OUAT WONDERLAND 1x02

OohLaLa

New member
כן, התכוונתי למיליונים.. לא למדד

נמוך מאוד... סדרות מרובות עונות לא מגיעות לרייטינג הזה

Jason2

New member
יש כאלה שמגיעות לזה

אבל אלה סדרות שלא בפריימטיים.

יסמין@

New member
גם לי היה די בורינג

לא רק, אבל גם. וכדי להשוות, ראיתי פרק בעונה החדשה של "אישה טובה" - רק בסיום הפרק שמתי לב שכמעט לא נשמתי לאורך כל הפרק. כלומר, זו הייתה ההרגשה. הייתי מרותקת למסך ממש כל שנייה. וכך גם הייתי מרותקת למסך בוואנס בעונה הראשונה ובכמה מהפרקים בעונה השנייה.

OohLaLa

New member
יאפ

בפרקים האחרונים של איך פגשתי את אמא אני מוצאת את עצמי על בסיס קבוע מסדרת לי את הציפורניים

OohLaLa

New member
כן, הרגל וגם כי זו עונה אחרונה

ואין סיכוי אני אפסיק לראות עונה אחרונה...
העלילה מאוד משעממת....................................................

shirush3

New member
וואוו ממש!

אני חייבת לציין שאין לי מושג מה קרה ב2 פרקים האחרונים וראיתי אותם השבוע

יסמין@

New member
לא משווה לנברלנד

משווה לוואנס בעונה הראשונה וגם בחלק גדול מהעונה השנייה.
נברלנד? הממממ.... רג'ינה נסחבת אחרי כולם, מדי פעם מתווכחת אם לעשות קסמים או לא, חבורה גדולה מדי שכל אחד מושך לכיוונים אחרים, טיפ טיפת מתח בין אמה לבין הוק, אין רמפל כמעט בכלל, הרוב לובשים בגדים בנליים לגמרי (רג'י עם בלייזר?!?! כחול?!?! מה זה, האייטיז?). מי שמעורר עניין הוא דווקא פיטר פן. אז הייתה שנייה עניין כשהתברר שמולאן העבירה את ההתאהבות שלה מפיליפ הצנון לאורורה, אבל גם זה עבר. ורובין הוד ממש לא מרשים. הקודם היה יותר מושך. טוב שהוק עדיין מושך LOL וגם כל האפלה הירקרקה הממושכת הזו. קצת מעיק וקלאוסטרופובי. טוב, כנראה שזה בדיוק ההרגשה שרצו ליצור. גם השיחה בין טינקר לרג'י הייתה ארוכה מדי ודידקטית מדי. אווווף

Jason2

New member
אין לי מושג למה אתם חושבים כך

אני חושב ששלושת הפרקים בעונה החדשה פשוט מצויינים ויש הרבה שיפור מהעונה הקודמת.

shirush3

New member
אז אצלי זה עובר השוואה מול נברלנד

זה לא עומד בהשוואה מול וואנס בעונה הראשונה.
מה שכן, אני רוצה לדעת עוד על הדמויות בוונדרלנד וזה מזכיר לי שרציתי לדעת עוד על הדמויות העונה הראשונה של וואנס

OohLaLa

New member
נברלנד היה יותר מעניין

לא יודעת, לא היה פרק משהו... אולי הפרק הבא

למעלה