שלי
1. שיקגו 6. לצערי הרב. קליבלנד משחקים לפרוטוקול בלבד ואין להם סיכוי מול המוטיבציה שתהיה לדובים.
2. גרין ביי
3.
3. סינסינטי 5. האמת שלפיטסבורג יש עוד סיכוי תיאורטי לפלייאוף, אבל הם איבדו את המומנטום בשני הפסדים רצוף לבולטימור ולמיאמי, לעומת סטריק של 3 W לבנגלס.
4. דטרויט 4. שוב לצערי. האמת שגרין ביי ממש חייבים הפסד של דטרויט כדי לפתוח אופציה לוויילד קארד (בהנחה כמובן שמנצחים את כל שלושת המשחקים שנותרו, ביניהם האחרון מול שיקגו..). אבל עוד לא נמצא פתרון הולם לצמד סטפורד-מגהטרון, בטח לא אצל האלופה המקרטעת.
5. סיינטס-ראמס. סיינטס (302.9 יארד, מקום 2 בליגה) והראמס מוסרים ביחד בממוצע 508.6, סיאטל+ג'איינטס מוסרים רק 448.8 יארד.
סקר: עוקב בדריכות אחרי ה-IFL, בפרט אחרי 2 קבוצות: הקבוצה שבא שיחקתי - אנדרדוגס (לא יכולתם לנחש את זה לבד, נכון?!) ואחרי הקבוצה שחברי הטוב הקים - נורת'רן סטראס, שאני משתדל לבוא לצפות במשחקים שלהן, מה שמסתכם בערך ב-3-4 משחקים לכל קבוצה במהלך העונה הסדירה + חלק ממשחקי הפלייאוף (גם לא של שתי הקבוצות האלו) + ישראבול (לא מפספס אותו). בקיצור, אני צופה מהיציע בלפחות 10 משחקים בעונה. אם יתחילו לשדר משחקים בצורה רצינית (אפילו מוקלטים) אני אעקוב אפילו יותר.
לא מתעניין בכלל בשאר הפוטבול.