הישרדות: פלוס מינוס - אולסטארס

פלוס למלקולם מינוס לדינה

ריצ'רד האץ' - 17
מלקולם פרברג - 14

יאאא סיימתי שלב

survivortvk3

New member
ברור!

מי זאת בכלל שי-אן?עוד שחקנית כושלת ופוסטמה, חוץ מלעצבן ולשחק גרוע היא לא הייתה שווה כלום

ואני מסתכל על התמונה ואומר איך לעזאזל סנדרה שם?

אורישקי

New member
די עם השנאה העיוורת לסנדרה

גם אם אתה לא אוהב אותה זה מובן מאליו שמקומה ראוי לשם, כמו שאני לא אוהב את ראסל והייתי מבין לגמרי אם היה שם

survivortvk3

New member
מה מובן בזה בדיוק?

היא הייתה כושלת חברתית,אסטרטגית ומשימתית בעונה 20, לא עשתה אף מהלך, הגיעה לגמר לגמרי במזל וניצחה רק בגלל מרמור, מה גם שהיא לא הייתה דמות מעניינת בשיט והייתה שחקנית ממש נשכחת בלי הניצחון הכפול שלה...מצטער אבל אני לא רואה סיבה לשים אותה פה בטופ 12 על פני שחקנים כמו ראסל וJT למשל

אורישקי

New member
אוי ממש לא, היא הייתה דמות קורעת מצחוק

בעיני ובעיני עוד רבים פה ולפני שהיא בכלל ניצחה. כולנו נהננו לראות אותה ואי אפשר להתעלם מההישג הבלתי נתפס שלה.

Nameless One

New member
איך בדיוק היית מגדיר משחק חברתי?

כי אני לא יכול לחשוב על דוגמא טובה יותר, למשחק חברתי מושלם, מאשר מישהי חלשה פיסית כמו סנדרה, שבכל זאת שורדת את שלב הטרום מיזוג ועוד מצליחה לגרום,פעמיים, לאנשים להצביע לה בסוף.

Nameless One

New member
אני אשאל אותך אותו דבר-

איך היית מגדיר משחק חברתי טוב? (רמז: להפסיד 3 פעמים, מתוכם פעמיים בגמר זו דוגמה נגדית)

B R A Y E R

New member
מנהל
אתה לגמרי צודק

סנדרה היא השחקנית החברתית הכי טובה אי פעם!
(כמובן אם שוכחים שאף אחד, כולל רופרט שהוא חבר טוב שלה, לא האמינו לאורך העונה למילה שהיא הוציאה מהפה שלה.. שרוב העונה היא הייתה בלי ברית.. שאף אחד לא ספר אותה, והיא הוצגה כבדיחה..)
בתכלס, מה ההבדל בינה לבין פאביו? שלו לעומתה היה כוח פיזי?

Nameless One

New member
לא.

קודם כל לסנדרה אין קשרים טובים עם רופרט מחוץ למשחק, והוא בטח לא "החבר הטוב שלה" הוא בסה"כ העדיף לנסות ללכת עם ראסל אותו כל הקאסט,מלבד ראסל עצמו, ראו כעז האולטימטיבית לקחת לגמר.
לגבי פאביו, נניח ופאביו היה אישה ממוצעת בלי יכולות פיסיות אבל הוא היה נשאר עם אותה מנטליות של... אההה פאביו, אני בספק אם את שלב הטרום מיזוג הוא היה מצליח לעבור.

survivortvk3

New member
דוגמא למשחק חברתי טוב

JT בעונה 18, פארווטי בעונה 16, ראסל בעונה 19 וכו'
אחד שיצר קשרים טובים עם כולם והתנהל נכון חברתית, סנדרה דיי כשלה חברתית

Nameless One

New member
כן,לראסל סואן היה משחק חברתי לא רע בעונה 19.

אבל מה הוא קשור? הוא עף לפני המיזוג. (אתה הרי בטח לא מנסה להגיד שלראסל האנץ היה משחק חברתי, מתישהו, נכון?...)

לגבי סנדרה, לפי ההגדרה שלך היא שחקנית מצויינת- היא יצרה קשרים טובים עם רוב השחקנים, בשבט ה"וילנז" היא הייתה בברית הרוב של מריאנו, לאחר ההדחה שלו היא הצליחה "לשרוד" את ראסל בכך שהיא האכילה אותו עם הפרנויות שלו לגבי קוואצ'. משבט הגיבורים היא זכתה לאהדה שהתבטאה בניצחון מוחץ בהצבעות.

אני חושב שיש נטייה לבלבל משחק חברתי למשחק אסטרטגי, בגלל שבהרבה מקרים לשחקנים אסטרטגים טובים, יש גם משחק חברתי טוב.
הבעיה עם שיפוט של משחק חברתי זה שהוא פן במשחק שיותר קשה לתעד בסידרה מאשר מהלכים אסטרטגים או ניצחון באתגרים פיסים, זה תהליך איטי שנבנה במשחק בכל שיחה ואינטרקציה, זה גם לא תמיד משהו מכוון, לפעמים זה פשוט האופי של הבנאדם, מצפייה בפודקאסטים שונים עם סנדרה אני יכול להגיד לך שלבחורה יש אופי "כובש", היא מסוגלת להיות בוטה וישירה בצורה לא מעליבה, ואלה דברים שאנשים מתחברים אליהם, חוץ מזה יש לה יכולת טובה בלהעריך אנשים, היא לא קנתה את הבולשיט של פיירפליי לגבי סבתא שלו, וגם לא את השטיקים של ראסל- תראה למשל את הסרטון בו היא מדברת על קולבי, היא קולעת שם בול.
זה לא שאני חושב שהיא שחקנית טובה יותר מפברטי, אבל אני מספיק אובייקטיבי להבין ששתי נצחונות במשחק מורכב כמו הישרדות זה רחוק מלהיות משהו מקרי.

B R A Y E R

New member
מנהל

איזה הישגים בדיוק היו לשיאן? איזה בריתות בדיוק היו לה ב2 עונות שהשתתפה בהן?
שיאן מבחינתי היא הסמל למושג "כישלון" בהישרדות. אולי באמת זו סיבה טובה לשים אותה בהיכל התהילה..

וסנדרה? אני אפילו לא אתחיל.

Oukami Kun

New member
שמע,

שי-אן נדפקה ע"י ההפקה כל כך חזק בעונה 5 והם הרסו לעצמם עונה שיכלה להיגמר מדהים. שי-אן + הלן = MIND BLOWN.
עובדה שהיא הייתה היחידה (תקנו אותי אם אני טועה) שחזרה מתאילנד לאולסטארס.
ואני כנראה לא מבין על פי מה אתה שופט שחקן כמוצלח אם אתה חושב שסנדרה שזכתה פעמיים (!!) לא שחקנית טובה וJT (מי?) כן.

survivortvk3

New member
אז אם אתה שופט

שחקן טוב לפי המיקום שלו, אז בשביל מה לעזאזל אתה רואה את התוכנית?כל העניין של הצפייה בתוכנית לא שווה אם בסופו של דבר מסתכלים על מי ניצח, אם ככה אז פאביו המלך של עונה 21 ווספיה היא המלכה של עונה 4, ועוד דוגמאות...מי שמנצח הוא לא בהכרח השחקן הכי טוב או שחקן טוב בכלל, הוא יכול להיות הכי גרוע שיש...

אני מסתכל על שחקן טוב לפי ההישגים שלו במשחק, אם הוא היה מודע לעצמו ושלט במצב שלו, סנדרה לא קבעה כלום והסיבה היחידה שהיא הגיעה לגמר היא כי ראסל רצה בכך, כמו שהוא יכל לבחור גם אם קולבי או ג'רי היו בגמר, זה פשוט מזל נטו, מה גם שהמשחק החברתי שלה היה על הפנים וכולם כמעט לא אהבו אותה(חוץ מקורטני הפוסטמה) והניצחון בא ממרמור נטו

בקיצור אם אתה קובע מי שחקן טוב לפי מיקום אז אני באמת לא יודע מה להגיד לך....
ולגבי שי-אן לא ראיתי את עונה 5 אבל לפי עונה 8 הבנתי מי זה הטיפוס, היא התנהגה שם כמו טיפשה חסרת משחק חברתי ואסטרטגי שדיי הלכה אחרי קאת'י ולקס, מה גם ששנאתי את ההתבכיינות שלה אחרי ההדחה של קאת'י ואת הדמות שלה

למעלה