OUAT WONDERLAND 1x02

OohLaLa

New member
OUAT WONDERLAND 1x02

חיכיתי לזה כל השבוע

הפעם אני אהיה החלטית

כן, זה יוצא רק היום בערב, אבל אזמה

1X02

ראיתי את שני הפרקים הראשונים ברצף.

פרק 1: פתיחה בינונית למדי, אם אני משווה לפרק הראשון של UOAT אני יכולה להגיד שהפרק אפילו די משמעם ומייגע, ואני המשכתי מכוח האנרציה.
אליס - דמות עם פוטנציאל. היא חביבה למדי, ומזכירה לי שילוב של סנאו ואמה. העיקר שהיא לא האליס הנואשת והמעצבנת של טים ברטון.
ג'אפר - אף פעם לא אהבתי את סעיד ג'ארח, גם לא עכשיו שקוראים לו ג'אפר. מעניין אותי אך הוא שייך לוונדרלנד ומה הוא רוצה באמת. דרך אגב, הידעתם שהוא היה בן זוג של ברברה הרשי (AKA קורה).
המלכה האדומה - מה זה השפתיים האלו?!בנתיים אני לא מוצאת דבר אחד לחבב בה. קיוויתי שהיא תהיה גרסא מעודנת יותר של רג'ינה. היא כמו פסל שיש, פשוט חסרת הבעה.
סיירוס - עוד דמות חביבה, נראה לאן יקחו אותו בהמשך.
השפן הלבן - אף פעם לא סמכתי עליו, אבל אני מאוד אוהבת אותו, ואני חושבת שהגרסא של ג'ון ליטקו תהיה מצויינת.
נייט - הדמות הכי צבעונית ומעניינת, אולי זה המבטא, אבל ממש בא לי לדעת אך הגיע נסיך הלבבות ל SB ולמה הוא החליט לחזור לעזור לאליס
וונדרלנד עצמה מעניינת מספיק, למרות שהיא מזכירה את הגרסא של טים ברטון. לא השתגעתי על החתול, אבל כאמור מאוד אהבתי את השפן הלבן. עדיין לא ברור הקשר בין וונדלרנד לאגרבה, אבל אני בטוחה שהוא יבוהר בפרקים הקרובים

פרק 2: הרבה הרבה יותר טוב
אליס וסיירוס. הסיפור אהבה שלהם מתקתק, מזכיר קצת את אמה וניל. האמת היא שסיירוס מזכיר לי את ניל, בצורת דיבור ובסגנון חשיבה, הרבה יותר מציאותי מאמה, וסיירוס הרבה יותר מצאותי מאליס.
נייט - ברור שהוא דמות עמוקה. בתור נסיך הלבבות די ברור שמאחוריו יש שביל של לבבות שבורים.
המלכה האדומה - אם ימשיכו את הסדרה, חייבים להחליף אותה. יש לה פחות הבעות מכל שחקן אחר שראיתי בתקופה האחרונה, היא ניראת כמו פסל שיש ומשכנעת במשחק שלה כמו הנרי....
ג'אפר - אותו הדבר כמו שבוע שעבר. שעמום אחד גדול. מה זה השיער הזה...

אבל, לפחות הפתיעו. הביאו את סילברמיסט, שהיא פיית המים והחברה הכי טובה של טינקבל ברימייקים של דיסני
http://disney.wikia.com/wiki/Silvermist
אהבתי את צב הים שהוא אי. מיתולגיה מאוד מוכרת בקרב שבטים אינדאנים בארה"ב, והייתה התייחסות אליו בסרטים רבים.

והאם בסניק פיק לפרק הבא, ממש בשניה הראשונה רואים את שביל האבנים הצהובות?

shirush3

New member
אני מסכימה לגבי המלכה האדומה

(גם לגבי השאר האמת
רק שג'פאר פחות משעמם אותי
)
השחקנית דומה לבובת פלסטיק ולא רק שיש לה פחות הבעות מלכולם משהו בהבעות שלה מעצבן/לא עובר מסך

זה חבל כי אני מנסה לדמיין עכשיו את המלכה האדומה עם קצת יותר אופי וזה היה משדרג את הסצנות שלה ואת החווית צפייה בהרבה

נייט הוא דמות מאוד מעניינת והוא הדמות האהובה עלי בנתיים

אני צופה בעתיד הקרוב מחנות אליס-סיירוס נגד מחנות אליס-נייט

shirush3

New member
ורגע רגע רגע

מה מראים בהתחלה של הסניק פיק? איפה הסניק פיק?

*לא לפתח ציפיות*

shirush3

New member
בלאדי הל!

היה פרק מעניין! אני ממש אוהבת את העלילה בוונדרלנד בהווה.

וונדרלד הווה - אליס באדאס זה שינוי שמעניין וכיף לראות. כשהיא תפסה את הצב ים הענקי בצוואר ואיימה עליו עם חרב שיקח אותם לאן שהיא צריכה מצאתי את עצמי מצחקקת מול המסך (יכול להיות בגלל ההבעות של נייט או נייב?|מבולבל| באנגלית זה KNAVE אז ניייב).
זה גם היה רעיון יפה מצידה לעשות מלכודת בשביל לראות את ג'פאר ולבחון מול מי היא עומדת. בסוף שהם לא מצאו את הבקבוק שמחתי קצת (חשדתי בארנג
חמוד ותחמן
), כי זה היה פשוט מידיי
.
הסצנה עם האוריגמי המעופף הייתה ממש חמודה. אני אוהבת לראות את אליס ונייב ביחד, הם אחלה פרטנרים לדרך ומתחילה שם חברות מעניינת. זה היה עצוב/חמוד כשהיא סיפרה לנייב שאבא שלה המשיך הלאה

הפיה שכעסה על נייב הייתה משעשעת מאוד

לגבי המלכה האדומה...

וונדרלנד עבר - הסיפור של אליס וסיירוס ממש יפה ומתוק
. זה גם מעניין לראות שהיא לא משתמשת במשאלות בשביל שהוא יכולי להיות חופשי עד כמה שהוא יכול להיות ולראות אותו שמח מזה וגם מפחד מזה בו זמנית.
הם חמודים

היה עוד משהו בוונדרלנד בעבר?

אני מחכה לפרק הבא ואני רוצה לראות מה ימשיכו לעשות עם הסיפור של אלאדין

ושכחתי

האהובה האבודה של נייט היא אנסטסיה?!?! אני מאוד מקווה שזו לא האנסטסיה הנסיכה הרוסית האבודה.
אבל מצד שני, אם הכניסו את מולאן לUOAT, והיא בהחלט אישה אמיתית בהיסטוריה, אין סיבה שלא יכנסו את אנסטסיה

Macphista

New member
חחח

כשדיברו על אנסטסיה הדבר הראשון שעלה לי לראש היה- יא! הם משתמשים בשם של אשתו של רוברט קרלייל!
כן, תקליט שבור.
חשבתי שגמרתי לתקלט, כנראה שיש טריגרים שמתחילים את זה.

בכל מקרה בוואנס הם כל הזמן השתמשו בשמות משפחה של דמויות עבור שמות של הרים, נהרות וכו'. מנסה להיזכר באיזה סצנה עם מפה זה היה... אבל זה גם היה באחד הספיישלים שאדם ואדי צחקו על זה.

Macphista

New member
תזכירי לי מי זה רוברט...

זכור לי איזה שחקן עם השם הזה...
מעניין לאן הוא נעלם.

shirush3

New member
כנראה הוא הלך לאיבוד ביער

שעשוי ממסך ירוק

יש תקווה ליותר ממנו בפרק הבא?

Macphista

New member
מממ

אני חושבת שאמשיך לראות את זה רק מההרגל של לראות וואנס. כי זה לא וואו מטורף.

מלבד אליס, נייב והשפן שהן דמויות חביבות ונסבלות, השאר די

כמו שכבר כתבו מעלי, למלכת הלבבות אין הבעות פנים, אין מנעד כלשהו של קול ואינטונציה, מאפרים אותה כאילו שפתי הבוטוקס שלה משתלטים על כל הפנים.
גם ... מממ... כבר שכחתי איך קוראים לו... נו, הג'יני הרע... בן זוג לשעבר של קורה (אגב לא קצת מצחיק שהג'יני בוונדרלנד שעושה עסקים עם המלכה האדומה הוא בן זוג לשעבר של מלכת הלבבות? טוב, השחקנית של מלכת הלבבות)... קיצור הוא. אז גם הוא לא משהו. בכל הסצנות איתו, וכשאני חושבת על זה זה נכון גם לגבי הסצנות עם המלכה האדומה, הרגשתי שאני רואה סדרת ילדים. וילדים קטנים. עם דמויות סטריאוטיפיות ומשעממות.

אליס חמודה וחכמה, נייב מגניב ומשעשע לגמרי והשפן נפלא. שלושתם גורמים לי להרגיש שזו סדרה לבני נוער, אבל... סבבה.
אבל אני לא רואה אותם מחזיקים סדרה שלמה על הגב.

אני תוהה אם המשחק והעובדה שלמלכת הלבבות יש פנים קפואות זה עניין של בימוי ולא עניין של השחקן.
אולי יש כאן דרישה מלמעלה לעשות זאת כך ולקרוץ לקהל צעיר יותר. אחרת אני לא מוצאת סיבה למשחק הזה.

אה, וגם יש את סיירוס, שכחתי ממנו. ולרגע רציתי לקרוא לו דיוויד נולן...
אני מעדיפה את הסצנות של אליס בנפרד ושל סיירוס בנפרד. ביחד הם צ'רמינגס כאלה. וזה די משעמם.
בנפרד אליס מעניינת.

ולגבי המחנות- אני לגמרי אליס ונייב! נייבליס!
אליסיירוס=צ'רמינגס=

shirush3

New member
תהיתי גם אם זה עניין של בימוי

מה שזה לא יהיה הם חייבים לעשות עם זה משהו. זה מציק
.

צ'ארמינגס
בגלל זה הם חמודים.
נייב הרבה יותר מעניין מסיירוס.
כל הבלאדי הל שלו והמבטא ממש מזכירים לי את ספייק

Macphista

New member
ספייקי!!!!

הוא יצטרך להיות הרבה יותר מעניין ומשעשע כדי להגיע לעליונות של בלונדי בר.

למעלה