Yo-man
New member
השבוע הזה גמר אותי.
גם נפרדתי בכאב לב מפילדלפיה. גם עפתי מליגת ההישרדות. גם קיבלתי 0 עגול (ואני לא לבד) בתחרות הפורום, לראשונה העונה, כשכבר לא מפחיתים את השבועות הגרועים. וכך איבדתי את המקום השלישי המכובד בו שהיתי. וגם אני לא מצליח להתאושש מאנדרלמוסיית שעות השינה שהקרבתי לסוף השבוע הזה.
השנה לא הבאתי ציטוטים מניחושים של חברים, אבל השבוע אני לא יכול להתאפק;
כותב החבר Yo-man לגבי קנזס סיטי: "סומך על אנדי ריד שלא סתם הוא הושיב חצי קבוצה במשחק שהוא יכול היה לקחת בהליכה." עוד כותב אותו יוזר לגבי המשחק בפילדלפיה: "סומך המון על מזג האוויר". מוסיף וכותב לגבי סינסינטי-סן דיאגו: "הצ'ארג'רס בקושי ניצחו בשבוע שעבר נגד קבוצת מחליפים של קייסי... זה לא יספיק להם", ומקנח בתמציתיות לגבי גרין ביי: "רוג'רס חזר!"
מסקנות לשבוע הקרוב:
1. לא לראות את כל המשחקים בלייב. מקסימום יקלקלו לי תוצאה של משחק אחד, אבל אני אוכל להמשיך לתפקד במהלך השבוע בבית ובעבודה.
2. לא לנסות לנתח את המשחקים והתוצאות. אולי השבוע אני אבחר לפי הא"ב...
3. לא לטרוח להביא סטטיסטיקות ואנקדוטות לתחרות, זה מפיל גם אחרים.
ועם התובנות הללו הינה תוצאות הסקר מהשבוע שעבר:
פיין! ישי ואני נראה את הפרובול מוקלט ולבד!!! ואולי רגב. תלוי במשמרות שהוא יקבל...
שידורי השבוע
גם השבוע כל 4 המשחקים משודרים גם בפוקס וגם ב-METV.
שבת 23:35 – סיינטס בסיאטל
שבת 03:10 – קולטס בניו אינגלנד
ראשון 20:05 – ניינרז בקרולינה
ראשון 23:40 – שארזרז בדנבר
אני מזכיר שלכל משחק משקל זהה של 4 נקודות ולכל בונוס 2 נקודות.
תחרות השבוע:
1. סיינטס בסיאטל : מה זה משנה מזג האויר? מה זה משנה למי הגנה טובה יותר לעמות מי מבלה הרבה יותר זמן באוויר? ובעיקר מה זה משנה שבוע חופש וזמן להחלים מפציעות?
אני רק אספר שהקבוצות שיחקו אחת נגד השניה בתחילת דצמבר, אז הסיהוקס ניצחו 34-7. ומה זה אומר?!?!?!
2. קולטס בניו אינגלנד : אם למדנו משהו השבוע הוא שאי אפשר להספיד אף קבוצה לפני שנגמר הזמן החוקי של המשחק, ואינדיאנפוליס העבירו את השיעור החשוב הזה, כשניצחו אחרי ששלחו אותי לנמנם בשהיו בפיגור 28 נקודות. הקבוצות לא נפגשו השנה. ההתקפה של אינדיאנפוליס מדורגת איפשהו באיזור אמצע הטבלה, ההגנה עוד נמוך מזה, אבל זה לא מפריע להם לנצח כשצריך. הפאטריוטס סובלים עדין מפציעות, אבל בילצ'ק עוד מגייס שחקנים מהווייבר ומנסה לבנות משהו שיחזיק מעמד ביום שבת. ירד גשם ויהיה קריר (מתחת ל-10 מעלות), אבל זה לא אומר כלום על קבוצה שבאה מאולם סגור. לא השנה.
3. ניינרז בקרולינה : המשחק האחרון בין 2 הקבוצות האלה היה בנובמבר והיה אחד המגעילים. הסתיים בתוצאה 10-9 לקרולינה. הפנתרים עם הגנה מספר 2 בליגה. הסיסקואים הגנה 5. הם במקומות 29 ו-30 במסירות, ושתי הקבוצות סיימו את העונה במאזן 12-4. את קפרניק ראינו השבוע משכנע אותנו שיש לו את זה. האם "זה" יספיק בקרולינה?
4. צ'ארג'רז בדנבר : השנה קרה שדנבר ניצחו את המטענים בסן דיאגו בתחילת נובמבר, 28-20, וחודש אח"כ הצ'רג'רס ניצחו בדנבר 27-20. המענין הוא שדווקא היינו מצפים למשחק עם ניקוד גבוה יותר משתי הקבוצות. דנבר מקום ראשון במסירות, סן דיאגו מקום 4. התקפת דנבר ראשונה בליגה, סן דיאגו חמישית. הגנת דנבר 19, סן דיאגו 23. האם פייטון יתקשה עם מזג האויר דווקא בבית שלו? אולי הוא סתם "יחנק"? ואולי הוא יקרע את סן דיאגו באדישות. לאיזה סנריו אתם מכוונים?
5. בונוס ראשון: במשחק של קרולינה וסן פרנסיסקו יש 2 QB שאוהבים לרוץ. ניוטון רץ העונה 585 יארד. קולין 524. אבל השבוע ל-2 הקבוצות שמולם יש הגנות טובות. מי יגמע השבוע יותר יארדים על הקרקע?
6. בונוס שני: באיזו דוויזיה יהיו יותר איבודי כדור? NFC – סן פרנסיסקו בקרולינה וניו אורלינס בסיאטל, או ב-AFC – אינדי בניו אינגלנד וסן דיאגו בדנבר?
7. עוד בונוס. כן!: (שאלה אחרונה בהחלט לעונה הזו) מי יעשה יותר נקודות, קבוצות עם שמתחילות ב"ניו" או קבוצות שמתחילות ב"סן"?
סקר השבוע:
אני מחפש רעיונות לפעילות בפורום לתקופה הארוכה של העוף סיזן.
הפורום מתרוקן אחרי הסופרבול, וחבל, כי חוץ מעונה של ליגת הפוטבול הישראלית (שמתוחזקת באתר שלה ובפייסבוק בעיקר), חסר משהו שיגרום לנו לשמור על קשר.
הסיכום שפאק-פאק עשה לעונה של גרין ביי גרם לי לרצות לקרוא סיכום כזה על כל קבוצה. אם מישהו היה כותב סיכום כזה לקבוצה שלו והיינו יכולים לפתוח דיון על קבוצה אחת כל שבוע, זה יכול היה להיות 'משהו'. עם העובדה שלהרבה מאיתנו יש גיים פס שישאר פעיל גם אחרי שתסתיים העונה, לא צריכה להיות בעיה לשלוף את המידע.
אבל זה רק רעיון אחד. אני בטוח שאתם יכולים לעלות עוד רעיונות שיכולים לעשות לכולנו את השיממון בין העונות למעניין יותר.
בשבוע הבא תצא הודעה מסכמת לעונה, הודעה שתכריז על מנצח או תימשך שבוע נוסף להכרעה במקרה של שיוויון... אבל אני רואה בהודעה זו הזדמנות טובה להודות לכל מי שלקח חלק בתחרות גם השנה. כיף לי לראות את המפעל הזה משגשג משנה לשנה, ואני שמח לקרוא עד כמה חלקכם חיכיתם לתחרות הזו כחלק בלתי נפרד מעונת הפוטבול עצמה.
בשנה הבאה זו תהיה הפעם העשירית שהתחרות שלנו תושק, ואתם יכולים לצפות לשינויים והפתעות.
שיהיה בהצלחה גם השבוע ושיהיו משחקים טובים עד הסופרבול וכולל.