שלי לשבוע האחרון בתחרות
גם אותי הלו"ז של שבוע שעבר גמר. בעיקר כי היה לי חשוב לראות את גרין ביי ששיחקו בראשון בלילה בלייב...
טוב שלא ציטטת במשך השנה. גם לי היו כמה ממש אבסורדיים בדיעבד...
ואיזה דכאון! מילא שגרין ביי עפו מהפלייאוף, עכשיו גם תחרות הפורום נגמרת
1. סיאטל סיאטל סיאטל. עם כל הכבוד לסיינטס, סיאטל בדרך הבטוחה לניו ג'רזי (יורם, הכנתי לך פה משהו טוב לציטוט אם אני טועה...).
2. אינדי. הקאבמק של 28 נקודות שכנע אותי שכמה שניו אינגלנד ווינרים, אינדי יותר! חוץ מזה שלפחות קבוצה אחת צריכה לנצח בחוץ השבוע.
3. קרולינה. ניוטון הולך לשגע אותם שם. פעם חיבבתי את הניינרס, אבל אחרי שהם ניצחו את גרין ביי בארבעת המפגשים האחרונים ביניהן, אני מאחל להם גיהינום!
4. דנבר. עוד פייבוריטית שלי להגיע לסופרבול. ומי שכתב שפייטון לא טוב בפלייאוף מוזמן לקרוא את
הלינק הבא.
5. ניוטון. הריצה שלו היא must במשחק של קרולינה, בניגוד שלקפרניק שרץ בעיקר נגד גרין ביי
.
6. NFC. לא בגלל שיש שם התקפות יותר טובות, אלא בגלל ההגנות החזקות שיגרמו לפאמבלים ואינטרספשנים.
7. סן. סחתיין על השאלה המקורית, והיא יוצאת גם מאוד קשה לענות... אני הולך על סן רק כי לדעתי ניו אורלינס לא יצליחו לעשות הרבה נקודות. לגבי כל השאר מאוד קשה לחזות.
סקר: מאוד נהנתי לקרוא את הסיכום של PACK PACK, אבל "אולי" זה בגלל שאני אוהד גרין ביי. ואם להיות רציני, אני חושב שאם יהיו סיכומים כאלה אני בהחלט אקרא, לא בטוח שיהיה לי מה להגיב, אבל מילה טובה יקבלו ממני
.
חוץ מזה, פוסטים על נושאים כלליים בפוטבול, לאו דווקא שקשורים לעונה שחלפה (או זו שתבוא) יכולים להיות מעניינים. מישהו העלה כאן לגבי מערכי הגנה, אבל אני חושב שאפשר להרחיב את זה לכל דבר, מנושאים נקודתיים (סתם דוגמא שעולה לי לראש - מתי משחקים על נקודה אחת אחרי ט"ד ומתי על 2) ועד נושאים רחבים - מערכים ותפקידים על המגרש.
שבוע טוב לכולם!
אני הולך לנמנם קצת לפני שהמרתון מתחיל.