שרשור התפקדות. סתיו 2012

JPKR

New member
אנחנו משפחת דורות

אנחנו משפחת דורות- רונית, ארי ואיתמר (בן השנה ותשע) ויש עוד קטנצ'יק בדרך (שבוע 19 ). אנחנו גרים כעת בתלמי מנשה, מושב ליד באר יעקב. בעוד כחודש וחצי-חודשיים אנחנו עוברים לאשקלון. אני מרפאה בעיסוק במקצועי ועובדת עם מבוגרים וארי נציג רפואי בחברת תרופות.
אנחנו מטופלים אצל ד"ר פנסקי המקסים, איתמר נועל נעליים בשנת הלילה וזה חלק בלתי נפרד מטקס השינה (הוא לפעמים גם מבקש לנעול נעליים או לשים דובס...), מגיעים למעקב כל 3-4 חודשים. נודע לנו על הקלאב פוט בסקירה הראשונה- בשבוע 15. חברה שלנו מצאה את הפורום הנהדר הזה שמאוד הרגיע אותנו וכיוון אותנו. תודה רבה לג'סיקה ולכל הפורום הנהדר הזה :)

יחיאלוש

New member
משפחת פיש

דוד וחיה, הורים ל-8 ילדים מקסימים (כמעט 19-8 חודשים).
גרים בפדואל, בשומרון.
הורים ליחיאל הקלאבר, בן 7 וקצת.
מטופלים מאז ההריון בתל השומר אצל ד"ר שינדלר.
מאז גילוי הקלאבפוט שוטטנו באינטרנט ומצאנו את הפורום המדהים הזה, שעזר לנו המון בתחילת הדרך.
יחיאל עבר את כל השלבים המתישים: גיבוסים, ניתוחון לניתוק הגיד, ניתוח האכת גיד בגיל 8 חודשים, ניתוח העברת גיד ברגל ימין בגיל 4 והעברת גיד ברגל שמאל לפני 9 חודשים...
מאתגר, לא קל- אבל בהחלט שווה את הילד הזה!!!
חייבים להתמיד בפיזיותרפיה כדי לשמור על גמישות והאריכת הגידים בהתאמה לקצב הגדילה של יחיאל, מה שלא ממש קל.
נכנסים לפורום מדי פעם, שמחים לפגוש את גסיקה והמשפחה פעם בשנה ולתמוך כשצריך ומתאפשר.
שנה נפלאה לכולם, בריאות, רוגע והרבה נחת מהצאצאים!!!
חיה.

שרהלאה1

New member
התפקדות

שלום לכולם! אני אמא של אלישבע שעוד כ3 חודשיים היא בת 4 שנים. אלישבע נולדה עם קלאב פוט ברגל ימין נועלת את הנעליים 11 שעות ביממה מקפידים מאד! משעה 8 בערב ועד 7 בבוקר אלישבע מכורה לנעלים ולא יכולה לישון בלעדיהם.כמוכן מבצעיםאת התרגילים הבאים:קפיצה על רגל אחת, הליכה על העקב ועל האצבעות
רוב הזמן אני קוראת סמויה ומעריכה מאד את התמדתה של ז'סיקה בנושא. אנו מטופלים אצל פרופסור וינטרוב באיכלוב ואנו מתגוררים בנתניה
חג שמח!

משפחת מלכה

אנחנו מישאל ועפרה, הורים לנועה בת 3.5 וגיא בן חצי שנה, שני קלאברים גאים ומתוקים. שניהם נולדו עם ק"פ קלאסי חד- צדדי וק"פ תנוחתי ברגל השניה. מטופלים (ומרוצים) עם אלפא- פלקס אצל ד"ר פנסקי (וכל מילה נוספת מיותרת). נועה בביקור הבא (גיל 4) תקבל גביע של סיום טיפול
וגיא עם הנעליים 14 שעות ביממה (כמעט בישורת האחרונה).
אנחנו נודדים בארץ מבחינת מגורים, גרנו בדרום הרחוק ועכשיו אשקלונים זמנית. הגענו לפורום לאחר שיטוטים של מישאל בחיפוש אחר מידע על ק"פ במהלך ההריון עם נועה. לקח לו הרבה זמן לשכנע אותי לדבר עם ג'סיקה, אבל מזל שהשתכנעתי......
מצרפת תמונה שכל ערב בשעת סיפור מצחיקה אותי מחדש...

rinatk1977

New member
מקסימאיה

שמי רינת אמא של מאיה בת 5 ושירה בת 3 .גרים בנס ציונה
למאיה הבכורה שלנו התגלתה בסקירת המערכות השנייה קלאב פוט , כשהסתכלנו בתמונות פשוט הזדעזענו למראות הרגלים
עד שמצאנו את הפורום המדהים הזה. לאחר שיחה ארוכה מאוד עם ג'סיקה הבנתי שהשד לא כל כך גדול וככה התייחסתי לזה. מאיה הייתה פשוט מקסימה עם הנעלים מגיל חודש :) אחרי הגבסים גילינו שיש לה אגן ירכים שמצריך להיות במשך 3 חודשים עם ה"אוברול" ובמשך 3 חודשים הילדה הייתה עם אוברול ועם הנעלים אבל היא עברה את זה באומץ. מאיה כבר בלי נעלים במשך 9 חודשים. אני כבר לא זוכרת את שם הנעלים אבל הם היו הישנים והטובים עם הבר הכחול.אני לא זוכרת קושי מיוחד בגלל הגבסים והנעלים (חוץ מהשוק הראשוני כמובן) אבל אני יכולה להגיד שאצלנו הנעלים לא נתנו למאיה לישון כמו שצריך בלילה. היא הייתה מתעוררת כל רבע שעה ולמרות שהיה לנו חששות לא התייאשנו והמשכנו בטיפול עם הנעלים עד גיל 4. היום אנחנו במעקב אצל ד"ר פנסקי המדהים
משפט לסיום - אלוהים בירך אותי ב2 מלאכים
הראשונה - ג'סיקה שהדריכה אותי בצורה מאוד מפורטת וברורה וככה החששות פגו כלא היו
השנייה - ד"ר פנסקי המדהים ,המקסים, העדין, המרגיע הלאומי שהלך איתי יד ביד לאורך כל הדרך
לשניהם אני חייבת המון!!!

פרלמנים

New member
רינת, כמה קיויתי שתתפקדי

אחרי שלא באת לכנס דאגתי שאת נעלמת לנו לאט לאט... ואני מתגעגעת

ראיתי את התמונות עכשיו בפייסבוק, הבנות משגעות

שיהיו רק בשורות טובות ובריאות בשפע

תודה על הפירגון
ג'סיקה

נועית37

New member
( :

גם אני כמעט צירפתי את התמונה עם אותה הדרדסית - אבל יואב לא רצה להצתלם איתה. כך שרק האחיות שלו מופיעות בתמונה ( :

MiMamiMexicana

New member
מצטרפת גם

אז אנחנו מאמי, אבא, הגדול לירון בן 3 (בעוד 11 ימים!!!) ומעיין הקטן והקלאבר בן 3 וחצי חודשים, את הקלאבפוט גילינו בסקירה בשבוע 21, מיד כשהרופאה עברה על הרגל אמרתי לה... "קלאב פוט נכון?" האישלי היה בשוק ונותר בשוק ובפאניקה לכל אורך ההריון, אני הייתי רגוע והכרתי סיפור קלאב פוט מוצלח מחברה הכי טובה של לירון, אז לרוב הייתי רגוע, הלכנו ליעוץ גנטי אצל פרופ' שוחט שאמר ש99% שזה אורטופדי בלבד ולכן לא עשינו מי שפיר אלה רק סקירות מעכב, ואז, הקטני נולד ואכן למרות שקיווינו שלא, היה קלאב פוט ברגל שמאל, לא יודעת אם חמור או לא, אף אחד לא אמר לי כלום, אבל זה לא נירא כזה נורא, גבס ראשון הונח בגיל 10 ימים, עברנו 4 גבסים, 3 של שבוע ואחד של שבוע וחצי, אז היה ניתוחון וגבס לשבועיים וחצי, נותרנו 4 ימים בלי נעליים ובלי גבס עד שהגיעו הנעליים מארה"ב זה היה ביום חמישי וביום ראשון הגענו לביקרות, הרופא נדהם לגלות שהFFA (FOREFOOT ABDUCTION שהיה ברגל ימין נעלם כמעט לחלוטין (שקלנו לגבס ובסוף ויתרנו)
מטופלים בשניידר, על ידי ד"ר וייגל, ההסתגלות לנעליים הייתה לגמרי סבירה, מכיוון שגם כך הוא היה בעל מזג לא נוח במיוחד אז לא בטוחה שזה קשור לנעליים, נועלים ג'ון מיטשל ומרוצים מאוד, בערב אחרי מקלחת לרוב יש בכי בזמן ההנעלה אבל אני מיחסת את זה לעייפות רבה של סוף היום ורעב לפני השינה, מתהפך מגיל חודשיים ויומיים לשני הכיוונים, היום כבר מרים את עצמו על 6 ועושה סיבובי ציר ומגיע לכל מקום שרק רוצהף מזגו הפך נוח והוא מאוד מרוצה נירא שגם מהנעליים, אני לעומט זאת הייתי שמחה כבר לעבור לשימוש לילי בלבד, ב11.11 יש ביקורת וכנירא נרד כבר ל12 שעות.
גרים באזור השרון.
לפורום הגעתי על ידי גיגול, ידע מהעבר בגלל החברה וגם הפניות מפורום הריון ותינוקות כאן בפרדס.
רוצה גם אני להודות לג'סיקה המקסימה (Aאפילו הרופא שעשה לי הערכות משקל הפנה אותי אליה) מודה לך על הבית החם, על התמיכה ועל המשפחה השמיוחדת שאת מטפחת בכל כך הרבה השקעה ואהבה!
אשמח לענות על כל שאלה =) מרגישה כבר קצת מנוסה חחח

MiMamiMexicana

New member
כתבתי ;) ד״ר וייגל

במשך כל הגיבוסים שקלנו גם לגבס את ימין כי הffa היה מאוד חזק אבל באמת אחרי ספש עם הנעליים זה הסתדר כמעט ווייגל מאוד הופתע לובה, במיוחד שהוא לא ממש מכיר את נעלע הג׳ון מיטשל והוא אמר שהן עושות עבודה מצויינת, מחכים לפגישה כבר בנובמבר :)

טובה53

New member
אנחנו

משפחת סירקיס.
שמי טובה, אם ל-5, גרים בבית שמש, עומדים לעבור למודיעין.
ישי הבן הצעיר בן 2.4 נולד עם ק"פ ברגל ימין.
מטופלים בהדסה עין כרם אצל ד"ר פנסקי.
ישי בשלב נעילת הנעליים 12 שעות ביממה. יש לנו נעלי מרקל. (בהתחלה היו לנו נעלי אלפא פלקס עם רצועות אלכסוניות, שגרמו לצרות, ואז החלפנו למרקל.)
הריפלוקס שהיה לישי הטריד אותנו הרבה יותר מהקלאבפוט.
הגענו לפורום ע"י חיפוש גוגל שעשינו ביום שגילו את הק"פ בסקירת מערכות בשבוע 16.
חג שמח והרבה בריאות!
טובה

מתפקדת...

שלום לכולם, אני אמא למתוקון בן 9(!!!) חודשים-איך הזמן עף...
גילינו את הק"פ בסקירה שניה, דו"צ די רציני...
מטופלים אצל ד"ר וייגל, בהמלצת ג'סיקה המקסימה

אנחנו מרוצים ממנו, הוא מקסים,שליו, מרגיע...
מה שכן חשבתי לאחרונה אולי ללכת לחו"ד נוספת אצל ד"ר פנסקי מרוב כל ההמלצות הבלתי פוסקות שיש עליו בפורום וגם מאוד התרשמתי ממנו בכנס האחרון.

אנחנו בשלב הנעליים בלילה, 12 שעות . ב"ה התיקון נעשה ואנחנו ממש מקפידים על השעות ולא מפספסים...
מקווה שימשיך טוב, מעניין אותי (אם אפשר לנצל"ש) איך הילדים הגדולים יותר מגיבים לנעליים??

בהזדמנות זו אני אגיד תודה ענקית לג'סיקה שכ"כ עזרה לנו להתמודד עם הבשורה של הק"פ בהריון כי היינו ממש ממש לחוצים מזה, ובכלל לפורום המקסים הזה

שנה טובה וחג שמח!

JeIIybean

New member
מתפקדים

שלום לכולם!
אני גלי, אמא לקטנטונת אחת בת חמישה חודשים. את הקלאב פוט גילינו בשבוע 16 בסקירה המוקדמת ואת הפורום טיפטיפונת אחרי (דרך גוגל). למזלנו, הרופא שביצע את הסקירה הסביר לנו בנחת מה זה קלאב פוט וכמה השד בכלל לא נורא, מה שהוריד פלאים את מפלס החששות במהלך ההריון.
כיום אנחנו מטופלים אצל ד"ר פנסקי, אליו הגענו בגלל אינספור המלצות עליו פה בפורום. כרגע בשלב הנעליים 23 שעות ביממה. משתמשים בנעלי מרקל על מוט דובס.

חג שמח לכולם!

אורלי1977

New member
מתפקדים

שלום לכולם, אנחנו אלחנן ואורלי לנקרי, גרים בנגוהות בהר חברון. אני עוקבת אחרי הפורום אבל לא מרבה להשתתף. עקיבא שלנו בן שנה וחמישה חודשים נולד לנו אחרי כמעט תשע שנים של נסיונות להרות וייאוש מצד הרופאים. ברוך ה' עקיבא נולד עם קלאבפוט דו"צ ומטופל אצל ד"ר פנסקי. כיום אנחנו בשלב נעליים (מרקל) 12 שעות. כל כך שמחנו שנולד לנו ילד שהקלבפוט היה ממש בקטנה בעבורנו.

למעלה