שבוע 6
לפחות השבוע הג'איינטס שיחקו בחמישי ואני מאמין שעד ראשון הבאסה מההפסד תעבור ואני יוכל להנות מהמשחקים.
1. פיטסבורג 5 - מתישהו ההפסדים שלהם צריכים להגמר. ג'ינו שיחק אותה בשבוע שעבר ונתן את המשחק הטוב ביותר שלו ב NFL. ה RB של הסטילרס, בל, שיחק בשבוע 4 את משחקו הראשון העונה ובהחלט הראה שיש לו מה להוסיף להתקפה שלהם. פיטסבורג יקחו את המשחק ויחזירות את הג'טס לקרקע.
2. גרין ביי 4 - בולטימור אחת הקבוצות החזקות ביותר כאשר הם משחקים בבית ולעומתם הפאקרס הם לא קבוצת החוץ הטובה ביותר שיש וגם יחסרו את מת'יאוס. עם זאת, אני מאמין שהפאקרס יקחו את המשחק והניצחון של שיקגו מיום חמישי גם יחייב אותם לעשות את זה.
3. פטריוטס 3 - המשחק של השבוע לדעתי. אני לא פעם ראשונה מהמר נגד הקדושים וכל פעם הם מוכחים לי אחרת. אני חושב שעל המגרש יש לקדושים יתרון אבל עם הביתיות הפטריוטס יקחו את המשחק. לא בדקתי אבל מעניין מהמ המאזן של ביילצ'ק ובריידי אחרי הפסד ועוד בבית...
4. סאן פרנסיסקו 6 - זאת הבחירה שלי בליגת ההישרדות אז אם ה 49 מפסידים השבוע הזה הולך להפיל אותי. אני לא חושב שאריזונה הראו משהו מיוחד השנה ולדעתי אין להם את הכלים לנצח את הסאן פרנסיסקו בחוץ.
בונוס לא יסיים - אם אני זוכר נכון בכל המשחקים שההובלה הייתה מוחצת לקראת הסיום הוא לא סיים ולכן גם הפעם הוא לא יסיים.
סקר - אני בהחלט בעד מפגש. גם לראות את הפרצופים שמאחורי המקלדת וגם לשחק בפעם הראשונה פוטבול. ד"א אני מעמיד את עצמי כמועמד לעמדת ה QB