UFC 153

זקס11

New member
גועל נפש

האלוף ב LHW נלחם נגד לוחמים מ MW, והאלוף ב MW נלחם נגד לוחמים ב LHW. הקרב המעורב היחידי שיש בו הגיון זה אלוף נגד אלוף.
אבל במקום הגיון, יש פה קרקס חסר משמעות ספורטיבית.

ולסילבה יש פרק זמן קצר שהוא עוד יכול להיות במיטבו. אז במקות לתת לו את הקרבות הטובים ביותר, או לפחות ראויים, נותנים לו קרבות נגד לוחמים סוג ג'.

AmitNHB

New member
אני לא מבין למה כל קרב שהוא לא בין שני לוחמים

שההפרש בדירוגים שלהם הוא קטן מ 5 זה אוטומטית קרב זבל. יאללא, אז סילבה יתן לבונאר KO מהסרטים, מה כ"כ רע בזה ?

זקס11

New member
ומה טוב בזה כלכך?

גם ידענו שפידור ינצח את HMC. אז זה לא היה רע?
פריק שואו זה פריק שואו זה פריק שואו.
ובמקום למצוא לוחמים ראויים לקרבות אליפות (וב MW בטוח יש), עושים קרב פריק שואו חסר משמעות. וזה שסילבה נמצא בשלהי הקריירה שלו, זה בכלל מחייב לתת לו רק קרבות טובים, ולא קרבות סוג ז'.

ואני חשבתי שפינקלשטיין הורס את הספורט.

AmitNHB

New member
אבל פידור נלחם בשקים אחד אחרי השני בעוד שהיו

מועמדים לגיטימיים אחרים. סילבה כבר טחן את כל המחלקה פעמיים. אז עכשיו הוא לוקח קרב אחד ב 205 נגד לוחם דרג ג', מה קרה ? אתה מדבר כאילו ב MW יש לך איזה 5 לוחמים ראויים בתור.

udi102

New member
חחחחחחחחחח

ווידמן לא ראוי אבל סטפן בונר כן ? בשיא הרצינות לא ידעתי שבונר נלחם בכלל חשבתי הוא פרש ....

דבר שני כל מי שביקר את גונס שנלחם נגד טופ 5 של הMW מה יש לו להגיד שסילבה נלחם נגד הטופ "ז" של הLHW ?

fatnoam

Active member
זה לא קרב על החגורה

אז אין כאן עניין של ראוי או לא ראוי.

הם ראו שהאירוע מתמוטט להם בגלל פציעות, אז הביאו את הבסט סלר שלהם.

udi102

New member
סילבה בסט סלר ?

עוד בדיחה ,שוגון ומאצידה מוכרים יותר ממנו סתם לשם השוואה ,גם גונס הציל אירוע שהוא נלחם נגד בלפורט שאומנם נלח בMW כיום אבל נלחם המון גם בLHW בדיוק כמו הנדו ,אני בכלל חושב שהם LHW לגיטימיים .

udi102

New member
לא רע אבל את מעניין הקרב הזה ?!

מי יצפה בו בכלל ?

באסטר1

New member
יצפו בו בדיוק כמו אם היה ג'ונס-פלוריאן

P4P מספר 1 נלחם מי לא יצפה בו השאלה...

באסטר1

New member
אם יש אירוע בו קרב של סילבה

ואתה לא צופה.
זה לא מהסיבה שלדעתך הוא לא פ4P זה פשוט שנאה ללוחם ולאדם

ההצלחה שלו פותחת עיינים..במקרה הזה את העיינים שלכם מה שנקרא חמסה חמסה חמסה

ok6

New member
לא מדויק

הסיבה שאני לא עוקב אחרי קרבות של סילבה היא לא בגלל אני שונא את האדם והלוחם (מודה שהוא הלוחם השנוא עלי), אני צופה בספורט כבר הרבה שנים וממש איבדתי עניין בשנים האחרונות (לא אוהב את היואפסי,הלוחמים האהובים עלי פרשו\התדרדרו..) אז אני בעיקר מקפיד לעקוב אחרי מספר מצומצם של לוחמים שאני אוהב שעדיין פעילים או קרבות מאוד מסקרנים ומעבר לזה אין לי כבר הרבה עניין.
אנדרסון יכול להצליח עד מחר אבל כל עוד הוא לא יקבל יריב שיתן לו קרב ראוי לשם שינוי אין לי כוונה לצפות בקרב שהתוצאה בו ידועה מראש, אם סילבה היה מקבל יריב כמו שוגאן,מצ'ידה,גוספטפסון,ראמפייג' או אוונס אני הייתי צופה בשמחה למרות כל השנאה שלי לסילבה כי בשורה התחתונה אני תמיד אשמח לצפות בקרב מסקרן אבל עם אנדרסון זה לא הסיפור אז אני מוותר מראש.
ד"א אתה היית משלם פייפרויו בשביל קרב כזה? ממש מסקרן אותי לראות איך דיינה ישווק את הקרב המגוחך הזה...

זקס11

New member
צודק. זה פשוט בושה של קרב

אני לא ממש אוהב את סילבה האדם, אבל אני מעריך אותו כספורטאי. אני ממש מתפלא איך כל המעורבים נתנו לכזה קרב נפל להתרחש. החל מסילבה, וכלה בדיינה.

התנהגות מהסוג הזה גרמה לי בזמנו לבקר קשות את המחנה של פידור. והיום אני מודאג הרבה יותר, כי חרפון המערכות ב UFC היום הוא הרבה יותר מלוחם אחד.

אם גם JDS-ולסקז יתבטל, אני פשוט אפסיק לראות UFC. נמאס לי מפריק-שואוז, וקיויתי שהספורט הזה התנקה אחרי שפינקלשטיין נעלם. לצערי הרב, טעיתי.

באסטר1

New member
סתם תהייה

חשבתם פעם על זה שאירועים מתבטלים כי לוחמים נפצעים?
מה בדיוק ארגון הUFC אמור לעשות? הוא אמור להוציא רווח מכל אירוע בימינו , בנוסף לזה הם עברו לרשת פוקס וצריך להראות רצינות ולא חובבניות כמו שיש עכשיו.

אנדרסון סילבה בסוף הקריירה! אנשים לא מבינים שזו הפרנסה שלו ואם עוד 200 אלף לכיס בקלילות מה מפריע לו? שהמורשת תהרס? אנשים שוכחים שפידור בגיל 32 הפסיד אחרי כל הקרבות "הקלים" שלקח
סילבה לא בגיל שלו לא במשקל שלו.
איפשר להגיד על סילבה שהוא לא ניקה את המחלקה שלו בדיוק כמו שג'ונס עשה אז ג'ונס עלה לHW? לא , סילבה עלה מחלקה? כן..נלחם בזבובים סבבה אבל הוא נלחם בהם רק כדאי למלאות מקום ולא כדאי להראת הינה בא לי יריב קשה במחלקה לא שלי.
הוא בא להושיט יד אז בתור צופה אני אמור להגיד אתה חרא לוחם כי אתה עוזר להציל אירוע?

להזכיר להרבה כאן שהוא קיבל לוחמי קרקע ולוחמים שלא במעמד שלו הוא שיחק איתם ולא רצה להלחם בהם בקרב עצמו כי נמאס לו שנותנים לו זבובים ורצה קרב עד שבא בלפורט והקרב נגמר די מהר

גם אם סילבה לוקח לוחמים שלא ברמה שלו ולא מתקרבים , הצורה שהלוחם הזה נלחם לא משאירה מקום לדמיון שהוא הלוחם העמידה הטוב ביותר בMMA וזו הסיבה שהוא ממלא מקום וזו הסיבה שירצו לצות בו.
כל בנאדם חדש שנכנס לראות UFC מקבל לראות קרבות אנדרסון סילבה בכלל כל התזוזות ראש גוף והסטריקיינג , ויודעים מה? זה עובד אנשים נדלקים אוהבים ומחכים לקרב שלו.
אני זוכר שלקראת סילבה סונן 2 הראתי לחברים שלי קרבות של סילבה והם רק חיכו לאירוע הזה.

אז לפני שמנסים להשאוות את סילבה לפידור כדאי שתנסו לראות שפידור היה ברולר וסילבה טכני ברמות מטורפות
לא יודע מה איתכם באתי לראות אומניות לחימה ואומן כמו סילבה תמיד משאיר חותם טוב.
אז יש לו יום רע סבבה תנו לי כמה שיותר קרבות שלו לא אכפת לי נגד לפני שיפרוש.
אז ווידמן לא יהיה נגד סילבה..מישהו חושב שלויידמן יש סיכוי באמת?! שלא תגידו אחרי שווידמן לא היה ברמה שלו אם הוא ינצח..כי לקחת לקרקע הוא לא יצליח בקלות.

בקיצור ולעניין נסכם בזה שסילבה מציל אירוע מה ששאר הלוחמים לא עשו (בלפורט לדוגמא כן) במקום להגיד תודה סילבה שהצלת לי אירוע ונתת לי לצפות בך ולא במשקל נוצה אתם בוכים על חלב שנשפך וכועסים על סילבה שלקח קרב כזה?! מה יש לסילבה לקחת קרב קשה במשקל שהוא לא מתכון להתחרות בו? באמת שאני לא מצליח להבין..הייתי מת לראות את סילבה נלחם נגד שם חם יותר במחלקה הזאת אבל אני וכמו רבים אחרים מבין שהוא לא מתכון להלחם במשקל הזה בכלל...מידי פעם הוא עולה כי כנראה מציעים לו עסקה טובה
שכחתם לחימה זו פרנסה? איך תמיד אתם אומרים על ישראלים שנכנסים לTUF שהלוואי שיקבלו בחירה קלה? למה לא את הבחירה הכי קשה ולבחון את עצמם?

ok6

New member
תשובה לתהייה

1) מצד אחד אתה אומר שסילבה נלחם בשביל פרנסה (מאוד מכובדת) ולכן לא צריך להאשים אותו על קבלת ההחלטות כי זאת החלטה מקצועית (ורווחית) אבל מצד שני אני אמור להודות לו על הצלת האירוע? אתה קצת סותר את עצמך פה, סילבה לא מתנדב להלחם בחינם פה הוא מקבל סכומים אדירים להלחם בלוחם שבקושי עונה להגדרה שלי גייטקיפר אם כבר ג'רנימן.
אנדרסון סילבה צריך לומר תודה ענקית לכל מי שמוכן באופן מאוד לא ברור לקנות את הפייפרויו ולהכניס לו לכיס סכומי עתק לא להיפך,היו מספיק לוחמים בעבר שלקחו קרב בהתראה קצרה והכרת התודה לה הם זוכים היא בדמות צ'ק שמן, אם לאדון סילבה היה כל כך אכפת מהכרת התודה של האוהדים הוא לא היה אומר (בחוצפה אדירה) אחרי הקרב מול מאיה שזאת לא אשמתו שלצופים אין הבנה בספורט ובגלל זה הם לא "אהבו" את הקרב .

2) ג'ונס מתכוון לעלות מחלקה בעתיד הקרוב (דיבר על עוד 2,3 קרבות בלייטהויוויט), אם לאנדרסון כל כך נמאס להלחם בזבובים ולוחמי קרקע אז למה הוא נלחם במחלקה הכי חלשה בספורט כך כך הרבה שנים? מחכה לו מחלקה עם לוחמים מעולים בלייטהויוויט אבל אולי גם שם יש רק זבובים ולוחמי קרקע? יפה מאוד שאנדרסון לא רצה להלחם מול מאיה אחרי שהוא חתם על חוזה,קיבל ערמות של כסף, מאות אלפי צופים רכשו פייפרויו אבל בגלל שלא התחשק לו להלחם קיבלנו את התצוגה הכי מבישה בתולדות הספורט , גם אז הצופים היו צריכים לקבל את זה בהבנה? אולי גם על זה אני צריך להודות לו?
ממש משאיר תמיד חותם טוב..

3) סילבה קרוב מאוד למשקל של פידור (משהו כמו הבדל של 10 פאונדס),פדור לקח קרבות יותר קשים בקריירה מסילבה (הנדרסון ו....?), נכון שפדור נלחם מול מספר יריבים דפוקים מסכים לחלוטין אבל אנדרסון עשה מזה קריירה אז ההשוואה בין השניים ממש לא במקום, אם אתה רוצה לדבר על אומן שמשאיר חותם טוב אז השם פדור יותר מתאר לתיאור מאנדרסון.

חג שמח ושנה טובה!

באסטר1

New member
אז תחליט

אתה כועס על סילבה שבחר להלחם במחלקת הMW? או כועס עליו כלוחם ?
כועס עליו שבוחר קרבות קלים?

א' אנדרסון לא בוחר לעצמו קרבות , הוא יכול לא להסכים אבל בסופו של דבר זה החלטה של הUFC בדיוק כמו שהוא לא רצה להיות נגד סונן וזה קרה.

ב' פידור בחר קרבות קלים ומוזרים בגיל שהקריירה שלו עדין צריכה להמשיך הלאה , ונתן למנהל האישי שלו לבחור , יכול להיות שפידור בכלל לא מודע למה שקורה סביבו ומי נחשב ללוחם טוב ומי נחשב לקליל.
אנדרסון בן 37/8 שבמקצוע הזה בגיל 40 אתה נחשב עילוי אם אתה נלחם עוד ועדין מצליח לעשות משהו.
אנדרסון סילבה לא בוחר את היריבים שלו , אם הציעו לו להלחם נגד בונר ואין לו יריב כרגע ובא לו להלחם מחלקה מעל למה שלא יעשה זאת? כי כמה אוהדים יגידו שהוא פחדן שנלחם בכלומניקים? בנינו הוא לא פחדן ובטח לא מפחד להלחם נגד לוחמים עם הטכניקה שלו בוא לא נעבוד על עצמינו

ההבדל בין פידור לסילבה שאתה אומר שפידור נחשב לטוב יותר הוא שפידור חטף מכות והלך בברולר וגם בקרקע ואילו סילבה מסיים את היריבים במכות בודדות
צר לי לאכזב אותך אבל סילבה לוחם גדול וזה שהוא בחר להלחם בMW זו החלטה המקצועית שלו
כמו שלב מגן בחר להלחם בWW וזה גדול עליו ועשה שטות שעלתה לו בקריירה
כמו שאדגר בחר להלחם בLW והצליח להיות אלוף אבל היום נקרא לוחם שלא מסיים אלוף קקה וכו'

אנדרסון סילבה לא הלוחם האהוב על אף אחד את זה יכול להבטיח לך אבל אין אוהד שלא אוהב לראות קרבות של אנדרסון סילבה בגלל שהוא עילוי בעמידה ואין מה לעשות נגד זה , ברור שעל הנייר ג'ונס יכול לנצח אותו וגם ברוק לסנר
בגלל זה הוא לא נלחם במשקל מעל מול ג'ונס הוא בעצמו אמר את זה..ג'ונס גדול עי מידי
למה הוא צריך להתנהג כמו פרנקי אדגר ולאכול נוקדאונים כל קרב ולהפסיד או לסיים בתיקו? ובו לא נשכח סילבה נמצא במחלקה שהוא לרוב גבוה אולי יותר מכולם אבל פיזית הוא לא שרירי בכלל ויש המון לוחמים שהם יותר גדולים ממנו

בעצם בUFC ובכלל אין לוחם שנלחם במשקל שלו , אז דווקא על סילבה יורדים?

בוא נסגור שאם אנדרסון סילבה לא היה בטופ כמה שנים , ואם הוא היה חוטף קצת אז אף אחד לא היה מדבר עליו משהו רע.
אבל שלוחם כל כך טוב ולא מצליחים אז מתחילים לדבר עליו רע כי זה הדבר היחידי שיכול לפגוע בו כרגע.

זה פחות שקוף כל כך שאנשים מחפשים להכפיש אותו כי הוא הטוב ביותר
אם כל הכבוד לג'ונס הוא לוחם חדש יחסית שהגיע למחלקה שמעולם אלוף לא הגן על התואר שלו
ואם כבר על הנייר אנדרסון סילבה מנצח את כל המחלקה הזאת גם ככל הנראה

נשאלת השאלה האם אתה או כל אחד אחר שהיה רואה את עצמו לוחם ואלוף היה רואה מחלקה מעליו אלוף דומיננטי כמו ג'ונס האם הוא היה אומר תנו לי קרב איתו? הרי שהפסד שם מוריד מהערך וקרב שם זה לא חובה
אז מהי הסיבה? אנדרסון לא הוכיח את עצמו מספיק? ג'ונס זה שצריך להוכיח את עצמו יותר.
הוא ניצח אומנם שמות גדולים אבל מה השמות האלה עשו בUFC בשנים האחרונות? זה כמו לתת לאנדרסון סילבה לנצח את רנדי קוטור כרגע..או לתת את טיישריה לשוגון של היום זה פשוט לא זה וצריך להפנים כמו שפידור עבר זמנו ככה התחלפו הלוחמים , זה שהם ממשיכים להלחם זה יפה אבל הספורט התקדם.
ראמפייג' לא נתן KO כמה שנים כבר.
שוגון לא הגיע בכושר או בטכניקה כמה שנים כבר
וונדרלי סילבה בלי סנטר
אותה השלשיה שהגיע מפרייד שדיברו על כמה חזקים ותותחים הם , היום כבר לא שווים יותר מידי.
---
קוטור פרש בגיל 45 אחרי שחטף טו מאץ
צ'אק לידל פרש אחרי שלא נשארה לו סנטר
וונדרלי היום נלחם בשביל הברולינג ולעזור ללוחמים להתקדם בעיקר

בעצם אם מסתכלים על המחלקה של ג'ונס שמפוצצת "בשמות" אבל לא באיכות מגלים שהMW יותר איכותית על הנייר עם שמות חדשים ולא מהעבר.

הגיע הזמן להבין שהLHW של היום זה לא מה שהיה פעם וג'ונס הוכיח את זה , והאמת גם מא'צידה הוכיח את זה עם הסטייל שלו.
אבל שהמחלקה הזו מפוצצת בלוחמים שעיקר הטופ שלהם זה סטרייקינג והאלוף הוא מתאבק מצווין לוחם מוי טאי טוב והפיזיות שלו גדולה פי 2 מכולם מה אתה מצפה?

אל תיהיה עיוור ותשנא את סילבה לשווא כי היום זה סילבה מחר זה ג'ונס.
פשוט תהנה מאדנרסון סילבה כל עוד אתה יכול אתה עוד תתגעגע לאירועים שלו ולקרבות שלו עוד 3 שנים מהיום.
וכן בתור אוהד אתה אמור להגיד תודה שסילבה מציל לך אירוע מאשר לקבל את בלפורט מול ג'ונס , כי תחשוב שאם בלפורט הפסיד בדקה וחצי לסילבה ומקבל ישר קרב אליפות במחלקה מעל מה זה אומר על המחלקה הזאת ומה זה אומר לגבי הקונדטנדרים שלה בתכלאס.

למעלה