תשובה לתהייה
1) מצד אחד אתה אומר שסילבה נלחם בשביל פרנסה (מאוד מכובדת) ולכן לא צריך להאשים אותו על קבלת ההחלטות כי זאת החלטה מקצועית (ורווחית) אבל מצד שני אני אמור להודות לו על הצלת האירוע? אתה קצת סותר את עצמך פה, סילבה לא מתנדב להלחם בחינם פה הוא מקבל סכומים אדירים להלחם בלוחם שבקושי עונה להגדרה שלי גייטקיפר אם כבר ג'רנימן.
אנדרסון סילבה צריך לומר תודה ענקית לכל מי שמוכן באופן מאוד לא ברור לקנות את הפייפרויו ולהכניס לו לכיס סכומי עתק לא להיפך,היו מספיק לוחמים בעבר שלקחו קרב בהתראה קצרה והכרת התודה לה הם זוכים היא בדמות צ'ק שמן, אם לאדון סילבה היה כל כך אכפת מהכרת התודה של האוהדים הוא לא היה אומר (בחוצפה אדירה) אחרי הקרב מול מאיה שזאת לא אשמתו שלצופים אין הבנה בספורט ובגלל זה הם לא "אהבו" את הקרב .
2) ג'ונס מתכוון לעלות מחלקה בעתיד הקרוב (דיבר על עוד 2,3 קרבות בלייטהויוויט), אם לאנדרסון כל כך נמאס להלחם בזבובים ולוחמי קרקע אז למה הוא נלחם במחלקה הכי חלשה בספורט כך כך הרבה שנים? מחכה לו מחלקה עם לוחמים מעולים בלייטהויוויט אבל אולי גם שם יש רק זבובים ולוחמי קרקע? יפה מאוד שאנדרסון לא רצה להלחם מול מאיה אחרי שהוא חתם על חוזה,קיבל ערמות של כסף, מאות אלפי צופים רכשו פייפרויו אבל בגלל שלא התחשק לו להלחם קיבלנו את התצוגה הכי מבישה בתולדות הספורט , גם אז הצופים היו צריכים לקבל את זה בהבנה? אולי גם על זה אני צריך להודות לו?
ממש משאיר תמיד חותם טוב..
3) סילבה קרוב מאוד למשקל של פידור (משהו כמו הבדל של 10 פאונדס),פדור לקח קרבות יותר קשים בקריירה מסילבה (הנדרסון ו....?), נכון שפדור נלחם מול מספר יריבים דפוקים מסכים לחלוטין אבל אנדרסון עשה מזה קריירה אז ההשוואה בין השניים ממש לא במקום, אם אתה רוצה לדבר על אומן שמשאיר חותם טוב אז השם פדור יותר מתאר לתיאור מאנדרסון.
חג שמח ושנה טובה!