הישרדות: פלוס מינוס - אולסטארס

bamboozled

New member
אתה לא לגמרי מסתכל על זה נכון

סנדרה הייתה בגמר אמנם בגלל שראסל רצה אותה שם, אבל ראסל היה בגמר (כמו גם בכל שלב אחרי ההדחות הראשונות של האיחוד) עדיין במשחק, כי למעשה הוא היה העז המושלמת לקחת לגמר. לכל שחקן יש קול שווה וההשפעה של ראסל על הבחירות של השאר שווה לכדאיות שלהם להשאיר אותו בגלל שאין לו סיכוי נגד המושבעים. יכול להיות שהניצחון שלה בא ממרמור נגד ראסל ופרווטי, אבל זה חלק מהמשחק - שחקן צריך להתגבר על מרמור צפוי מהמושבעים, וזה חלק במשחק שראסל לא התייחס אליו, והוא אפילו אמר באיחוד של 20 שלא אכפת לו מהמושבעים.

אני מסכים איתך שלא כל שחקן נמדד לחלוטין לפי המיקום שלו, אבל מן הסתם יש מקום לאהוב שחקנים שלא ניצחו ובכל זאת להעריך את המשחק של אלה שניצחו יותר. אלה דברים שונים. ולגבי שי אן... אהבתי אותה כדמות בשתי העונות, ולומר שאין לה משחק חברתי זה על גבול המגוחך - היא נשארה על פני אנשים חזקים (ריצ'רד, קולבי, אית'ן) בשבט שהלך להדחות הרבה, למרות שהיא הייתה החלשה ביותר בשבט, וכל מי שנשאר בו לאיחוד אהב אותה.

B R A Y E R

New member
מנהל
זו הבדיחה הכי מצחיקה ששמעתי עד היום ללא ספק!!

ראסל עז גמר?! גררו אותו לגמר?! אהההה?!?!??!?!?!?

survivortvk3

New member
ראסל?עז?

עכשיו כבר הגזמת יניב...

והעניין הוא שסנדרה לא עשתה כלום כדי לחזק את מצבה, היא ניסתה כל הזמן להדיח את ראסל ועובדה שזה כן הפריע לה שהוא במשחק ושולט בקול שלה, וזה גם הוכחה שהמשחק שלה של "לא לעשות כלום" לא היה מכוון, היא פשוט כושלת אסטרטגית וחברתית לא יכלה לשכנע זבוב לעבור לצד שלה, ראסל לעומת זאת שכנע אנשים כלכך רבים לעבור לצד שלו שאי אפשר להגיד שהוא שחקן חברתי גרוע
ומי אמר שראסל לא התייחס?מה הוא כבר יכל לעשות?לא לשחק?לא להדיח אותם?זה כבר לא בשליטתו ובטח שלא בשליטת סנדרה אלא בשליטת המושבעים בלבד, וזה שהם בחרו בסנדרה לא אומר חצי דבר על המשחק שלה לעומת של ראסל ופארווטי, זה בכלל עניין של מזל שהיא אפילו הגיעה לשם

bamboozled

New member
אם ככה

אז ראסל היה צריך לשחק את המשחק של סנדרה (או לפחות משחק יותר אנדר-דה-רדאר) כדי לנצח

survivortvk3

New member
לא בהכרח

ובכל מקרה מבחינתי זה לא משחק יותר טוב, כי סנדרה לא ידעה שככה המושבעים הולכים להתנהג ולפי זה הם הולכים להצביע, זה פשוט לא היה מכוון.
וקשה לי גם ממש להעריך משחק כזה או להתחבר, הוא גם לדעתי כמעט בכל המקרים לא עובד וצריך להסתמך על המון מזל, אבל אם אתה מתחבר לזה שיהיה לך בכיף

B R A Y E R

New member
מנהל
לשחק משחק כמו של סנדרה

זה לשחק משחק שמסתמך על מזל בלבד. חוסר אחריות למצב שלך במשחק. זה יכול להוביל אותך לגמר וזה יכול גם לא. לעדנה מו למשל, זה לא הצליח..

Oukami Kun

New member
זה לא מה שאמרתי

איך הסקת שאני שופט שחקן טוב או לא על פי המיקום שלו? זה כל כך רחוק מהמשפט שכתבתי.
אני לא אומר שהמיקום של שחקן הוא אבסוליטי בקביעה לגבי איך שיחק, אבל אם שחקן מגיע למצב שחבר מושבעים שהוא היה חלק בהדחתו מחליט להעניק לו מליון דולר, הוא כנראה עושה משהו טוב (גם אם הוא עצמו לא יודע את זה, ע"ע פאביו)
סנדרה זכתה פעמיים. פעמיים. עכשיו בפעם הראשונה אתה יכול עוד לטעון שזה מזל ושהיא שיחקה UTR (למרות שלדעתי היא הייתה מעולה ב7), אבל להגיע לעונה של כל התותחים הכבדים בתור מנצחת לשעבר, אישה מבוגרת ולא אתלטית ולנצח שוב|סדגש, זה לא פחות ממדהים. את טינה, למשל, הדיחו ראשונה ב8.
אני, בניגוד אלייך, צופה בתוכנית כן כי מעניין אותי מי ינצח. אני כמובן נהנה גם מהדרך ומהשחקנים האחרים, אבל אני כן מעריך את המנצחים על הניצחון שלהם. כן כן, אפילו את יול וארל והפוסטמה שזכתה בסמואה שאני אפילו לא זוכר איך קוראים לה (קלי? תהרגו אותי אני לא זוכר).
וספיה, דרך אגב, היא מהמנצחות שיותר עודדתי. המהלך בפיינל 9 (שאגב, קאת'י יזמה), הברית עם שון והחבירה הסופית לנליה היו בעיני רגעי הישרדות מעולים. אז כן אני מעריך את וספיה ואני מאד אוהב את עונה 4, הרבה בזכותה.
אני חושב שאתה מעריך את ראסל טיפה יותר מדי. עובדה שבכל הפעמים שהוא שיחק (3? הדחקתי אותו קצת) הוא זכה וגם לא היה בהצבעה קרובה כדי לזכות.
לפני שאתה קובע עובדות לגבי שי-אן אני מציע לך לראות את עונה 5, אחת העונות עם הפרי-מרג' הכי טובים (ועם הפוסט-מרג' הכי משעממים). ושי-אן ללא ספק שחקנית מפתח שם. וגם יש עוד כמה דמויות משעשעות שם.

ואוו חפרתי.

למעלה