שרשור התפקדות. סתיו 2012

פרלמנים

New member
שרשור התפקדות. סתיו 2012

אשמח להמשיך את מסורת ההתפקדות השנתית שלנו.
בשרשור זה גם ותיקים וגם צעירים מספרים לנו על עצמם, את סיפור הקלאב פוט שלהם
שמותיכם, שמות הילדים (לא חובה כמובן)
גיל הילדים, ואם יש ילדים נוספים
אזור מגורים
על הטיפול בקלאב פוט:איפה מטפלים, מה מצב הטיפול/מעקב כרגע
קצת עליכם, מה שמתחשק...
אה, איך הגעתם לפורום?

ואפשר גם לצרף תמונת שוויץ אישית או משפחתית
הנה קצת נוסטלגיה של התפקדויות משנים קודמות-יאללה...תיראו איך גדלנו...

התפקדות 2011
התפקדות 2010
התפקדות 2009

פרלמנים

New member
אנחנו. משפחת פרלמן

אסף וג'סיקה. דניאל בן שש, אבישי בן שלוש וחצי, ומיכאל בן שנה וחודשיים
גרים במושב בדרום, על גבול מצרים, אני מורה.
דניאל נולד עם ק"פ דו צדדי שאובחן בשבוע 15, וטופל בשיטת פונסטי בביה"ח שניידר. כיום במעקב שנתי, וטפו טפו
השתמשנו בדניס בראון הישראליות, הפסקנו את השימוש בגיל שנה וחצי, ואנחנו עד היום ממשיכים להפעיל את הרגליים ולצערי, קצת מזייפים בהגעה לביקורות...

אני מנהלת את הפורום כמעט שש שנים.
מקווה שכולכם יודעים שיש ערוצי תקשורת רבים ופתוחים איתי, אשלח במסר גורף את מספר הטלפון והמייל שלי. מי שלא יקבל מסר בהחלט מוזמן לשלוח לי מסר שאוסיף אותו לרשימת התפוצה.
אני אוהבת את הפורום בכל ליבי, ומודה לחיה פיש על שהכירה לי את עולם הקלאב פוט הוירטואלי עוד בהיותי בהריון, לחוצה ומודאגת, בשנת 2006... אזכור לך, חיה, ה את החסד הזה לכל חיי...

רוצה להודות לכל גולשי ומשתתפי הפורום, תודה שאתם כאן, תומכים, נתמכים, קשובים ומשקיעים

מחכה להתפקדויות שלכם
ג'סיקה

Yifatule

New member
גם אנחנו פה

גלעד ויפעת, רון בן ממש כמעט 6 (עוד כמה ימים), ניב בת 3 ו-5 חודשים ורותם בת 3 חודשים.
גרים בחדרה.
ניב נולדה עם ק"פ ברגל ימין ומטופלת אצל ד"ר וייגל. היא כבר חצי שנה לא נועלת נעליים בכלל (נעלה נעלי דניס בראון) ואנחנו בביקורת כל 4 חודשים כדי לוודא שהכל בסדר.
את הפורום הכרתי כשההיתי בהריון עם ניב, דרך חיפוש באינטרנט, ובפורום נתקלנו לראשונה בשם ניב לבת (הבת של "מ צ פ ה ו מ ח כ ה").

גם אני רוצה להודות: ג'סיקה - אני כל כך שמחה שנפגשנו ששתינו היינו בהריון השני, פגשנו את דניאל, ונרגענו שראינו ילד כזה נפלא(אנחנו מתגעגעים!!!).

מצ"ב תמונה של שלושת הילדים, מלפני חודשיים.

מתפקדת

אנחנו מיכל ומקס (הכינוי מקורי, יש למישהי מושג איך מחליפים פה כינוי??) שירה בת 3 ו 10 חודשים ולביא בן 7 חודשים.
אנחנו גרים באזור השרון.
לביא נולד עם קלאב פוט דו צדדי חמור והיום הוא עם הנעליים רק בשעות הלילה. בפעם האחרונה שהיינו אצל ד"ר וייגל הוא אמר שצריך לבוא לביקורת עוד 3 חודשים וזה נראה לי המון זמן, אז הוא אמר שעכשיו זה שלב הגמילה של ההורים מהרופא :)
לביא מתפתח מהר מאוד עם הנעליים ובלעדיים ואני פשוט נהנית מילד מקסים ומאחותו הגדולה.
איך הגעתי לפורום? בשבוע 15 בסקירה הראשונה ראו את הק"פ, מיד הלכתי לגוגל כתבתי קלאב פוט ומצאתי את הפורום

מישלב4

New member
אז פתחתי משתמש חדש

כי אי אפשר להחליף כינוי, עכשיו תדעו שהפכתי למישלב4

פרלמנים

New member
חבל להחליף כינוי

יותר קשה לעקוב אחרי ההודעות הישנות שלך... תישארי איתנו בכינוי הישן והטוב?

גם אנחנו פה

לא מצרפת תמונה כי הפורום פתוח אז קצת חוששת...
אז אנחנו גלית ואודי, ענבר בת חצי שנה, מנתניה.
גילינו את הק"פ בשבוע 32 להריון, וזה לא היה בטוח כי הרופא אמר שיש סיכוי שזה רק המנח ברחם כי צפוף שם בשלב הזה. בסקירה הממוקדת אליה נשלחתי (בשבוע 32, מזכירה), ענבר (כעובר בזמנו) הייתה מאוד דעתנית כהרגלה, ושכבה במנח שלא מאםשר לראות את כפות הרגליים שלה. החלטנו שנניח לזה כמה שאפשר ובלידה נגלה, וכמובן שנתמודד עם מה שיבוא...
מיד אחרי הלידה שנינו חיפשנו ומצאנו ק"פ ברגל שמאל.
מטופלים באיכילוב, עם נעליים כבר מעל 3 חודשים טפו טפו טפו, ומבחינתה הן חלק מהגוף - מסתדרת מצוין איתן ובלעדיהן (נוסיף גם חמסה חמסה)...
קצת עלינו? הדבר היחיד שיש לי לומר עלינו כרגע, הוא שההתמודדות עם הקלאב פוט לימדה אותנו שאנחנו חזקים, נחושים ויודעים להתמודד, גם אם קשה ויש רגעי משבר. נפעמים ונדהמים כל פעם מחדש מהיכולות של הילדה המתוקה הזאת...

אני לא זוכרת איך בדיוק הגעתי לפורום, ואם זה היה לפני הלידה או אחרי (מזכירה שלפני הלידה ניסינו כמה שפחות להתעסק עם זה ולחשוב על זה - בדיעבד סוג של טעות), אבל זה היה מחיפוש בגוגל.

ddאמא ל2

New member
משפחת יניב

אנחנו דידי וגל, הורים למיה בת 4 וחצי ואורי בן 5 חודשים. בשבוע 15 גילינו שלאורי יש ק״פ דו״צ וכשנולד ראו שחמור. גיליתי את הפורום המדהים הזה עוד בהריון. כיום רגל ימין תוקנה אך רגל שמאל עדיין לא. אורי מגובס ועם נעליים לסירוגין(כל שבועיים), נאמר לנו שאת הניתוח של גיד אכילס לא יעבור שוב כי העקב למטה... אם עוד ניתוח אז לקראת גיל שנה וניתוח גדול. אורי תינוק שמח בטירוף ומפותח מאוד!! תודה רבה רבה על כל התמיכה, דידי

עכשיו הבנתי..

כתבת שהגבס התפרק ולא ידעתי שהוא עם גבס ונעליים לסירוגין, לא ידעתי שגובס שוב (או ששכחתי? אם כבר כתבת לי ושכחתי אז מתנצלת).
מקוו שנתראה מחר..

נועית37

New member
משפחת ורמן

וואוו... קראתי עכשיו את ההתפקדות הקודמת שלי ( :

מאז יש מעט חדשות ( :

אז מה לא השתנה? אני עדיין אמא ל 3... יואבי עדיין ילדון הקלאב פוט הדו"צ , אני עדיין מורה לח"מ וגם שוב גרים ברחובות (אחרי שנה בבוסטון)

מה השתנה? התבגרנו בשנתיים כמעט.... יואב בן שנתיים וחודש בדיוק! (טוב, נו , מחר)
כנראה שפתחתי את הפה בהתפקדות - יואב פיתח פצע לחץ (כנראה לא הרבה אחרי הטפו טפו טפו שלי ( :),
נאלצנו להפסיק עם נעליים,
לגבס שוב,
להחליף לג'ון מיטשל ואפילו... -
לעבור ניתוחון קטנטן ברגל שמאל.

אבל - אני כמעט משוכנעת שיואב לא זוכר את הפצעים, את איך שהרגליים שלו הגיבו לגבס האחרון של השלושה שבועות (נורא ואיום!!! נאלצנו לפנות באופן דחוף להורדת הגבס בגלל ריח נוראי שהיה שם ובדיעבד - חבלות קשות ברגליים) לכל הקוראים המבוהלים - הפציעה נבעה מהרגישות של יואב - בזמנו הוא היה עם אטופיק דרמטיטיס קשה מאד, החום (אמצע מאי אם אני לא טועה) ואי המקלחת במשך למעלה משבוע החריפו את התוצאה שאני - כבר נבעתי מראש.
יואב היום עם הנעליים רק בזמן שינה (משתלדים בסופ"ש ובחגים לנעול גם בשנת היופי ( :) , לרוב מקבל אותם יפה ומסכים שננעל אותם.
כשהוא קם ב שתיים וחצי בלילה הוא מבקש... מעדן ולא להוריד נעליים ( :
במהלך היום יואב ילד שמח, פעלתן, שובב, שובה-לב ושובר לבבות קטן ( :

חוץ מתמונה שתוכיח את הנאמר - אין לי מה להוסיף...
נועה

שקד מלמד

זהו שם המשפחה שלי.. נבט, זהו שמי הפרטי. נשואה לשחר ואמא לעידו המתוק בן השבועיים ויומיים...
אנחנו גרים בטבעון ומטפלים בק"פ (ח"צ ברגל ימין) אצל ד"ר אידלמן ברמב"ם. היום הורדנו את הגבס בהצלחה ועידו גובס בפעם השלישית (עם צפי שיצטרך עוד כ- 4-5 גבסים).
אנחנו גילינו את הק"פ בשבוע 14 של ההריון. לא ידענו שקיים דבר כזה ובין לילה תודות לאינטרנט (קצת) ולפורום, שאליו הגענו דרך חיפוש ראשוני באינטרנט (הרבה) הרגשנו שבין לילה אנחנו יכולים לעשות דוקטורט בנושא. אבל כרגע אנחנו מבינים שאנחנו עוד רק בתחילת הדרך ודוקטורט נעשה אולי בעוד 5 שנים

אני מורה (כרגע בחופשת לידה) ושחר מתכנת ועידו יונק וישן המון

אין ספק שהפורום הזה פשוט נפלא ועוזר כל כך החל מהורדת מפלס הלחץ וכלה בטיפים מצוינים. תודה!!
נבט

למעלה