OUAT WONDERLAND 1x02

shirush3

New member

אני לא יכולה עם הבלאדי הל. באמת. בלאדי הלללללללל!

הוא גם קרה לאליס LOVE זה כ"כ ספייק

גורם לי לפתוח את יוטוב ולראות קטעים שלו

Macphista

New member
מממ... גרמת לי להרהר...

היו בפרק האחרון בוונדרלנד כל מיני רגעים שחשבתי- אוי, זה קצת מזכיר את הטקסט בוואנס.
והרהורים של- איפה שמעתי את הטקסט הזה קודם?
אני יודעת שזו סדרת בת ואמור להיות דימיון, והכותבים הם אותם הכותבים והיוצרים אותם היוצרים, אבל משהו בטקסט עצמו הרגיש לי לא מקורי ולא חדש.
אצטרך לצפות בזה שוב כדי להצביע בדיוק על קטעי הטקסט שנראים לי קרובים מדי לקטעים בוואנס ואין לי חשק אדיר לעשות זאת.
אבל ממש בצפייה ניסיתי לחשוב במקביל לאיזה פרק בוואנס כתבו את הפרק של וונדרלנד כי יש כאן קטעים די קרובים.

עכשיו נזכרתי שבוואנס צ'רמינג ואמה אומרים מלא מלא מלא פעמים what the hell (גם היה סרטון כזה ששמתי פה קישור לזה מזמן), אז יש את המקבילה של וונדרלנד bloody hell.

ואם נשווה בין נייב לספייק- מממ... ג'יין אספנסון פה, ג'יין אספנסון שם... (למרות שהיא הצטרפה לבאפי רק בעונה השלישית).

אני רק מקווה שלא יהיה חור בשמיים שיצאו ממנו יצורים/שדים מכל מיני עולמות אחרים שרק המוות של המושיעה יוכל לסגור את החור והיא תצטרך להקריב את עצמה בשביל זה.
הא, נתתי להם רעיון לקו עלילה לסוף עונה 5.

או סוף עונה כלשהי....

כן, באפי בהחלט היה טקסט חשוב לצפות בו.

shirush3

New member
יש לי בלאגן שם מבחינת זמנים

אני לא מבינה איפה הם עומדים בעלילה בוונדרלנד ביחס לעלילה בוואנס.
ויש קטעי טקסט מאוד דומים
. כל הקטעים על אהבה ובלה בלה בלה. כשסיירוס הרגיש את אליס זה נורא הזכיר לי את הקטעים שסנואו וצ'ארמינג הרגישו אחד את השניה כשהיא הייתה באגדות והוא בסטורי.
גם הסצנות בין המלכה האדומה וג'פאר מזכירות קצת את האינטרקציה בין רג'ינה לרמפל
(קשה להשוות כי רג'י ורמפל מעולים, אבל עדיין)

במקרה של וואנס יהיה חור בשמים כל העלומות יתאחדו

אני לגמרי רואה את הנרי/אמה קופצים לשם בשביל להציל את כולם.
זה יתאים לסוף של הסדרה

Macphista

New member
שיקצפו שיקפצו ( זה באמת
? )

למרות שאיחוד כל העולמות יעשה בלגן תהומי מבחינת העלילה.
כי עדיין היוצרים רוצים שנאמין שיש כאן מקור כלשהו של אמת.
בסטוריברוק העולם הוא לכאורה עולם אמיתי, ברגע שהם יוצאים מגבולות סטוריברוק- הו, זה העולם שלנו!
ועכשיו כשסטוריברוק מוסוות ואי אפשר למצוא אותה- נותן את האשליה שאכן קיים כזה מקום.
ברגע שכל העולמות יתאחדו הם לא יצליחו להמשיך את האשליה שיש בסיס של מציאות בסדרה וזה יעיב על כל שאר המסרים שמנסים להעביר- אהבת אמת, משפחה וכו'.

מבחינת הזמנים- אליס הגיעה מעולם אחר אז זה לא רלוונטי שהיא לדעתנו חיה בעבר כי כנראה העולם הויקטוריאני שלה לא התפתח באותה הצורה או המהירות כמו העולם שלנו.
נייב היה בסטוריברוק בזמן שאמה הייתה שם ואחרי שאשלי ילדה ושגרמפי חזר להיות נחמד לאנשים.
אז זה כנראה או בעונה הראשונה אחרי שגרמפי עזר לסנואו עם מכירת הנרות והראה את הצד הטוב יותר שלו, או בעונה השנייה אחרי שאמה וסנואו חזרו מהיער המכושף. אבל זה לא בזמן של וואנס עכשיו כי הכפילה של אמה הייתה שם ונהגה בחיפושית שלה.

מסכימה לגבי המלכה האדומה (יש לה שם?) וג'פאר מול רג'ינה ורמפל, וגם משהו בנייב ובאינטראקציה שלו עם אליס גם מזכיר לי את רמפל, אולי מזכיר את רמפל מול אמה, או אפילו יותר- הוק ואמה. משולש פה, משולש שם.

shirush3

New member
זה גורם לי לחשוב על איך יגמרו את הסדרה

האמת שבסדרה כמו וואנס הסוף חייב להגמר בהאפי אנד

Macphista

New member
מישהו משמעותי ימות

או רמפל או רג'ינה
או שניהם
הם עשו יותר מדי רע כדי שיתנו להם סוף טוב
צריך להעביר לקח שיש דברים שאי אפשר לכפר עליהם ושאסור לעשות רע ולהרוג וכו וכו

רמפל לא ימות אם כבר רג'ינה

(לא רוצה שזה יקרה האמת...)
אבל כל הסימנים מובילים לזה שרמפל יאבד את הכוחות קסם שלו
אז אולי הם היו נחמדים וישאירו את שניהם בחיים ושאז גם רג'ינה תאבד את כוחות הקסם?

Macphista

New member
אז מי עדיף?

אם צ'רמינג ימות נסבול מסצנות מטרידות של סנואו מתבכיינת.
ואז אמה מתבכיינת.
ואז הנרי מתבכיין.

אם רג'ינה תמות נסבול סצנות מטרידות של הנרי מתבכיין.
ואמה מתבכיינת.
וסנואו מתבכיינת.

אם אמה תמות נסבול את, ובכן, כולם.

אבל אם רמפל ימות גם נפסיק לראות את הדמות שלו מבוזה לחלוטין, גם השחקן יוכל סוף סוף להסתפר ולעשות משהו אחר עם החיים שלו, גם בל המבוזה תעלם כי אם הדמיון של רמפל לא מפעיל אותה אז היא לא קיימת ובעקרון הסדרה תמשיך כרגיל לעוד איזה 2-3 פרקים.

אם בל ימות הנרי יבכה גם

וגם ניל ואני מאמינה שגם רג'ינה בסופו של דבר וגם אמה

והיי! גם אני אז: "לא רוצה!!!" (תשמעי את זה בקול של ילד בן שנתים שמשתטח על הרצפה
)

Macphista

New member
בל?

אם בל תמות אף אחד לא יבכה מלבד רמפל.
מקווה שאם היא תמות הוא ימות איתה.
כמה אפשר להתעלל בדמות הזאת?

יש סיבה שאופרות סבון משודרות כל יום- עלילה איטית, כל פרק בעיקר חוזר על עצמו וטוחן מידע ישן.
ומה יש לנו עכשיו בוואנס? אופרת סבון פעם בשבוע.
חלאס, שרמבל יתחתנו כבר.

חחחח חשבתי על בל אבל הכוונה לרמפל כמובן

ואני לא מסכימה עם הפסימיות ואפילו נהנתי מהפרק האחרון זה לא עונה 1 אבל זה יפה וזה יותר טוב לטעמי מעונה 2

Macphista

New member
מהההה????

אבל בעונה 2 היה את פרק 4! כשאבא של בל ניסה לחטוף אותה, וראו אותה מתעוררת במיטה של רמפל! ובסוף היא הציעה לו בורגר דייט!
ובעונה 2 היה בורגר דייט!
והיה פיקניק בחנות שלו!
והוא הציל אותה מהוק בספריה!
והיא הצילה את הצעיף של ביילפייר!
והיא שברה את הכוס כשאיבדה את הזיכרון!
ושיחת טלפון רמבל כשהוא עמד למות!
וזהו, ההמשך היה לא משהו...

מה יש לנו בעונה הזו? הזיות?

תוחזר בל לאלתר!

יסמין@

New member
הבעת הפנים הקפואה

וחסרת ההבעות אמורה להצביע על שליטה עצמית ועל קור רוח ויש בה משהו מקפיא דם ומחריד. כל הפואנטה היא שהיא רוב הזמן שומרת על הבעת פנים כאילו נעימה ובקול נעים ומנומס אומרת דברים נוראים.

יסמין@

New member
ומשהו כללי על הסדרה

מבחינתי אין ספק שוואנס (של העונה הראשונה וגם השנייה) עולה על וונדרלנד וגמני אמשיך לצפות בוונדרלנד מכוח האינרציה. בסדרת הבת יש שילוב של רגעי קסם, יופי ויזואלי ו... נו... איך אומר את זה? שעמום!!!!!! BORING! יש רגעים שלמים שאני מרגישה שהעיניים שלי מתגלגלות כלפי התקרה ואני שוקעת במין הזיה ולא מחוברת לסדרה. אבל בכל זאת משהו גורם לי להמשיך לצפות בה, בציפייה ובתקווה שיקרו הפתעות מעניינות. הכל כל כך דחוס ודי מעיק ולפעמים מטריד ולפעמים פשוט משעמם. ולפעמים גם מקסים. בקיצור, אני אמביוולנטית לגבי הסדרה.

OohLaLa

New member
זה היה bloody boring !

מצטערת, סבלתי כמעט לאורך כל הפרק.
לדעתי מי שעושה את הסדרה הוא הנייב וויל, אני אוהבת את המבטא הבריטי שלו וגם את הביטויים, הציניות והכל.
אליס מזכירה לי את מרימרגרט|סנואו| להעיף לה כאפה! די די.
מלכת הלבבות נראית כמו בובת בוטוקס מתנפחת, שהיא מדברת רואים לה רק שן אחת
לא יכלו למצוא בירטית יותר חיננית?
ג'אפר. לא יודעת אם המוזיקה או הוא עצמו, כשהוא בא בסצנה אני ממש נחרדת כזה מפחדת אפילו לא יודעת, הוא קריפי, אני לא מרגישה בנוח

סיירוס.. האמ פרווה? לא יודעת. לא מתחבר לי הוא ואליס מצטערת, זה יותר דביק מסנואו וצ'ארמינג.
והפתק היה כזה דפוק ! תגיד לה איפה אתה.

אז לגבי הרייטינג, הוא יורד והיה 4 ומשהו, המצב ממש לא טוב. אני לא רואה באופק עונה שנייה..
מה שכן אני רואה ואני בטוחה בזה עונה 4 תתמקד בוונדרלנד. או בסטוריברוק עם אותם דמויות/חלקן... בנו להן BLOODY HELL של סיפורי רקע.

Jason2

New member
4 ומשהו זה מעולה

once מגיעה ל-2.8 בשיא.
נראה לי שיש לך טעות.

ולא אמורה להיות עונה שניה. 13 פרקים וזהו.
אם זה יצליח אז עושים עוד סדרות בעולמות אחרים.

למעלה