תחרות הפורום – שבוע 15

eran113

New member
שבוע 15

1. שיקגו 5 - טוב מצד אחד לקילבנד אין ממש על מה לשחק ולשיקגו עוד נותר סיכוי להגיע לפלייאוף אז זה נראה כמו ניצחון לדובים. מצד שני זה לא עובד כך ב NFL לשמחתנו. בכל זאת אני חושב שבגלל שלשיקגו יש יותר מה להספיד והם באין עם מורל גבוה יותר הם ינצחו.
2. דאלאס 4 - ראיתי השבוע באחת התוכניות בערוץ של ה NFL שהפאקרס לא מנצחים את הקאבויס בדאלאס ולכן אני אלך עם הסטטסטיקה. מה גם שכל עוד רוג'רס לא משחק אני לא רואה למה ללכת עם גרין ביי.
3. סינסינטי 6 - פיטסבורג עם ההפסדים לבולטימור ומיאמי איבדו סיכוי להגיע לפלייאוף. סינסי נמצאים בכושר טוב וירצו להגיע כמה שיותר חדים לשבו הווילד.
4. דטרויט 3 - מן הרגשה שכזו. אני חושה שצריכה להיות משמעות לניצחון של סאן דייגו מיום חמישי והם בסופו של דבר יעלו לפלייאוף. בכדי שזה יקרה בולטימור צריכים להפסיד נקודות.
בונוס - סיינטס נגד הראמס

לא עוקב אחרי פוטבול מלבד ה NFL. אולי אני אקפוץ בהזדמנות לראות משחק בליגה הישראלית.ש

amirbc

New member
שבוע טוב

בראונס- 3
קאובויס- 5
סטילרס- 6
ליונס- 4
ראמס-סיינטס- 2

אני מעורב רק בליגה המקצועית- NFL

underdog36

New member
שלי

1. שיקגו 6. לצערי הרב. קליבלנד משחקים לפרוטוקול בלבד ואין להם סיכוי מול המוטיבציה שתהיה לדובים.
2. גרין ביי
3.
3. סינסינטי 5. האמת שלפיטסבורג יש עוד סיכוי תיאורטי לפלייאוף, אבל הם איבדו את המומנטום בשני הפסדים רצוף לבולטימור ולמיאמי, לעומת סטריק של 3 W לבנגלס.
4. דטרויט 4. שוב לצערי. האמת שגרין ביי ממש חייבים הפסד של דטרויט כדי לפתוח אופציה לוויילד קארד (בהנחה כמובן שמנצחים את כל שלושת המשחקים שנותרו, ביניהם האחרון מול שיקגו..). אבל עוד לא נמצא פתרון הולם לצמד סטפורד-מגהטרון, בטח לא אצל האלופה המקרטעת.
5. סיינטס-ראמס. סיינטס (302.9 יארד, מקום 2 בליגה) והראמס מוסרים ביחד בממוצע 508.6, סיאטל+ג'איינטס מוסרים רק 448.8 יארד.

סקר: עוקב בדריכות אחרי ה-IFL, בפרט אחרי 2 קבוצות: הקבוצה שבא שיחקתי - אנדרדוגס (לא יכולתם לנחש את זה לבד, נכון?!) ואחרי הקבוצה שחברי הטוב הקים - נורת'רן סטראס, שאני משתדל לבוא לצפות במשחקים שלהן, מה שמסתכם בערך ב-3-4 משחקים לכל קבוצה במהלך העונה הסדירה + חלק ממשחקי הפלייאוף (גם לא של שתי הקבוצות האלו) + ישראבול (לא מפספס אותו). בקיצור, אני צופה מהיציע בלפחות 10 משחקים בעונה. אם יתחילו לשדר משחקים בצורה רצינית (אפילו מוקלטים) אני אעקוב אפילו יותר.
לא מתעניין בכלל בשאר הפוטבול.

REDSKINS

New member
שבוע 15

שיקגו - 5
דאלאס - 6
סינסינטי - 4
בולטימור - 3

סיאטל בניו יורק

uri gadot

New member
שלי

1. שיקגו -5
2. דאלאס? -4
3. סינסי -6
4. דטרויט -3
5. סיינטס וראמס

b i g t o m

New member
weekly guess!

sorry for the late time and sorry for the no Hebrew as well but i'm away from my place.... that's also why i'm going to keep it short and simple this time!
1. bears. 5.
2. cowboys. 6.
3. Bengals. 4.
4.ravens. 3.
5. saints - rams.

poll - i love college football ! i think the excitement and the magic is there and sometime even more! there are so many rivalries, so many stories and so many big plays that is getting to you and keeps you entertained!

also leaving in Austin now, i can tell you that people seriously live only for the team! ! they will not miss a game no matter what and they will base their whole week in accordance with the team schedule!. when there is a game on - the city is closed! every single person in town is watching the game and the whole town is burnt orange! this is seriously on another level than the NFL sometime and it's crazy!

so Hook'em Horns and OU sucks!

also except hat i don't watch any other type of football because they are to confusing to me....

Amir BA

New member
בחירות

שיקגו - 6
דאלאס - 4
פיטסבורג - 5
דטרויט - 3
בונוס - ניו אורלינס - ראמס

BOSTON 86

New member
שלי - שבוע 15

1. שיקגו בקליבלנד: קליבלנד, 3 נקודות.
2. גרין ביי בדאלאס: בלי רודגרס אין להם סיכוי, דאלאס, 6 נקודות.
3. סינסינטי בפיטסבורג: סינסי היא אוברייטד. פיטסבורג, 5 נקודות
4. בולטימור בדטרויט: יהיה שקול אבל בסוף... בולטמור, 4 נקודות.
5. בונוס - הולך עם דרו בריס למרות שאין לי מושג. סיינטס-ראמס.

ranatz

New member
איך 15 קיבינימט???

חשבתי להמר על שיקגו אבל אז טרסטמן הגאון הודיע שהוא מחזיר את קאטלר הגרוטאה להרכב אז מייד משנה לקליבלנד על 3
רומו הגולם שוב אכזב אותי בשבוע שעבר כהרגלו. אם ארל'ה היה עולה הייתי מהמר על האורזים, אבל בגלל שזה מאט פלין, שוב אשים את כספי על קרן הצבי וטוני רומו 6
סינסי הם פור ריל. מאמין שגם כאן הם ינצחו 4
במשחק בין הקבוצה הטפשה בליגה מול הקבוצה המגעילה בליגה (ובהסטוריה כנראה) אני הולך עם הטפשה גם בגלל הביתיות וגם בגלל החשש הנורא שהעורבים המגעילים האלה שוב ישתחלו לפלייאוף, מקום אליו הם לא שייכים. 5

סיינטס אצל הראמס ומזג האוויר לא רלוונטי כי המשחק בדום.

בגלל ההתמכרות הקשה שלי לפוטבול לקחתי שתי החלטות קרדינליות - לא רואה קולג' פוטבול (חוץ ממשחקי הבול החשובים) ולא משחק פנטזי. אם הייתי עושה גם את שני אלו גם 30 שעות ביממה לא היו מספיקות ל

erezc11

New member
ניחושים שבוע 15

1. שיקאגו - 4 נק' - לברס יש יותר על מה לשחק
2. דאלאס - 6 נק' - הקאובויס פייבוריטים בבית
3. סינסינטי - 3 נק' - הבנגלס הולכים ומשתפרים
4. דטריוט - 5 נק' - כנראה שיהיה צמוד, יתרון לאריות בגלל הבייתיות

בונוס: סיינט-ראמס - הם משחקים באולם

סקר: אני מתעניין בפוטבול מכללות אבל עדיין על תקן מתעניין ולא אוהד. אני יודע בגדול מיהם הקונפרנסים החזקים ומי הקבוצות החזקות בכל קונפרנס אבל הבקיאות שלי די מוגבלת. אני רואה מדי פעם בשבתות משחקים ב- Fox Sports אבל לא תמיד מההתחלה ועד הסוף

philadelphia76

New member
בזריזות - שבוע 15

השבוע לצערי אין לי שום תחושת בטן, טחול או לבלב לגבי אף אחד מהמשחקים
וזו צרה צרורה

1. קליבלנד 5 - אחרי ששבוע שעבר שיקאגו מילאו את הדלי - הגיע הזמן לעשות מעשה דאלאס ולבעוט בו.
2. דאלאס 6 - ללא רוג'רס, אין לגרין ביי מה למכור בדאלאס. דאלאס חייבית למלא את הדלי... כדי לבעוט בו שוב.
3. פיטסבורג 4 - ה -DNA של פיטסבורג מול הרעננות והאיכות העדיפה של סינסינטי
4. בולטימור 3 - אוי אוי אוי - כאן אני נופל בוודאות. דטרויט בבית באולם סגור מול האין קבוצה של בולטימור...
5. סיינטס - ראמס יותר יארדים במסירות. נכון שניו אורלינס לא בית, אבל משחק ריצה אין שם. אבל עדיין נראה לי שיהיה שם יותר יארדים במסירה

עוקב מעט אחרי פוטבול מכללות, מתכוון לעקוב אחרי הליגה הישראלית, היתר פשוט לא פוטבול

נאחל שבוע משחקים מעולה ושלא יהיה אנטי - קליימקס לשבוע העילאי שהיה בשבוע שעבר.

RoyBehar

New member
תשובות מהירות ברגע האחרון

1. קליבלנד 3 נק׳
2. גרין ביי 4 נק׳
3. סינסי 6 נק׳
4. דטרויט 5 נק׳
בונוס: סיינטס - ראמס

mayhem1121

New member
שלי

שיקאגו 6
גרין ביי 5
סינסנטי 3
בולטימור 4
בונוס: סיאטל וניו יורק

PACK PACK

New member
שבוע 15

קליבלנד על 5
גרין ביי על 3. נשאר נאמן אבל לא בטוח שמאמין לעצמי.
פיטסבורג על 6.
בולטימור על 4. נשאר נאמן לפאקרס אבל לא בטוח שמאמין לעצמי.
סיינטס ראמס על 2.

סקר: לא רואה פוטבול אחר. ראיתי את גמר המכללות פעם אחת או פעמיים.

תשובות

1. שיקגו - 3 נקודות
2. דאלאס - 5 נקודות
3. סינסי - 4 נקודות
4. בולטימור - 6 נקודות
5. סיינטס וראמס

סקר - לא מתעניין בכלל

שבוע טוב,
אסף פנינגטון

למעלה