אני ממש לא חושבת כמוך..
הרבה נשים בתקופת ההריון והלידה פשוט לא מתעניינות בתחומים האלה, הן רוצות ילד והן נהנות מההנקה בסך הכל. זה שאת חושבת על מישהו אחר לא אומר שאת פוגעת בעצמך אלא שסדרי העדיפויות שלך עכשו שונים, ואגב - הרבה מהן גם מרוצות מהמראה הנשי אחרי ההריון ואחר כך מקסימום יש ניתוח - מה רע בזה? הכל מכל העולמות..
צ'מעי - אם את לא רוצה להניק - עניינך האישי. יש לי חברות שלא רצו להניק כי ראו בציצים איבר מין, כי חשבו שזה קשה, כי לא התחברו לרעיון, כי הן לא תרמוס ולא פרות ואני לא יודעת מה.. כל אחד יעשה מה שטוב לא, אין סיבה נכונה ולא נכונה להנקה, כל אחת תעשה מה שנכון לה. אם מישהי תשאל אותי אני אמליץ לנסות להניק, מקסימום מפסיקים. אם את לא התחברת - תעשי מה שנכון בשבילך ובשביל הילד/ה שלך, זה לא אומר שאלו שכן מניקות פוגעות בעצמן, הן עושות מה שנכון בשבילן ובשביל התינוק שלהן..
אגב יש מקרים שגם אני לא תמכתי בהנקה - גיסתי לדוגמא חרדתית שצריכה במצב רגיל לקחת כדור שלא מומלץ בהנקה, שראיתי שההנקה מלחיצה אותה ועלולה להכניס אותה לדיכאון המלצתי לה חד משמעית לא לשחק עם זה ולא להניק - בשבילה ובשביל הילד שלה זה היה הדבר הכי נכון בעולם !!