1X02
ראיתי את שני הפרקים הראשונים ברצף.
פרק 1: פתיחה בינונית למדי, אם אני משווה לפרק הראשון של UOAT אני יכולה להגיד שהפרק אפילו די משמעם ומייגע, ואני המשכתי מכוח האנרציה.
אליס - דמות עם פוטנציאל. היא חביבה למדי, ומזכירה לי שילוב של סנאו ואמה. העיקר שהיא לא האליס הנואשת והמעצבנת של טים ברטון.
ג'אפר - אף פעם לא אהבתי את סעיד ג'ארח, גם לא עכשיו שקוראים לו ג'אפר. מעניין אותי אך הוא שייך לוונדרלנד ומה הוא רוצה באמת. דרך אגב, הידעתם שהוא היה בן זוג של ברברה הרשי (AKA קורה).
המלכה האדומה - מה זה השפתיים האלו?!בנתיים אני לא מוצאת דבר אחד לחבב בה. קיוויתי שהיא תהיה גרסא מעודנת יותר של רג'ינה. היא כמו פסל שיש, פשוט חסרת הבעה.
סיירוס - עוד דמות חביבה, נראה לאן יקחו אותו בהמשך.
השפן הלבן - אף פעם לא סמכתי עליו, אבל אני מאוד אוהבת אותו, ואני חושבת שהגרסא של ג'ון ליטקו תהיה מצויינת.
נייט - הדמות הכי צבעונית ומעניינת, אולי זה המבטא, אבל ממש בא לי לדעת אך הגיע נסיך הלבבות ל SB ולמה הוא החליט לחזור לעזור לאליס
וונדרלנד עצמה מעניינת מספיק, למרות שהיא מזכירה את הגרסא של טים ברטון. לא השתגעתי על החתול, אבל כאמור מאוד אהבתי את השפן הלבן. עדיין לא ברור הקשר בין וונדלרנד לאגרבה, אבל אני בטוחה שהוא יבוהר בפרקים הקרובים
פרק 2: הרבה הרבה יותר טוב
אליס וסיירוס. הסיפור אהבה שלהם מתקתק, מזכיר קצת את אמה וניל. האמת היא שסיירוס מזכיר לי את ניל, בצורת דיבור ובסגנון חשיבה, הרבה יותר מציאותי מאמה, וסיירוס הרבה יותר מצאותי מאליס.
נייט - ברור שהוא דמות עמוקה. בתור נסיך הלבבות די ברור שמאחוריו יש שביל של לבבות שבורים.
המלכה האדומה - אם ימשיכו את הסדרה, חייבים להחליף אותה. יש לה פחות הבעות מכל שחקן אחר שראיתי בתקופה האחרונה, היא ניראת כמו פסל שיש ומשכנעת במשחק שלה כמו הנרי....
ג'אפר - אותו הדבר כמו שבוע שעבר. שעמום אחד גדול. מה זה השיער הזה...
אבל, לפחות הפתיעו. הביאו את סילברמיסט, שהיא פיית המים והחברה הכי טובה של טינקבל ברימייקים של דיסני
http://disney.wikia.com/wiki/Silvermist
אהבתי את צב הים שהוא אי. מיתולגיה מאוד מוכרת בקרב שבטים אינדאנים בארה"ב, והייתה התייחסות אליו בסרטים רבים.
והאם בסניק פיק לפרק הבא, ממש בשניה הראשונה רואים את שביל האבנים הצהובות?