כן,לראסל סואן היה משחק חברתי לא רע בעונה 19.
אבל מה הוא קשור? הוא עף לפני המיזוג. (אתה הרי בטח לא מנסה להגיד שלראסל האנץ היה משחק חברתי, מתישהו, נכון?...)
לגבי סנדרה, לפי ההגדרה שלך היא שחקנית מצויינת- היא יצרה קשרים טובים עם רוב השחקנים, בשבט ה"וילנז" היא הייתה בברית הרוב של מריאנו, לאחר ההדחה שלו היא הצליחה "לשרוד" את ראסל בכך שהיא האכילה אותו עם הפרנויות שלו לגבי קוואצ'. משבט הגיבורים היא זכתה לאהדה שהתבטאה בניצחון מוחץ בהצבעות.
אני חושב שיש נטייה לבלבל משחק חברתי למשחק אסטרטגי, בגלל שבהרבה מקרים לשחקנים אסטרטגים טובים, יש גם משחק חברתי טוב.
הבעיה עם שיפוט של משחק חברתי זה שהוא פן במשחק שיותר קשה לתעד בסידרה מאשר מהלכים אסטרטגים או ניצחון באתגרים פיסים, זה תהליך איטי שנבנה במשחק בכל שיחה ואינטרקציה, זה גם לא תמיד משהו מכוון, לפעמים זה פשוט האופי של הבנאדם, מצפייה בפודקאסטים שונים עם סנדרה אני יכול להגיד לך שלבחורה יש אופי "כובש", היא מסוגלת להיות בוטה וישירה בצורה לא מעליבה, ואלה דברים שאנשים מתחברים אליהם, חוץ מזה יש לה יכולת טובה בלהעריך אנשים, היא לא קנתה את הבולשיט של פיירפליי לגבי סבתא שלו, וגם לא את השטיקים של ראסל- תראה למשל את הסרטון בו היא מדברת על קולבי, היא קולעת שם בול.
זה לא שאני חושב שהיא שחקנית טובה יותר מפברטי, אבל אני מספיק אובייקטיבי להבין ששתי נצחונות במשחק מורכב כמו הישרדות זה רחוק מלהיות משהו מקרי.