סכמ"ש

Music Man XD

New member
מסכים לגבי הצ'יפס.

אולי גם הרטבים - אני כבר בקושי זוכר.
אבל ההמבורגר והלחמניה ממש לא טעימים לי. זה בא בטוב רק אם אתה בדרכים הרבה זמן, אין משהו אחר ואתה ממש רעב. וגם אז - אני מתחרט אח"כ כי זה פשוט לא טעים

ערן1987

New member
ברור שאפשר להנות משניהם

אבל אני באמת מרגיש שמאז שהתחלתי לאכול הרבה בבורגוסים למיניהם אני כבר מתקשה להתפשר על האיכות של מק' ודומיו. מה גם שבאמת בפעמים האחרונות שאכלתי שם החוויה לא הייתה כזו מוצלחה.

עדידי15

New member
גם אני :)

משהו טוב שקרה השבוע: לא משהו מיוחד.
משהו רע שקרה השבוע: התפטרתי מהעבודה, אבל בגלל שאני מעל שנה הייתי צריכה להודיע להם חודש מראש ולא שבועיים מראש, ככה שנשארו לי עוד שבועיים של עבודה ואני סובלת מכל רגע
.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לא יודעת, העיקר שיעבור מהר.
התחדשות השבוע: קניתי בלנדסטון

סרט השבוע: התחלתי לראות ארץ אוז בהוט, אבל יש רק חלק מהתרגום או שהתרגום לא נכון וזה סתם מעצבן לראות ככה חח. פרשתי.
סדרת השבוע: כתום זה השחור החדש, החץ הירוק.
ספר השבוע:
שיר השבוע: the monster
אלבום השבוע:
מאכל השבוע: פיצה עם פטריות

ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש: בחמישי הייתי במסיבה, שישי נשארתי בבית והיום אני הולכת לעוד מסיבה כי חוגגים יום הולדת לידיד.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): אני רוצה שכבר יגיע חורף אמיתי! נובמבר ואני עדיין ישנה בלי גרביים, זה לא הגיוני
.

ערן1987

New member
בהצלחה בעבודה!

אני מבין שמיצית אה? חח.. לא נורא.. התחלת לחפש עבודה אחרת או שתיקחי קצת מנוחה?

"ארץ אוז" ממש מאעפן, ועוד ראיתי אותו בקולנוע חח

ערן1987

New member
והנה הסכמ"ש שלי!

משהו טוב שקרה השבוע: תפסתי לבד כמה פעמים את העמדה החדשה שנכנסתי אליה. הייתה לי איזו פאשלה קטנה כבר בהתחלה אבל מזל שזה היה משהו בקטנה אז זה לא נורא חח.. חוץ מזה, זוכרים שסיפרתי לכם על הבחור החופר שהתחיל לעבוד יחד איתי? אז פיטרו אותו! חח.. זה לא טוב ולא רע כי הוא היה מעצבן והתרחקתי ממנו אבל מבחינתי זה יותר טוב מרע חח.

משהו רע שקרה השבוע: הפאשלה הקטנה ההיא קצת ביאסה אותי אבל מטעויות לומדים. ברגע האמת נכנסתי לבאסה קלה אבל יצאתי מזה מהר כי זה באמת היה משהו קטן וכמעט לא משמעותי.

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אחותי הקטנה מתגייסת ביום שלישי!
רק אתמול היא נולדה, מה צה"ל פתאום?

התחדשות השבוע: הו הו, התחדשתי בהמון דברים! אבל על זה כל זה ארחיב ב"אחר".. בקצרה, כיף לי להיות מאוהב

סרט השבוע: "נדודי שינה בסיאטל" עם טום הנקס ומג ריאן. קומדיה רומנטית לא רעה, חביבה אבל לא מלהיבה או סוחפת במיוחד ואפילו לא מצחיקה במיוחד. סתם חמוד שכזה, מעביר כשעה וחצי בצורה לא רעה.

סדרת השבוע: אתמול ראיתי עם החברה 3-4 פרקים ברצף של "הבחורה החדשה", סדרה מפגרת בקטע טוב

ספר השבוע: כמו הספר וזה מבאס אפילו יותר.

שיר השבוע: "לב חופשי" של מוקי. אחלה שיר והכל אבל טוחנים אותו מ-מ-ש כל הזמן בכל רדיו אפשרי לאחרונה, אי אפשר להתחמק ממנו.

אלבום השבוע: לא שמעתי השבוע הרבה אלבומים אז אני חושב שאבחר בפסקול של "ג'ונו", מהנה וחמוד ומקורי ביותר.

מאכל השבוע: כמו ב"התחדשות השבוע", גם על פה ארחיב ב"אחר" :)

ציטוט השבוע: דיבורים על דברים לא חוקיים בעבודה יכולים להיות משעשעים, אשאיר לכם קצת מקום לדימיון

תמונת השבוע: לפני שבועיים חברה שלי ואני חגגנו שנה אז היא עשתה לי בסופ"ש את מה שהיא תיכננה לי - 7 שקיות עם 7 החטאים שבכל אחד מהם הייתה איזו הפתעה. ועוד קצת הפירוט (;

תכניות לסופ"ש: מחמישי בערב ועד היום בצהריים היינו אצל חברה שלי באשדוד, היא עשתה לי את מה שהיא רצתה ליום ההולדת והיה סופר כיף והיום בצהריים חזרנו אליי הביתה וישבנו קצת עם בת דודה של אבא שלי שבאה לביקור וזה היה גם כיף כי לא ראיתי אותם יותר מדי זמן.. אולי הערב נלך לסרט עם חברים שלי, נראה.

אחר (או: מסר חשוב לאומה): טוב, אז ההיי-לייט האמיתי של השבוע הזה היה כשחברה שלי עשתה לי את מה שהיא רצתה לעשות ליום השנה שלנו: 7 החטאים. היא שמה לי בכל שקית דף קטן כזה עם ציור של השטן שהתאים לחטא שלו ובפנים הפתעה. אז הנה מה שהיה בכל שקית.

כעס: בובה של האנגרי בירד האדומה שעושה קולות כמו במשחק.. גדול!

תשוקה: כמה נרות ריחניים עם שמן ארומטי. השאלה היא אם אני זה שאקבל את המסאג' שאמור לבוא יחד איתם או שההיפך

עצלנות: נעלי בית חורפיות נעימות וכיפיות שבתחתית שלהן יש מין ג'ל כזה בתוך שקית מיוחדת שאפשר לחמם אותו ולשים בתוך הנעל, שזה סופר-מגניב!
גאווה: היא הכינה מין תמונה משותפת שלנו על כיתוב של "החבר הכי טוב לשנת 2013" וזה יצא סופר חמוד! :)
קנאה: לא היה לה ממש רעיון אז היא קנתה לי ממתק של הענק הירוק, יענו "ירוק מקנאה"

חמדנות: היא ידעה שיש כמה דיסקים שמ-מ-ש בא לי עליהם אז היא קנתה לי את New, האלבום החדש של פול מקרטני! היא אפילו שיחקה אותה עוד יותר בגדול כשהיא קנתה לי את גרסת הדלוקס שכוללת 2 שירי בונוס וקופסא יותר יפה - והיא אפילו לא שמה לב שזה מה שהיא קונה

גרגרנות: היא קנתה שובר לשנינו לטעימות בכמה מקומות בשוק הפשפשים בת"א ואתמול הלכנו והסתובבנו לנו שם, אכלנו מאכלים טעימים כמו קוסקוס עם ירקות מרקיים כאלה (נו, כאלה שמכינים בתוך המרק.. אני מתתתתת על זה), חומוס עם טחינה וכדור פלאפל, פיתה עם זעתר/שומשום, מיץ תפוזים טרי וקינחנו ביוגורט. היה גם איזה מלבי שהיינו יכולים לקבל אבל הוא היה סגור כי האמא של הבעלים נפטרה

הסתובבנו לנו בשוק והיה ממש נחמד! היא קנתה איזו קופסא יפה ומיוחדת ורצתה לקנות עוד כמה דברים אבל היא ויתרה על הכל בגלל המחיר ואפילו לא ניסתה להתמקח או רצתה שאני אנסה, אבל זה גם ככה היה רק לפיצ'פקס חח.. בנוסף, במקרה ראיתי שם את Sunday 8PM של פיית'לס במצב שכאילו יצא הרגע מהשקית והוא עלה לי רק 10 ש"ח - והוא בכלל היה במהדורה הכפולה שלו עם דיסק הרמיקסים Saturday 3AM. קיצר, במצב של כמו חדש לחלוטין קניתי דיסק כפול במחיר הפסד של ממש חח.. חוץ מזה, במקרה גם ההורים שלי (+אחותי והבת דודה של אבא שלי) הסתובבו בשוק באותו זמן שאנחנו היינו בו אז קישקשנו שם קצת ואז המשכנו כל אחד לדרכנו ואז ראיתי את חבר הכי
טוב שלי מהצבא וגם איתו קישקשנו קצת והיה ממש כיף ועשה לי חשק לרצות להיפגש איתו כי מלא זמן לא נפגשנו.

בקיצור, היה לי אחלה שבוע ובעיקר סופ"ש מוצלח במיוחד.. כפרעלחברהשלי

DAN1EL

New member
תתחדש על כל הדברים!

זה ממש ממש מגניב! חברה שלך כ"כ משקיענית!
איזה כיף זה :)

ערן1987

New member
כן כן, סופר משקיענית!

כמובן שלא זכרתי מה היה בכל אחד מהחטאים אז הייתי צריך לשאול אותה, כשסיפרתי לה למה זה היא בהתחלה לא רצתה שאפרסם את זה אבל שיכנעתי אותה חחח

היא גם לפעמים עושה לי הפתעות קטנות כאלה, מכינה לי שירים קצרים או משאירה לי פתקים קטנים וחמודים, וזה ממש כיף. אני יודע שזה יישמע קיטשי ונדוש אבל היא באמת הדבר הכי טוב שקרה לי בחיי.

RTur

New member
מסכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
הניתוח של סבא עבר בהצלחה, התחילה שנה ב' ובינתיים די כיף לי.. צורפתי לאנסמבל נוסף אחרי שהמורה שאחראית עליו שמעה אותי ביוטיוב והתקשרה אלי שהיא רוצה אותי בו
אז אני באנסמבל דיסני!
זה אחד הכיפיים והמצחיקים...
משהו רע שקרה השבוע: נאדה
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לא יודע
התחדשות השבוע: אין
סרט השבוע: ראיתי את "כוח משיכה" בקולנוע
סדרת השבוע: אין
ספר השבוע: אין
שיר השבוע: Madonna - Candy Shop, 4 Minutes, She's Not Me, Dance 2night
One Republic - Counting Stars
אלבום השבוע: Madonna - Hard Candy
מאכל השבוע: בעיקר הג'אנק שהכנתי לעצמי... חזרתי לדירה

ציטוט השבוע: אין
תמונת השבוע: אין
תכניות לסופ"ש: ש.ב
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

RTur

New member
ממש אהבתי אותו!

סנדרה הפתיעה אותי מאוד, אני רגיל "לקטלג" אותה כשחקנית קומית ופה זה ממש לא ככה והיא מחזיקה את כל הסרט (זמן המסך של קלוני הוא משהו כמו 20 דקות, היא לגמרי לאורך כל הסרט שם כמעט לבד) וממש נהניתי לראות אותו. עבודת הסאונד בסרט הזה מדהימה!
הסוף קצת מוזר אבל בסדר.. חחח
וכמובן שאי אפשר לתת לסנדרה בולוק תפקיד ראשי בסרט מבלי "להראות" משהו... לא הרגשתי שום הצדקה בזה שהיא עם מכנסונים סופר קצרים וגופיה צמודה ברוב הזמן ורואים את הרגליים המדהימות שלה
אבל טוב נו, אני לא אשקר שגם מזה נהניתי חחח

בקיצור, אחלה סרט!

ערן1987

New member
היא תמיד הייתה שחקנית דרמטית לא רעה

אבל מאוווווד השתפרה עם השנים וזה מאוד בולט בסרט הזה. וכן, עבודת הסאונד מטורפת!

מה מוזר בסוף? לדעתי הוא מעולה. ואני חושב שהקטע שהיא עם מכנסיים קצריים זה הגיוני כי הרי חם מאוד בתוך חליפת החלל - אני חושב שגם הדמות של ג'ורג' הייתה רק עם תחתונים כאלה חחח

RTur

New member
קשה לי להסביר מה בדיוק הפריע לי בסוף

אבל כאילו הכל הלך סבבה בתסריט ואז פתאום בכמה דקות האחרונות נהייתה לי הרגשה שמשהו לא נכון ולא עובד שם.. לא ברמה מטורפת, אני יכול לחיות איתו אבל כאילו משהו הרגיש לי טיפה מפוספס ולא קורה עד הסוף.. לא יודע להצביע על מה בדיוק

ערן1987

New member
ל"כוח משיכה"

אולי העובדה שהיא נחתה באמצע שום מקום וששם הסרט נגמר, בלי שרואים מה קורה איתה?

RTur

New member

קצת מזה וגם קצת הקטע שהדבר הזה שהיא עפה בתוכו היה על סף להישרף ולהתפוצץ ופתאום נעלמה האש חחח

רגע אחד הייתי מרותק לגמרי למסך ופתאום רגע אחריו הייתי כזה "רגע, מה?"

למעלה