תחרות הפורום – שבוע 15

ESPN

New member
חזל"ש אחרי הסופה

שיקגו - 3
דאלאס -4
סינסינטי - 5
דטרויט - 6
סיינטס-ראמס

לא עוקבת אחרי פוטבול לא NFL

omrili77

New member
כמעט שכחתי (לא שזה היה משנה)

1. שיקגו 6 נק'
2. דאלאס 4 נק'
3. סינסי 5 נק'
4. בולטימור 3 נק'
5. סיינטס-ראמס

סקר:
מכללות: צופה אם יש במקרה משחק של סטנפורד או מרילנד, אחרת אולי אני אשים משחק ברקע אם אין לי משהו אחר לראות. קשה לי בלי מעורבות רגשית.
ליגה ישראלית: מלווה את הליגה עוד מהימים נטולי המיגון. בשנים הראשונות כשחקן, וכיום משתדל להציק ליורם על הקווים מהסיידליין של הסברס. משתדל להגיע לכל משחקי הבית שלנו אבל זה לא תמיד אפשרי (משפחה וכו', זו גם חלק מהסיבה שפרשתי. זה ועצלנות כרונית...).
פוטבול אוסטרלי נחשב? זה גם אדיר, פעם הייתי צופה בזה המון.

mannyT1

New member
15

1. קליבלנד 3 נק׳
2. גרין ביי 4 נק׳
3. סינסי 6 נק׳
4. דטרויט 5 נק׳
בונוס: סיינטס - ראמס

Shachar Manor

New member
אין לי זמן

מצטער שלא הגבתי לפני, פשוט לא הספקתי לשבת ולנתח את המשחקים.
אני אעשה זאת זריז:
הפתעת השבוע: מיאמי!! אני צופה שעד סוף העונה הפטריוטס מסיימים מקום 3 ולא 2, אחרי סינסניטי.
עוד הפתעה? אולי הטיטאנים- יש מצב.

תחרות הפורום:
שבוע קשה עם משחקים קשים!
1. בהחלט משחק קשה, קליבלנד טובים מהמאזן שלהם וג'וש גורדון הולך לעוד יום מטורף. אבל לשיקגו הרבה יותר כלים בהתקפה, אני הולך איתם, למרות החזרה של קטלר. שיקגו על 4.

2. עם רודג'רס היה משחק זה היה 50-50 מבחינתי, היום זה 20-80 לדאלס, בבית, אחרי הזוועה בשיקגו, הם ינצחו. דאלאס על 5.

3. משחק טוב וקשה לחיזוי, אבל אני אלך על זה שהבנגלים יעקפו את הפטריוטס, אז סינסי על 3.

4. למרות ששבוע שעבר אמרתי שבולטימור יקחו את הויילד קארד (אחרי שראיתי את סן דייגו בחמישי, הפכתי לאוהד, בולטימור is out): המשחק הזה הכי קל השבוע כיוון דטרויט בבית זו דטרויט אחרת, סטאפורד ייתן נקודות פנטזי גם עבור שבוע שעבר. דטרויט על 6.
בונוס: כמו כולם סיינטס-ראמס.

סקר: לא מכיר שום דבר אחר, פוטבול נראה לי משחק קל לשחק, אין לי מושג מאיפה אני מוצא עשרה אחרים לשחק איתם

פתאום שמתי לב שאני מוביל את התחרות!! לא יאומן!!
יאללה מלחמה.

gadotmi

New member
שלי

1. צפי למותחן.... ובכל זאת הדובים צריכים את המשחק יותר מהחומים.... איזו התמודדות בצמרת הבית.
כמו כמה וכמה QB מחליפים - יש מה להתרשם ממק'קון. באמת קאטלר חוזר? זה יתרון לאורחים או חסרון?
יאללה, שיהיה שיקגו - 3

2. מפגש בין מתמודדות בשני בתי המריבה הנחותים של ה-NFC , ושאלה שניה השבוע מתוך שלוש על הNORTH.
גרין ביי על כל הקופה, אבל השאלה אם גם יש נשק.....
אין לי מושג איך אני מרשה לעצמי לכתוב דבר כזה (ואשמח אם אתבדה....) דאלאס - 5

3. על הנייר - סינסינטי עדיפים בכל פרמטר (פרט אולי לנסיון...). אבל עד כמה הסטילרס מוכנים להתאמץ ולהרוס את הניחוש?
למרות האתר המאיים - הבנגאלס יוסיפו ניצחון כדי להשיג את הקולטס ולפגוש את מס' 6 (מיאמי? בולטימור? סן דייגו?) ב-WD..
סינסינטי - 4

4. עד למפגש בין מאכזבת תורנית למאכזרת קבועה - שתי הקבוצות ידעו מה השיגו המתחרות יום קודם... האם זה חשוב?
בתוך האולם הסגור - שלל המסירות של מספר 9 צריכות לחתוך את הגנת הרייבנס שוב ושוב ואולי הליונס יגיעו בטעות לפליאוף..
דטרויט - 6

בונוס: נו באמת. יש שאלה? אם כבר - תשאל אם כמות ההשלמות של הראמס יהיו קרובות למספר המסירות של אילי ליריב...
ראמס-סינטס

למעלה