תחרות הפורום – שבוע 19 ואחרון

yonatanpollak

New member
אחרון לעונה

סיאטל
פטס
פאנת'רס
דנבר
---------
קאפ
ב NFC יותר
קבוצות עם "ניו"

10nircohen

New member
ניחושים שבוע 19;

סיאטל - קשה,קשה. ההגנה של הסיהוקס מעולם אחר ודרו בריס לא הצליח לפצח אותה בפעם הקודמת בקווסט-פילד. אם לבריס מתלבש משחק הסיינטס מנצחים, אבל הוא נוטה לפשל בשלבים האלה. אז אני אקח את סיאטל הפעם.

ניו אינגלנד - בריידי ובליצ'יק מתים על המשחקים האלו. הפטריוטס... בקלילות.

קרוליינה - הניינרס לא נצצו מול האין ההגנה של הפאקרס שלי בשבוע שעבר. קאפרניק חגג על הקרקע - אבל לא נראה לי שלוק קוקלי ותומאס דייויס ייתנו לו לשוטט חופשי ככה. ההגנות פה רצחניות ואני הולך עם הפנת'רס רק בגלל הביתיות.

דנבר - סן דייגו מאוד הרשימו שבוע שעבר , ברכת פילדלפיה בצד שלהם וגם המומנטום. אבל רק חבל ש... פייטון מאנינג. קשה לי לראות אותו מפסיד כבר במשחק הראשון בעונה בה הוא משחק כ"כ טוב. אני חייב ללכת עם הברונקוס.

בונוס 1: סן פרנסיסקו - קאפרניק רץ יותר מקאם ניוטון , ופרנק גור/קנדל האנטר/למייקל ג'יימס יותר טובים כשלישייה על הקרקע מד'אנג'לו ווילאימס/מייק טולברט. פה אני דווקא עם הניינרס.
בונוס 2: AFC - וואלה אין לי מושג. ב-NFC ההגנות חזקות יותר , אבל ב-AFC זורקים יותר. ניחוש מארץ הניחושים.
בונוס 3: ניו אורלינס + ניו אינגלנד - ולו רק בגלל שלק"ב שלהם קוראים בריס ובריידי.

אבי1985

New member
ניחושים

סיאטל - אין צורך להרחיב
קולטס - הפאטס גמורים לדעתי
ניינרס - הניסיון ידבר פה
דנבר - זו השנה של מאנינג
קפרניק
NFC
ניו

REDSKINS

New member
שבוע אחרון!

סיאטל
ניו אינגלנד
קרולינה
דנבר

קפרניק
NFC
קבוצות שמתחילות בניו

mayhem1121

New member
שלי

סיאטל
ניו אינגלנד
סאן פרנסיסקו
סאן דייגו
ניוטון
AFC
ניו

moss84

New member
שלי - שבוע אחרון

סיאטל - למרות שאשמח לראות את ניו אורלינס גם בשבוע הבא
פאטס - cause sometimes you run out of luck
ניינרז - כי משחק אחד לפחות צריך ללכת לאורחים
דנבר - כי אין מי שיעצור את פייטון
ניוטון
NFC
ניו

DS9

New member
פעם אחרונה לעונה

סיינטס
ניו אינגלנד
ניינרס
דנבר
קפרניק
AFC
ניו

בקבוצות ההימורים היו לפי הניסיון של הקבוצה/QB במעמד זה בשנים האחרונות. הבונוסים התישרו בהתאם

סקר - אין לי רעיונות

erezc11

New member
ניחושים בפעם האחרונה

1. סיאטל - הכל יכול לקרות אבל הסיהוקס פייבוריטים
2. ניו-אינגלנד - לבליצ'ק היה הרבה זמן להתכונן
3. סן-פרנסיסקו - הניסיון של הניינרס בפליאוף ידבר
4.סן-דייגו - מה איכפת לי? אז אני אצא מקום 29 בתחרות ולא 28

בונוס 1: קפרניק - נראה לי שסן פרנסיסקו ינצחו אז נלך על קפרניק
בונוס 2: AFC - סן פרנסיסקו וקרוליינה ישחקו שמרני כמו גם סיאטל, ה- AFC יותר מועד לפורענות
בונוס 3: ניו - לסיינטס התקפה טובה והפטריוטס בבית. סן-פרנסיסקו בחוץ נגד הגנה חזקה. סן-דייגו עשויה להיקלע לשוט-אאוט אבל להגנה של הברונקוס הייתה מנוחה עכשיו

סקר: לא עולה לי רעיון מסוים אבל יש הרבה נושאים טובים לדיון בזמן הפגרה כמו: שינויים רצויים בחוקים של המשחק, שינוי פורמט הפלייאוף

amirbc

New member
שלי

סי הוקס
פטריוטס
סאן פראן
ברונקוס
קפרניק
AFC
ניו

mannyT1

New member
בפעם האחרונה

1. סיאטל, למרות שאשמח אם הסיינטס יקחו.
2. קולטס, נחזיק להם אצבעות.
3. ניינרס.
4. דנבר.
5. קפרניק
6. AFC
7. ניו

תודה רבה למארגנים.
אני כנראה האחד שניחש כל שבוע וקיבל הכי פחות נק'.

BOSTON 86

New member
שלי - שבוע 19

1. סיינטס בסיאטל : שחזור של מה שקרה כבר העונה. סיאטל.
2. קולטס בניו אינגלנד : נגמר הלאק. ניו אינגלנד.
3. ניינרז בקרולינה : ניינרז יגיעו לסופרבול. ניינרז.
4. צ'ארג'רז בדנבר : הפתעה. צ'ארג'רז.
5. בונוס ראשון: קולין.
6. בונוס שני: AFC.
7. עוד בונוס. כן!: קבוצות שמתחילות בניו.

שבוע אחרון אחרי שבוע פלייאוף מאופס

סיינטס
ניו אינגלנד
ניינרז
דנבר
ניוטון
AFC
ניו

philadelphia76

New member
שלי לשבוע %^%#$%^

1. סיאטל - יצר הנקם פועם בלבבות שחקני סיאטל! איך ניו אורלינס עשו את זה לפילדלפיה?! לא יקום ולא יהיה! סתם, הם פשוט רוצים טבעת לא?
2. ניו אינגלנד
3. סן פרנסיסקו
4. דנבר
5. קאם ניוטון ירוץ יותר
6. NFC יותר
7. קבוצות ה"ניו" יעשו יותר

פעילות ל
סיזן

תחזוקה על אש קטנה בצורת הדיונים בנושא הדראפט - כולל מוק דראפטים, סקירת מוקים שונים מדי שבוע - אפשרות ליצירה של תחרות ומוק ממוצע של הפורום - יביא (אולי) להישארות והשתתפות אקטיבית במהלך הפגרה
העלאת גובה הלהבות לקראת הדראפט עצמו באפריל
סיקרה ודיונים שבועיים - אילו שחקנים נעצרו/נפצעו/מבוקשים עקב פעילות פלילית או חשש לפלילים
סקירה של הליגה הישראלית (אולי תחרות פורום כלשהי הקשורה בליגה הישראלית... למרות שזו כבר התחילה)
אנ ישומר לעצמי את הזכות הרעיונית להוסיף רעיונות בהמשך

gadotmi

New member
לילה הפרידה מהתחרות השנה.....

את הפרוזה נשאיר לפעם אחרת, וכרגע נתרכז בהערכות מלומדות:

סיאטל: כל הקסמים של דרו בריס והחיבור המוצלח עם ג'מי גרהם נחמד וטוב...... אבל עם כל הסימפטיה, הדורסנות של המעופפים מהצפון צפויה לכתוש את הקדושים.

ניו אינגלנד: גם כאן, סימפטיה על השמיים לקולטס בעקבות החזרה המדהימה מול האפסות של אנדי ריד והצי'פס. למרות הפציעות של הפאטס, זה לא יקרה לבליצ'ק בבית שוב.

סן פרנציסקו: הגנה הגנה הגנה הגנה..... תוצאה נמוכה ללא ספק. מי יהמר יותר? ניוטון עם זריקות לסטיס מית' או קאפרניק בריצות קצרות ובטוחות? התשובה בגוף השאלה.

דנבר: די כבר עם הדבר המוזר הזה שנקרא "קבוצת פוטבול" שמגיע מאיז חור בדרום קליפורניה. כמה שפנים עוד אפשר להוציא מהכובע? בעונה הרגילה, מילא. עכשיו לא.

בונוס 1: קאפרניק. שתי הגנות שיפחידו את ה-QB שמולם להסתכן בריצות. שניהם לא יגיעו לממוצע העונתי.... נושא מספר 1 יעצר מוקדם יותר.. אבל ההפרש יהיה מזערי.

בונוס 2: AFC. ההגנות המפחידות של קרולינה וסיאטל יחייבו את ההתקפות שמולם להיות זהירות. לאק, פייטון ובריידי יפציצו וחלק מהמסירות יתפס בידיים הלא נכונות.

בונוס 3: ניו. ריברס לא יראה הרבה פעמים את הצד הרחוק של המגרש. התוצאה בשארלוט תהיה נמוכה. בריידי ישלים את החסר אם בריס וגרהם ישפלו חלילה

Shachar Manor

New member
היה כיף

אומנם לא ניצחתי, אבל נהניתי.
ויש מצב למקום שלישי ככה שאני מרוצה.
1. כנראה שפייטון ובריז באים עם תוכנית משחק אחרתמזו שהגיעו איתה בפעם הקודמת לסיאטל, ובצדק.
יהיה משחק קרוב יותר מהקודם- הסיינטס ישחקו שמרני יותר, ולראסל וויסון יש הרבה פחות כלים מדרו בריז, לינץ' אחרי שבוע מנוחה יכול לקבל 40 כדורים.
אני עם האיש ה12. סיאטל.
2. אם אני המאמן של הקולטס אני עושה דבר אחד- במקום למסור (שזה מה שבילצ'ק ינסה למנוע מלאק) מריץ את הכדור על הקרקע שוב ושוב ושוב, זה הוכיח את עצמו העונה מול הפטריוטס, בראון, ריצרדסון ולאק יוכלו לעשות הרבה מאוד יארדים - זה לא יקרה לאק ימסור ויחטף ויפסיד. פטריוטס.
3. איי איי איי איך אני רוצה שקרוליינה תנצח... אבל הניינרז פשוט טובים מידי, עם החזרה של קראבטרי הם נראים לי בלתי ניתנים לעצירה ושבוע הבא בסיאטל נראה לי כתוב להם בכוכבים. ניינרז.
4. איזו קופסת שרצים תיפתח במקרה של הפסד של פייטון מאנינג? הוא לא ייתן לזה לקרות- וכל העולם מצפה לראות את בריידי מגיע לדנבר שבוע הבא לקרב על ההיסטוריה! דנבר.
5. לקאם יהיו יותר ניסיונות, אבל כיוון שאין לו משחק אווירי טוב במיוחד, זה לא יצלח - לעומותו כשורנון דיוויס רץ קדימה הכל נפתח עבור קולין. קפרניק.
6. אני הולך על הAFC, הימור לחלוטין.
7.ניו אינגלנד הולכים לשים 40, ניו אורלינס 25. סאן פרן 25, סן דייגו 24.
אני עם הניו.

שבוע טוב! ובהצלחה למהמרים.

Shachar Manor

New member
משנה

אחרי שניחשתי, הסתכלתי על ההימורים של האחרים... על מנת לנצח אני משנה את ההימורים שלי. סיאטל מפסידה ועפה, ההגנה שלה סיינטס משאירה את סיאטל על פחות מ14נק. לאק מנצח את בריידי, ריצ׳רדסון במשחק חייו. ההגנה של הפנתרים מוציאה ארבעה איבודים מהניינרז, אוחסן עם שני ט״ד וניצחון. נשאר עם דנבר, הולך על ניוטון רץ יותר מרפא, ויותר איבודים דווקא בAFC, יותר נקודות

למעלה