UFC 153

ok6

New member
האם אתה אד סוארס במקרה?

אני מוותר על התגובה כי אני כבר מבין ממה שקראתי שאני לא אוכל לשנות את דעתך בנושא אנדרסון....
ד"א להשכלה כללית שלי- אמרת שיש המון לוחמים שיותר גדולים מאנדרסון במחלקת המידלוויט אשמח אם תוכל לציין מי הם.

באסטר1

New member
שאמרתי גדולים

לא התכוונתי לגובה אלא למאסת שריר ונפח
סילבה מה לעשות שני במחלקה הזאת בגובה (אחרי קנדל גרוב)
לדוגמא סתם אלבס מאסיבי ושרירי הרבה יותר מGSP
וככה המון לוחמים מעל סילבה בעניין זה
ובכללי שסילבה במשקל הרגיל שלו הוא די צ'אבי לבטן שיוצאת לו החוצה (ולא חסר סרטונים ביוטיוב לראות את זה) ,

אם באת לשנות לי דעה אז אולי לא מתאים הדיון , כי כל אחד מציג טיעון כזה או אחר לא בשביל לשנות דעות אלא בשביל להבין מאיפה הדעות האלה הגיעו.

סתם שתבין ,אנדרסון לא נמצא ב5 הלוחמים שאני אוהב, ומעדיף לראות כל יום.
אבל שאני רואה לוחם טוב אני יודע להעריך, במיוחד שמכיר את רוב הקריירה שלו ומה שהוא עשה ומסוגל לעשות.

fatnoam

Active member
יש קרב של אנדרסון סילבה שאוהד MMA מחמיץ?

אודי זה בסדר לא לאהוב את הבנאדם או את הלוחם, אבל אל תהיה סתום

udi102

New member
אני לא נהנה לראות אותו נלחם

אין קשר שאני לא אוהד שלו בכלל אפילו בסונן -סילבה 2 הכרחתי את עצמי לצפות בשידור חוזר . אני לא ישקר קרב של אוונס/שוגון /מאצידה נגדו אני יצפה ואפילו ברימאץ של ויור נגדו אבל בונר נגד סילבה גם אם זה היה ביום שני בשמונה בערב ולייב באגו טוטאל לא הייתי צופה כי לא מעניינים אותי קרבות פריק שואו .

בקשר לP4P מספר אחד תרשה לי לגחך חחח אבל שתהיה לנו שנה טובה של MMA זה הכי חשוב

PersonaNonGrata

New member
udi....

רציתי להגיב לך בשירשור למטה אבל הוא כבר ישן אז החלטתי להגיב כאן...
אני יודע שהתכוונת אלי שאמרת שיש פה אפס...חשבתי שסגרנו הכל במסרים...בכל מקרה:
אני רוצה לשים את כל המריבה הטיפשית הזאת מאחורינו..לא מזמן לצערי עברתי מקרה אישי קשה ולמדתי לקחת הכל בפרופורצייה...
אין לי כל עניין להמשיך להשמיץ או לקלל...אני מניח שכל אחד זכאי לדעותיו גם אם אני לא מסכים איתן באופן חריף...
גם לפי ההודעות שלך כאן בפורום וגם לפי המסרים שהחלפנו אני יודע שאתה לא אדם רע והגענו למצב הזה בגלל שדחפתי אותך לפינה ואולי גם הגזמתי בדברי ודיברתי לא יפה ועל זה אני מתנצל...
אני בטוח שנמשיך להתווכח כי יש לנו דעות שונות אבל אני מקווה שנשמור על שפה מכובדת...
חג שמח ושנה טובה...

udi102

New member
תגובתי ...

אבי קודם כל שלא תדע עוד צער .

דבר שני לא דברתי עליך בכלל , את הריב שלנו סגרנו במסרים הפרטיים ,אני מבין שמשום שלא רציתי לחשוף על מי אני מדבר כל אחד יכול לקחת את זה באופן אישי ולמרות שאתה הבנאדם שהחלפתי איתו את המילים הכי קשות בפורום אני לא מדבר עליך בכלל , סגרנו את זה ביננו והתכוונתי לכך ,אני יודע שלא התכוונת למה שאמרת וגם אני לא .
ככה שאני מאחל לך שנה טובה ,קלה וחג שמח ....

אני מתנצל אם מישהו נפגע ואני יחשוף למי התכוונתי שקראתי לו אפס מאופס למרות שלא רציתי לחשוף כי אין לי עניין בויכוחים מיותרים ואיני מעוניין לריב אם אף חבר פורום בטח שלא להגיע איתו לעניין אישי אבל כדי שאף אחד אחר לא יפגע אני יגיד שהתכוונתי לפאר גולן ,אני חייב לומר שאיני מכיר אותו באופן אישי והאמת לא התנצחתי איתו יותר מדי בפורום ,אבל הבחור הזה זלזל בי לא פעם ומחפש אותי באופן אישי למרות שלא אכפת לי ממנו באופן אישי ולא רציתי להכנס איתו לפרטים אישיים וגם היום אני לא מעוניין ... אז קודם כל פאר גולן אני מתנצל על מה שאמרתי בעבר אין לי עניין אישי איתך .

שתהיה שנה טובה וחג שמח לכל הפורום ,ושנזכה לשנה טובה של MMA שבשביל זה אנחנו כאן

PersonaNonGrata

New member
תודה udi...

ידעתי שאתה גבר...מצטער שהאשמתי אותך סתם...
שנה טובה לכולם...

באסטר1

New member
אתה סתם בנאדם מתסיס

אף אחד פה לא שונא אף אחד וסתם מדברים על לוחמים.
אתה כמו ניר אינדיגו מכניס רגש לכל דבר ולוקח הכל אישי כאילו מדברים עליך או על אחיך חלילה.

גם אם לדעת רוב הפורום ג'ון ג'ונס הוא חרא לוחם וסילבה הוא P4P1 זה לא אומר שאתה תקרא לאחרים אפס מאופס כי לדעתך מחפשים אותך.

אני חושב שהרבה יסכימו איתי שלא תמיד מסכימים איתך.
תמיד צריך את הצי'ל סונן של הפורום שיעשה טראש טוק שלפחות יהיה מעניין
ניר הלך אתה החלפת אותו , תמשיך בגישה הזאת לרדת לפסים איישים ולא יעבור הרבה זמן עד שלא יתייחסו אליך ברצינות או פשוט ירצו לעשות לך דווקא כמו שעשו לניר.

זה מאוד יפה שהבאת הודעה מאוד רישמית ובה הכרזת כי פאר גולן הוא האדם האכזר והשפל שהסתרת מאיתנו...נו באמת זה היה הכרחי? העיקר לא התכוונת לפגוע אבל לכתוב את השם שלו יכולת.

רק ברכות

PersonaNonGrata

New member
צריך להיות הוגנים...

אומנם udi כותב דברים קשים ויכול להיות שלפעמים הוא כותב הודעות בשביל ליצר קצת כעס ומריבות אבל זה הסגנון שלו...
בכל מקרה גם אני וגם אחרים כאן קצת הגזמנו עם התגובות אליו ואמרנו לו דברים אישיים פוגעים ואני לא מאשים אותו שהוא נעלב...
הוא גם חשף את השם פאר גולן לא בשביל לפגוע בו אלא שאחרים לא יפגעו ולדעתי זה בסדר גמור...בכל מקרה הוא התנצל...
גם ניר לדעתי אחלה בן אדם אבל אני מסכים איתך שהוא לקח דברים לרגש מדי ואני מקווה שהוא עדיין קורא כאן ועוד יותר מקווה שהוא יחזור לכתוב כאן מתישהו...

udi102

New member
לא משנה מה אני ירשום אתה תראה את זה

באור שלילי ... שתהיה לך שנה טובה

Luke R

New member
חבל שלא מחליפים

שמלדונאדו יקבל את בונאר (למרות שלא מגיע לו)
וטישירה את אנדרסון

elvis18

New member
בקשר לבונאר ...

לפחות יהיה מצחיק לפני ואחריי הקרב לא ככה?

BeniTaz

New member
קול קונארד פרש מ-MMA

חדשה מאוד עצובה.. אחד הפרוספקטים הגדולים ב-HW וב-MMA פשוט ביזבז את הזמן שלו בבלטור ופורש כבלתי מנוצח.

לא נעים לומר אבל אני מקווה שקונארד עשה את זה כדי להשתחרר מהחוזה ולהגיע ל-UFC. אולי עוד שנה.. שנתיים. אומנם לא צעד ישר אבל קונארד סתם מבזבז את הזמן שלו שם.. אין לו ולא יהיו לו אתגרים שם.

http://mmajunkie.com/news/30621/bel...p-cole-konrad-titles-future-to-be-decided.mma

אני מאוד מקווה שזה קשור למעבר לUFC

כי המתאבק הענק הזה בהחלט צריך להגיע לUFC ולהתפתח שם.
אם הוא פורש באמת זה יהיה מאוד חבל..

BeniTaz

New member
משהו מבאס מאוד!

בתור פריק של ספורט יש לי את כל חבילות וערוצי הספורט.. כרגע שמתי לב שעכשיו בספורט 5+ לייב הוסיפו תכניות WWE. גם לספורט 1 2 יש WWE וגם ליורוספורט יש WWE. ולנו אין אף בית ל-UFC.. מאוד מאוד מבאס.

AmitNHB

New member
יש WWE ביורוספורט

אני לא מצליח להבין מי רואה WWE בימינו חוץ מילדים בני 8. זה לא שיש לי משהו נגד התעשיה. נהפוך הוא, אבל המוצר שלהם בשנים האחרונות כ"כ גרוע, שזה די מביך למען האמת. אני מידי פעם נכנס לפורומים של WWE להתעדכן במה קורה וכבר קרוב לעשר שנים שכל מה שאני קורא זה, זה כמה שהמוצר גרוע, וכמה שהכתיבה גרועה, וכמה שהאירועים לא מעניינים, וכמה שהכל צפוי, ועדיין, אנשים רואים את זה... לא ברור

למעלה