תחרות הפורום – שבוע 19 ואחרון

Yo-man

New member
תחרות הפורום – שבוע 19 ואחרון

השבוע הזה גמר אותי.
גם נפרדתי בכאב לב מפילדלפיה. גם עפתי מליגת ההישרדות. גם קיבלתי 0 עגול (ואני לא לבד) בתחרות הפורום, לראשונה העונה, כשכבר לא מפחיתים את השבועות הגרועים. וכך איבדתי את המקום השלישי המכובד בו שהיתי. וגם אני לא מצליח להתאושש מאנדרלמוסיית שעות השינה שהקרבתי לסוף השבוע הזה.

השנה לא הבאתי ציטוטים מניחושים של חברים, אבל השבוע אני לא יכול להתאפק;
כותב החבר Yo-man לגבי קנזס סיטי: "סומך על אנדי ריד שלא סתם הוא הושיב חצי קבוצה במשחק שהוא יכול היה לקחת בהליכה." עוד כותב אותו יוזר לגבי המשחק בפילדלפיה: "סומך המון על מזג האוויר". מוסיף וכותב לגבי סינסינטי-סן דיאגו: "הצ'ארג'רס בקושי ניצחו בשבוע שעבר נגד קבוצת מחליפים של קייסי... זה לא יספיק להם", ומקנח בתמציתיות לגבי גרין ביי: "רוג'רס חזר!"

מסקנות לשבוע הקרוב:
1. לא לראות את כל המשחקים בלייב. מקסימום יקלקלו לי תוצאה של משחק אחד, אבל אני אוכל להמשיך לתפקד במהלך השבוע בבית ובעבודה.
2. לא לנסות לנתח את המשחקים והתוצאות. אולי השבוע אני אבחר לפי הא"ב...
3. לא לטרוח להביא סטטיסטיקות ואנקדוטות לתחרות, זה מפיל גם אחרים.

ועם התובנות הללו הינה תוצאות הסקר מהשבוע שעבר:
פיין! ישי ואני נראה את הפרובול מוקלט ולבד!!! ואולי רגב. תלוי במשמרות שהוא יקבל...

שידורי השבוע
גם השבוע כל 4 המשחקים משודרים גם בפוקס וגם ב-METV.
שבת 23:35 – סיינטס בסיאטל
שבת 03:10 – קולטס בניו אינגלנד
ראשון 20:05 – ניינרז בקרולינה
ראשון 23:40 – שארזרז בדנבר

אני מזכיר שלכל משחק משקל זהה של 4 נקודות ולכל בונוס 2 נקודות.
תחרות השבוע:
1. סיינטס בסיאטל : מה זה משנה מזג האויר? מה זה משנה למי הגנה טובה יותר לעמות מי מבלה הרבה יותר זמן באוויר? ובעיקר מה זה משנה שבוע חופש וזמן להחלים מפציעות?
אני רק אספר שהקבוצות שיחקו אחת נגד השניה בתחילת דצמבר, אז הסיהוקס ניצחו 34-7. ומה זה אומר?!?!?!
2. קולטס בניו אינגלנד : אם למדנו משהו השבוע הוא שאי אפשר להספיד אף קבוצה לפני שנגמר הזמן החוקי של המשחק, ואינדיאנפוליס העבירו את השיעור החשוב הזה, כשניצחו אחרי ששלחו אותי לנמנם בשהיו בפיגור 28 נקודות. הקבוצות לא נפגשו השנה. ההתקפה של אינדיאנפוליס מדורגת איפשהו באיזור אמצע הטבלה, ההגנה עוד נמוך מזה, אבל זה לא מפריע להם לנצח כשצריך. הפאטריוטס סובלים עדין מפציעות, אבל בילצ'ק עוד מגייס שחקנים מהווייבר ומנסה לבנות משהו שיחזיק מעמד ביום שבת. ירד גשם ויהיה קריר (מתחת ל-10 מעלות), אבל זה לא אומר כלום על קבוצה שבאה מאולם סגור. לא השנה.
3. ניינרז בקרולינה : המשחק האחרון בין 2 הקבוצות האלה היה בנובמבר והיה אחד המגעילים. הסתיים בתוצאה 10-9 לקרולינה. הפנתרים עם הגנה מספר 2 בליגה. הסיסקואים הגנה 5. הם במקומות 29 ו-30 במסירות, ושתי הקבוצות סיימו את העונה במאזן 12-4. את קפרניק ראינו השבוע משכנע אותנו שיש לו את זה. האם "זה" יספיק בקרולינה?
4. צ'ארג'רז בדנבר : השנה קרה שדנבר ניצחו את המטענים בסן דיאגו בתחילת נובמבר, 28-20, וחודש אח"כ הצ'רג'רס ניצחו בדנבר 27-20. המענין הוא שדווקא היינו מצפים למשחק עם ניקוד גבוה יותר משתי הקבוצות. דנבר מקום ראשון במסירות, סן דיאגו מקום 4. התקפת דנבר ראשונה בליגה, סן דיאגו חמישית. הגנת דנבר 19, סן דיאגו 23. האם פייטון יתקשה עם מזג האויר דווקא בבית שלו? אולי הוא סתם "יחנק"? ואולי הוא יקרע את סן דיאגו באדישות. לאיזה סנריו אתם מכוונים?
5. בונוס ראשון: במשחק של קרולינה וסן פרנסיסקו יש 2 QB שאוהבים לרוץ. ניוטון רץ העונה 585 יארד. קולין 524. אבל השבוע ל-2 הקבוצות שמולם יש הגנות טובות. מי יגמע השבוע יותר יארדים על הקרקע?
6. בונוס שני: באיזו דוויזיה יהיו יותר איבודי כדור? NFC – סן פרנסיסקו בקרולינה וניו אורלינס בסיאטל, או ב-AFC – אינדי בניו אינגלנד וסן דיאגו בדנבר?
7. עוד בונוס. כן!: (שאלה אחרונה בהחלט לעונה הזו) מי יעשה יותר נקודות, קבוצות עם שמתחילות ב"ניו" או קבוצות שמתחילות ב"סן"?

סקר השבוע:
אני מחפש רעיונות לפעילות בפורום לתקופה הארוכה של העוף סיזן.
הפורום מתרוקן אחרי הסופרבול, וחבל, כי חוץ מעונה של ליגת הפוטבול הישראלית (שמתוחזקת באתר שלה ובפייסבוק בעיקר), חסר משהו שיגרום לנו לשמור על קשר.
הסיכום שפאק-פאק עשה לעונה של גרין ביי גרם לי לרצות לקרוא סיכום כזה על כל קבוצה. אם מישהו היה כותב סיכום כזה לקבוצה שלו והיינו יכולים לפתוח דיון על קבוצה אחת כל שבוע, זה יכול היה להיות 'משהו'. עם העובדה שלהרבה מאיתנו יש גיים פס שישאר פעיל גם אחרי שתסתיים העונה, לא צריכה להיות בעיה לשלוף את המידע.
אבל זה רק רעיון אחד. אני בטוח שאתם יכולים לעלות עוד רעיונות שיכולים לעשות לכולנו את השיממון בין העונות למעניין יותר.

בשבוע הבא תצא הודעה מסכמת לעונה, הודעה שתכריז על מנצח או תימשך שבוע נוסף להכרעה במקרה של שיוויון... אבל אני רואה בהודעה זו הזדמנות טובה להודות לכל מי שלקח חלק בתחרות גם השנה. כיף לי לראות את המפעל הזה משגשג משנה לשנה, ואני שמח לקרוא עד כמה חלקכם חיכיתם לתחרות הזו כחלק בלתי נפרד מעונת הפוטבול עצמה.
בשנה הבאה זו תהיה הפעם העשירית שהתחרות שלנו תושק, ואתם יכולים לצפות לשינויים והפתעות.
שיהיה בהצלחה גם השבוע ושיהיו משחקים טובים עד הסופרבול וכולל.

Yo-man

New member
מעלה הודעה ומגיב ראשון.

לענות ראשון להודעה שאני שמתי זה כמו לעשות לייק לפוסט של עצמך?

1. סיאטל - יתרון ביתיות בולט והגנה חזקה (לא כמו פילי, לצערי).
2. אינדיאנפוליס - חורבן הפאטס הסופי יגיע השבוע
3. סן פרנסיסקו - יש משהו בחבר'ה האלה שלא מוותר
4. דנבר - ביתרון 20 נקודות ומעלה
5. קפרניק, אבל אף אחד מהם לא ירוץ יותר מ-50 יארד.
6. NFC. למרות שב-AFC יש קבוצות פחות אחראיות לכדורים, ההגנות יעשו את ההבדל
7. סן! סיסקו וצ'ארג'רס נראות לי יותר פוריות בשלב הזה.

Amir BA

New member
ראשון!!!

טוב, מקווה שאני לא פותח פה. אבל אני פאקינג מוביל בתחרות שבוע לפני הסוף!! אין לי מושג איך זה קרה, מקווה שזה יחזיק מעמד עוד שבוע

הבחירות:
סיאטל
ניו אינגלנד
ניינרס
דנבר
קולין
NFC

Amir BA

New member
עונה על 7

לא שמתי לב שיש עוד שאלת בונוס (זה גם יכלל בתחרות?)

תשובה
קבוצות שמתחילות בניו

Yo-man

New member
ברור שגם שאלה 7 בתחרות!!!

גראנד פינאלה וכל זה...

RoyBehar

New member
עונה

דבר ראשון, יורם אני חייב להגיד שדווקא כשאתה ממורמר אתה בשיאך. זאת הייתה אחת ההודעות היותר משעשעות בתחרות...
ובונוס 7 קורעת!

ולענייננו:
1. סיאטל
נכון שהסיינטס ניצחו סוף סוף בחוץ, אבל סיאטל זה לא סתם משחק חוץ. לא רואה מצב שבו הסיינטס מצליחים להפתיע.
2. ניו אינגלנד
גם אני הלכתי לישון ברבע השלישי של המשחק הקודם של הקולטס ולא האמנתי כשהתעוררתי, אבל זה היה בבית ובדום. לא מאמין שייתפתח משחק דומה בפוקסבורו וגם לא יודע כמה ההתקפה של הקולטס travels well
3. סאן פראן
כבר רשמתי קרולינה אבל החלטתי שלפחות קבוצת חוץ אחת חייבת לנצח השבוע ואני מאמין שהניינרס יכולים להפתיע.
4. דנבר
אני לא יכול להסביר לכם אפילו כמה אני בלחץ מהמשחק הזה. הפסד כאן יהיה יותר גרוע מההפסד לבולטימור. לראות את הפרצוף הזחוך של ריברס במייל היי. It must not happen and it will not happen!!!
בונוס 1: סופרמן
בונוס 2: AFC בעיקר בגלל המזג אויר
בונוס 3: ״ניו״

roy2211

New member
שבוע אחרון

1. סיאטל - ההפסד לאריזונה היה הדבר הכי טוב שקרה להם העונה והוא יביא אותם מפוקסים.
2. ניו אינגלנד - במחצית של אינדי חשבתי ללכת לישון אבל אז אמרתי לעצמי שאם יהיה פה קאמבק אני אתחרט על זה. נשארתי וזכיתי. יהיה משחק מאוד צמוד.
3. קרוליינה - בגלל שהנצחון של GB פתאום עשה אותנו פייבוריטים יש לי הרגשה שנפסיד.
4. דנבר - לא יהיה צמוד
5. קולין
6. AFC
7. קבוצות שמתחילות עם ניו

סקר: אפשר להתווכחה על ניקוד ומבנה לפנטזי של שנה הבאה, לדעתי אפשר לשרוף ככה לפחות חצי שנה.

clevelandrocks

New member
שלי

1. סיאטל
2. פטריוטס
3. ניינרז
4. דנבר
5. קפרניק
6. NFC
7. סן (שאלה מגניבה!)

y63s

New member
תשובות שלי + טרגדיה אמיתי

כתבתי חפירה עצומה, ובטעות סגרתי את הטאב ונמחק הכל.
אני מנסה לשחזר עכשיו.

1) סיאטל
לא מהמר נגד סיאטל

2) ניו אינגלנד
עוד שחקן הגנה פותח נפצע וגמר העונה. יש סיכוי שפותחים עם 7 מחליפים בהגנה.
אבל כל עוד בריידי ובליצ'יק בריאים, אין משחק שאי אפשר לנצח.

3) קרולינה
רוצה ניוטון מאמין קפרניק. לא סובל את הק"ב השחצן זה.
ניוטון שחצן אבל חביב, הוא כמו ילד קטן שנהנה מהמשחק.
קפרניק מציק. מהראיון אחרי המחזור הראשון (ריאיון האינטימידיישן) עד למשחק הקודם (אני לא צריך שרוולים, שיחקתי בטמפ' קרות יותר).
כשאלכס סמית' היה שם דווקא חיבבתי את הניינרס.

4) סן דייגו
הימור מחושב
במשחק הראשון הסן דייגו הפסידו אבל שיטת המשחק הייתה נכונה ופישלו בגלל התקפת הרד זון.
במשחק השני שיחו באותה שיטה, הפעם התקפת הרד זון עבדה טוב והתוצאה ידועה.
וחוץ מזה, פייטון ופלייאוף, לא שילוב טוב במיוחד.

5) קפרניק
אבל דווקא חושב שווילסון ולאק ירוצו יותר. לא בטוח כמה ניוטון וקפרניק ירוצו.
קרולינה וסן פרנסיסקו רואות כל יום באימון את סוג ההתקפה הזה ויודעות להתמודד איתו יותר טוב מכל הגנה אחרת.
שני הק"ב יכולים לעמוד בפוקט ולמסור אבל סן פרנסיסקו יודעים שהם מתקשים לנצח כשקפרניק לא רץ.

6) AFC
לאק איבד השבוע 3, בריידי מתקשה קצת העונה.
דנבר/סן דייגו יוכרע לדעתי על הגנות/איבודי כדור.
ניוטון/קפרניק לא מאבדים הרבה.
ווילסון גאון ובריס הוא אולי הק"ב הכי מדויק בליגה.

7) ניו
אלכס סמית' דפק את משחק חייו מול ההגנה של הקולטס עם 400 יארד ו - 4 טד'. בריידי ק"ב קצת יותר טוב.
קרסון פאלמר הפציץ את סיאטל ב - 400 יארד, בריס אמנם לא אוהב למסור הרבה אבל אולי הוא ישתדל.
במידה וסן דייגו הולכים על אותה שיטת משחק הם ינסו לקבוע סקור נמוך.
סן פרסיסקו במפגש בין שתיים מההגנות הכי טובות בליגה, פעם שעברה זה נגמר 10-9.

סקר

בהתחשב באחד הסקרים הקודמים, אין מספיק עניין בליגה הישראלית כדי להשאיר את הפורום חי בפגרה.
כמובן שלא צריך להתעלם אבל זה לא יכול להחזיק את הפורום.

הרעיון של סיכומי עונה זה מעניין כל עוד תהיה באמת השתתפות והיענות ולא שניים-שלושה שכותבים הכל ומגיבים אחד לשני.
מניח ש - 32 סיכומים לא כל כך אפשרי (לא חושב שיש פה אוהדים של יותר משליש מהקבוצות). גם אם מישהו עודשה סיכום צריך שיהיה מישהו שיישתתף בדיון.
לא יודע כמה יישתתפו בדיון על קליבנד, מינסוטה, טנסי או ג'קסונוויל.
אני יכול לעשות סיכום על הפטריוטס אבל שמזהיר מראש שזה יהיה טיפה (טיפה) לא אובייקטיבי.

אני יכול לעשות גם סיכום שמסביר למה עונת השיאים של פייטון זה בלוף אחד גדול ולא מרגש. אובייקטיבי לחלוטין, כמובן.
לא בטוח שיאהבו את הדעה שלי יותר מדי.

פגרה קודמת nimrodbo ואני ניסינו להכנסי את הדראפט לפורום.
ניסינו לעשות סוג של תחרות אבל לא הייתה היענות.
לדעתי הרדראפט זה הדבר היחיד אולי שיכול למלא את החלל (ככה זה בארה"ב).

אפשר לעשות ביחד עם דיוני סיכום העונה דיון דראפט.
במה הקבוצה צריכה להשתפר ואת מי הם צריכים לקחת בדרפאט.
מי שרואה פוטבול מכללות יוכל לשתף בידע שלו ומי שלא, יוכל לתת דעתו באופן כללי. ללא קשר לשחקנים שנמצאים בדראפט.

אני נראה לי הצלחתי לשחזר פחות יותר את הכל וכמו שזה היה.

b i g t o m

New member
ניחוש אחרון.... ואולי פעם אחת ניקוד מושלם?

עצוב עצוב עצוב שהעונה הזאת נגמרת ואיזה אחלה עונה זה הייתה...... זאת פעם ראשונה שאני משתתף בתחרות ובאמת שהיה אחלה אז תודה לכל החברים והמשתתפים ותודה מיוחדת למנהלנו הנערץ! כמו כן השבוע אני חוזר לטקסס אז אני ישוב לראות את המשחקים בשעות נורמליות וטוב שכך למה התקופה הזאת בארץ גמרה אותי מהבחינה הזאת... ולניחוש:
1. סיאטל. למרות שניו אורלינס כל פעם מפתיעים אותי.
2. ניו אינגלנד. אני פשוט לא יכול להמר נגד הפאטס... הם לרוב מנצחים משחקים שכאלה ואז מפסידים בסופרבול...
3. קרולינה. קפרניק לא עושה לי את זה העונה.... ועד כמה שאני שונא את קאם יש לו את זה.
4. דנבר! המשחק היחיד שאין לי שום התלבטות לגביו ודנבר גם ינצחו עוד משחקים אחרי זה!
5. קפרניק.
6. AFC. למרות שאני מעדיף שזה יהיה הפוך.
7. ניו.

ואני כבר מתגעגע לעונה הזאת...
שיהיה בצלחה לכולם.

chapultepec

New member
All In

סיינטס - לדעתי הם יבואו עם תוכנית משחק מעניינת (כמו נגד האיגלס) ויצליחו לממש אותה, וגם הנקמה על הריצה ההיא של מרשואן לינץ'.
קולטס - אנדרו לאק הראה השבוע למה כיף לראות פוטבול.
קרולינה - לא מת עליהם, אבל סן פרנסיסקו יותר מעצבנים (במיוחד הרבאו והשטויות שלו)
דנבר -

קאפרניק
NFC
תיקו

אני דווקא חושב שסקירות של הקבוצות השונות יהיה נחמד לקריאה, לא לכל קבוצה יש סיפור משוגע כמו של הפאקרס השנה, אבל זה יכול להיות עדיף על הפרשנות האמריקאית בהרבה מקרים, כי כמה אפשר לשמוע על BIg Arm Quarterbacks ?

regevs1

New member
הניחוש שלי...

1. סיאטל
2. אינדיאנפוליס
3. קרוליינה
4. דנבר
בונוס 1 - ניוטון
בונוס 2 - AFC
בונוס 3 - סן

erantal2000

New member
פרידה

1. פחחחחחחחח ברור שסיאטל.
2. המבחן האמיתי של אנדרו לאק. האם הוא יצליח במקום שבו פייטון תמיד נחנק בפלייאוף? אני אצפה בסקרנות. כל עוד לא הוכח אחרת, אני מהמר על ניו אינגלנד.
3. אובייקטיבית נראה לי שיש עדיפות קלה לניינרס במשחק הזה, אבל כידוע - אין שיקול דעת. הולכים עם הלב. פנתרים.
4. אני פשוט לא יכול לחכות למפגש החוזר בין פייטון לבריידי. דנבר.
5. אני מעריך שניוטון יעשה יותר. לא קשור ללויאליות קבוצתית, הלוואי שניוטון היה מוסר יותר טוב, פשוט ההגנה של הפנתרים הוכיחה את עצמה שהיא עומדת די טוב מול סקרמבלים של קיוביז.
6. אנדנדינו. מצד אחד קיפרניק, ניוטון, בריס ווילסון. מצד שני לאק, בריידי, ריברס ופייטון. ההגיון אומר שיהיו יותר איבודים ב- NFC, לא?
7. פחחחחחחח. סן פרנסיקו תשחק משחק עם סקור נמוך, סן דייגו לא תעשה כלום נגד דנבר. ניו אינגלנד לבד תעבור את שתיהן ביחד.

סקר. אני בוודאי הייתי שמח לסכם את העונה של הפנתרים. היה לי לפני המון שנים גם טור צבעוני בוואלה. מדי פעם שיש לי קצת זמן פנוי אני עושה איזה פוסט. גיליתי שזה לא כל כך מעניין אנשים... אולי בגלל שמדובר בקבוצה עם שוק לא פופולרי בארץ. אבל אני חושב שחבל לך על הזמן - כולם נורא בקטע בתקופת הפלייאוף ורוצים עוד ועוד פוטבול, אבל כשמתחיל האופסיזן ואין משחקים כולם נעלמים (חוץ מפינת הדילמה שאני מאוד מרוצה ממנה). גם בתקופת הדראפט לא קורה פה כלום. בשנה שעברה מישהו ניסה לעשות פה מוק-דראפט - היתה בערך תגובה אחת...

תודה רבה על ההשקעה בתחרות במשך כל העונה. אני משתתף פה כבר כמה שנים ונהנה מאוד.
שיהיה לכולנו סופ"ש מוצלח של פוטבול!

תשובות

1. סיאטל בקלות
2. ניו אינגלנד (מי מהמר נגד בליצ'ק ובריידי? ועוד אחרי שבוע חופש!)
3. סן פרן (צריך להיות ניצחון חוץ אחד השבוע לא?)
4. דנבר (עזבו, לא נראה לי שמישהו מהפורום יעיז לכתוב סן דייגו)
5. קאפרניק
6. NFC
7. ניו

שבוע ושנה טובים,
אסף פנינגטון

omrili77

New member
שבוע שעבר לא הצלחתי לקבל 0 עגול וקיבלתי 2 נק'

אולי הפעם אני אצליח, ולכן אני אלך הפוך ממה שאני חושב באמת:
1. סיאטל
2. אינדי (עאלק)
3. קרולינה
4. סנדי
5. ניוטון
6. NFC
7. ניו

אני אתחיל בשבילך עם סיכום העונה של וושינגטון: קבוצה פח. נקסט!

Yo-man

New member
לדעתי תוכל לנסח את זה טוב יותר

או לפחות לחלק את ציוני ה"פח" לפי שבועות...

eran113

New member
שבוע אחרון

טוב אני עונה לפני העלייה למטוס (נסיעת עבודה לארה"ב ועוד כמה ימים של בילויים). שאני אגיע ליעד הסופי זה יהיה שישי בלילה שעון מערב בארה"ב אז עדיף שאני אענה עכשיו.
לפחות את המשחקי פלייאוף של השבוע ושבוע הבא אני אוכל לראות בשעות נורמאליות.

יורם, אחלה הודעת פתיחה. הייתי מוסיף לציטוטים את מה שרשמת במחצית של המשחק בין קנזס לאינדי (שאף אחד לא ישמע אני חשבתי אותו דבר ופשוט הלכתי לישון עד אמצע הרבע הרביעי).
בכל מקרה בגלל שזו ההודעה האחרונה אני חושב שזה הזמן להודעות לך על התחזוק והניהול של התחרות שכרגיל הייתה ברמה גבוהה מאוד.

1. סיאטל - אני מאוד רוצה לראות אותם בגמר נגד דנבר. אין ספק שהם עשו עונה מדהימה ומגיע להם.
2. ניו אינגלנד - הקולטס עדיין לא מספיק בשלים בשביל לעשות ריצה רצינית בפלייאוף וחסר להם איכויות. בריידי וניו אינגלנד עדיין גדולים עליהם גם אם זה בקצת.
3. ניינרז - הם מגיעים בכושר הכי טוב שלהם העונה לפלייאוף ומזכירים לי מאוד את שלושת האלופות האחרונות. יהיה מעניין לראות אותם נגד סיאטל אבל מקווה שזה יעצר שם.
4. דנבר - אני מקווה מאוד שהם למדו מהטעויות של השנה הקודמת.
5. ניוטון - הוא אוהב לרוץ יותר מקאפרניק ויש לו תופסים פחות טובים כך שזה גם הגיוני שהוא ירוץ יותר.
6. AFC אומנם ההגנות חזקות יותר ב NFC אבל נראה לי שמשחק ההתקפה ב AFC הוא יותר הרפתקני.
7. ח"ח על היצרתיות - אני הולך על קבוצות הניו

בנוגע לסקר. נשמע נחמד מאוד הרעיון של הסיכום. אני כמובן יהיה מוכן לעשות סיכום על הגאיינטס. נושא נוסף שאני יכול להציע הוא דיון בנושא מערכים. אני אוהב את המשחק כבר כמה שנים אבל עדיין מתקשה להבין את רוב מערכי ההגנה וזה לא אומר לי יותר מדיי שהפרשנים מדברים על זה. אם למישהו יש מושג ויכול לפתוח דיון על כך עם הסברים ודוגמאות, זה יכול להיות מאוד מעניין ומלמד.

y63s

New member
רעיון טוב

אם יש באמת מישהו שמבין מספיק במערכי הגנה ומוכן לתת איזה הסבר יפה זה מצוין.

התקפה זה די פשוט להבין, הגנה זה די מבלבל כל הניקל, 3-4, 4-3 וכל שאר השטויות האלה.

למעלה