UFC 153

the hakimi

New member
אהם...

אני לא מצליח להבין מי רואה UFC בימינו. זה לא שיש לי משהו נגד התעשיה. נהפוך הוא, אבל המוצר שלהם בשנים האחרונות כ"כ גרוע, שזה די מביך למען האמת. אני מידי פעם נכנס לפורומים של UFC להתעדכן במה קורה וכל מה שאני קורא זה, זה כמה שהמוצר גרוע, וכמה שהלוחמים משעממים, וכמה שהאירועים לא מעניינים, ועדיין, אנשים רואים את זה... לא ברור

AmitNHB

New member
1) באמת חלה ירידה משמעותית בכמות הצופים.

2) ה UFC זה ספורט אמיתי ולכן ישנה הגבלה על כמה עניין דיינה יכול להוסיף. אם GSP משעמם אבל הוא עדין מנצח, אין הרבה מה לעשות בעניין. זה כמו שנגיד שה NBA היה משעמם בשנים שהספרס היו לוקחים אליפויות שזה נכון אבל מה לעשות... ככה זה בספורט 3) המוצר של ה UFC לא גרוע בשנים האחרונות, הוא גרוע בשנה האחרונה - המחצית השנייה של 2011 עד היום. ה WWE בדרך לסגור עשור של גריעות, לדעתי מאז סיום עידן ה ATTITUDE זה זבל אבל יש שיגידו שמרסלמניה 21 לערך, שזה עדיין מעל 7 שנים.
אתה באמת מכחיש את זה

AmitNHB

New member
OK רגע, נראה לי שלא הבנת אותי.

אני לא כותב ממקום של "פרו רסלינג זה מזויף" או "פרו רסלינג זה לילדים" אני כותב ממקום של מישהו, שגם אם בכל מקרה לא היה צופה נלהב היום כמו שהיתי בעבר, כנראה שעדין היה צופה מידי פעם אם המוצר עצמו לא היה כ"כ גרוע ואני לא חושב שאני מספר לך משהו שאתה לא ידוע שאני אומר לך שאין היום משמעות לחגורות, אין עקביות בסטוריליינס, מתאבקים מקבלים פושים ודי פושים בהתאם למצב רוח של וינס וטריפס, קרב שבו טריפס וטייקר דופקים אחד לשני פינישרים כל הקרב נחשב לקרב 7 כוכבים, ועוד... ועוד... ועוד... ושוב אותה השאלה - אתה באמת לא מסכים איתי

באסטר1

New member
האמת שציפיתי בשנת 2004 ככה בWWE

ובדיוק התחלתי לצפות בUFC
אחרי שאתה רואה את הדבר האמיתי קשה להגיע לדבר הזה שנקרא WWE
כמו שאמרת 7 פינישרים והלוחם עדין חי..שמופץ לך באינטרנט שברסלמניה אנדרטייקר ילחם מול מייקלס וינצח אין באמת מה לראות.
שאתה רואה קרב אחרי שנכנסת שנה לאומניות לחימה וקולט מהלכים שבראש שלך אתה מריץ כבר מהלכים נגד ובמציאות שם זה קורה בצורה ילדותית אתה שואל את זה עצמך מה אני מצא בזה? וזו הסיבה שהפסקתי לראות
הדור שגדל על WWF הפסיק להאמין ולהנות
היום שהכל פתוח וידוע שזה לא אמיתי ויש UFC במייןסטרים אף אחד לא מבזבז על זה זמן

זה כמו לראות UFC ולעבור לראות באלטור ברגע שהתרגלת לאכול סטייק אתה לא תחזור לאכול לחמנייה עם נקנקייה זה טבע האדם

AmitNHB

New member
זה גם נכון אבל אצלי, כמו אצל הרבה מאוד אוהדי

WWE אחרים בעבר או בהווה, הבידור תמיד היה חשוב יותר מההיאבקות עצמה. התעשייה מלאה בדוגמאות של מתאבקים שהיו גרועים בזירה אבל הייתה להם אישיות, כריזמה ויכלת מיקרופון אדירה והם היו כוכבים בעוד שמתאבקים שהיו מדהימים בזירה אבל לא מעניינים מעבר לה, לא הצליחו יתר על המידה, אם בכלל. קרב היאבקות מבויים שלם של 20 דקות אני לא מסוגל לראות היום, אבל אילו הסטוריליינס לא היו כאלו מפגרים, אילו הייתה טיפה עקביות, אילו לתארים הייתה משמעות כפי שהייתה להם באופן מסורתי... אני מאמין שעדין היתי צופה, אולי ב FF, אבל צופה וכך גם רבים אחרים, ויש חפיפה אדירה באוהדים של WWE ו MMA - אלו שמחפשים גם ערך בידורי וגם ערך תחרותי, ב WWE אין אף חד מיהם כבר 7 שנים, ב UFC היה את שניהם עד לא מזמן אבל לצערי, הערך הבידורי הולך ונחלש.

isrhammer

New member
הסילבה נגד סטפן גרוע ביותר!

מה הקשר עכשיו?!

או שבעצם...

כבר דיברנו על רצוננו בפריק שואו'ז דוגמת פרייד.. אז הנה

למעלה