה. לפעמים צריך לזרום עם מהלכים של הפרטנר,זה אני אומר באופן כללי כדי לא להישאר במיעוט של השבט שלך.

NP16

New member
חחחחחחחחחחח תיקון חשוב!

שקאת'י ל-אאאאאאא פראיירית!!

אורישקי

New member
לקס אידיוט לגמרי

קאת'י ממש לא.

לקס בעונה שלו לא היה מנצח כי אהבו את אית'ן הרבה יותר ממנו, לקס עצבן את כולם והקטע עם קלי מוכיח את זה, באולסטארס הוא בכלל יצא אפס

B R A Y E R

New member
מנהל
קאתי ולקס פעלו ביחד, חשבו ביחד, ביצעו ביחד

קאתי לא הביעה התנגדות למהלכים המטומטמים האלו לרגע. היא מטומטמת בדיוק כמוהו.

אורישקי

New member
דיברתי על העונות הראשונות שלהם

ההדחה של ריצ'ארד לא הייתה טעות כי זה היה בינו לבין קולבי וקולבי היה זה שיזם אותה בכלל. ההדחה של קולבי לא הייתה בהשתתפות קאת'י בכלל וההדחה של אית'ן הייתה אכן טעות.

amitooshacham

New member
קבוצה 2

פיינל 18:
1. יאו מאן צ'אן
2. שי-אן הואנג
3. ???
4. ???
5. ???
6. ???
7. ???
8. ???