תחרות בפורום – שבוע 6

roydenver

New member
השבוע היחיד השנה שנבדוק מה קורה עם הסטילרס

פיסטבורג? - 4
בולטימור- 3
ניו אורלינס - 5
סן פרנסיסקו -6
בונוס - לא ( חסר להם שלא )

Yo-man

New member
הבחירות של עמית

1. ג'טס
2. בולטימור
3. ניו אורלינס
4. אריזונה
5. פייטון ינוח לפני סוף המשחק

סקר: שווה לכם להיפגש

Jerzet

New member
Picks

Jets 5
Packers 6
New Orleans 3
San Fran 4
Won't play the whole game

If there's a neighborhood football game going on, I'm there

J

Yo-man

New member
הינה זה בא!

1. ההגיון אומר לי שהג'טס בעליה והסטילרס בירידה, ואני צריך ללכת עם הכיוון הזה, אבל אני פשוט לא מסוגל לחשוב על הג'טס והסטילרס במושגים כאלה. ולכן פיטסבורג 4 נקודות.
2. גרין ביי 6. בולטימור פשטו את הרגל עם החוזה של פלאקו.
3. ניו אורלינס 5. גרונק עדין בחוץ, אמנדולה לא בשיאו וניו אורלינס כן.
4. סן פרנסיסקו 3. עדין מפחד לשים יותר מידי נקודות על הקבוצה הזו.
5. יצא בחוץ לדעתי בסוף הרבע השלישי.

סקר - HELL YEAH
לפי התגובות עד כה יש מצב למפגש שכזה, ואני אשמח להיפגש ולשחק פוטבול, גם אם משהו חובבני לגמרי.
מצד שני, אם יש הרבה שמעדיפים להיפגש אבל לא לשחק, אפשר לקבוע יום לצפיה משותפת בבורבן סטריט בהרצליה באיזה יום ראשון.
אני אחכה לתוצאות הסופיות וננסה להגיע להחלטה.

ranatz

New member
שלי

גטס 3
רייבנס 5
סיינטס 4
ניינרס 6 לא יעזור לך לא תנחס אותנו יותר
ישב גם ישב

underdog36

New member
שלי

1. ג'טס 5. נורא מה שקורה לפיטסבורג

2. גרין ביי
4.
3. ניו אורלינס 3. ניו אורלינס ניצחו את כל המשחקים בצורה משכנעת, לניו אינגלנד היו כמה נצחונות גבוליים מאוד. ניו אורלינס פשוט יותר טובים כרגע.
4. סן פרנסיסקו 6. בעיקר בגלל הביתיות.
5. נשאר עד הסוף. לא שיצטרכו אותו, פשוט נראה לי שהוא לא ירצה להפסיד דקה מהחוויה החד צדדית הזו.

סקר: אני בעד. מקווה שיתאפשר לי לבוא.
וקראתי הכל, אני אצטרך את הנקודה הזו

שבוע טוב לכולם

שלי

1)NYJ 5
2) GB 6
3) NE 3
4)SF 4
5) YES
סקר: למה לא? מזכיר את המשחקי הפתוחים בספורטק תל אביב.

PACK PACK

New member
שבוע 6

ג'טס על 3 נק'. קו הגנה מדהים מול קו התקפה מגמגם.
פאקרס על 5 נק'. לגרין ביי אמנם 2 הפסדים, אבל את הראשון יכלו לנצח ואת השני היו צריכים לנצח. חוץ מ-2011, תמיד מתחילים את העונה בצליעה. אני לא מתרגש. הקבוצה הזו הרבה יותר טובה ממה שהיתה שנה שעברה.
סיינטס על 4 נק'. בריידי בעונה הגרועה בקריירה שלא באשמתו.
49ארס על 6 נק'. כבר כתבתי בעבר "לא כוחות" וטעיתי. אז אני מנזה את מזלי שוב - לא כוחות!!!
לא יישאר פעיל. התקווה שלי שיעשו 6 TD על הקרקע (לא כולל מאנינג כמו במשחק הקודם)... רגע... גם מורנו נגדי בפנטזי... אין לי תקוות פנטזי, רק פסימיות צרופה. לפחות ניקח פה 2 נק'.

סקר: איך שהגוף שלי מרגיש, אני לא בנוי לפוטבול במגע מלא ללא מגינים! הייתי משחק בספורטק פלאג פוטבול לפני כמה שנים... היה נחמד כל עוד זה נמשך.

philadelphia76

New member
שבוע 6

1. ג'טס - 4. משחק די פתוח. שתי הקבוצות לא ממש משהו לרוץ לספר עליו בבית. הג'טס יכולים לרוץ קצת יותר וזה מה שיתן להם את הערך המוסף
2. בולטימור - 3. כי אני חייב ללכת בחלק מהמקרים נגד הזרם. גרין ביי עם משחק ריצה לא היסטרי, גם בולטימור לא מבריקים בתחום, אבל יש יותר נסיון. במשחק המסירה - עדיפות גדולה לגרין ביי על פני העורבים. האם ההגנה הסגולה תוכל לצמצם את העדיפות הזו? לא יודע, אבל אולי.
3. ניו אינגלנד - 5. לא בטוח שהגרונק ישחק... אז יתכן ואני אשנה את התשובה סמוך לתחילת המשחק. בינתיים הולך עם NE
4. סן פרנסיסקו - 6. המשחק בסן פרנסיסקו, אריזונה לא ממש יציבה (בניגוד לסן פרנסיסקו שממש - בטון...) ואני חייב לתת למישהו 6 נק'.
5. פייטון לא יהיה בסוף המשחק (בעיקר כי סאק מוקדם שלו יוציא אותו לבדיקות, ג'קסונוויל תשתלט על המשחק ותיצור יתרון גדול, ולא יהיה שווה את הסיכון להכניס אותו כדי לנסות להפוך משחק אבוד. מצד שני יכול להיות שבאמת דנבר תוביל בהרבה ופייטון יצא לנוח ולהעביר דחקות עם החבר'ה)

בהצלחה לכולם

איך ניסיתי לנחס את טוני רומו בשבוע שעבר? אמנם צדקתי והוא בעט בדלי, אבל איזה מכת פנטזי חטפתי ממנו...

erezc11

New member
ניחושים שבוע 6

1. |הדגש|ניו-יורק ג'טס - 5 נק'.|סדגש| - הג'טס בבית אז ניתן להם ניקוד גבוה. לא שהם בהרבה יותר טובים מהסטילרס אבל הם מוצאים דרך לנצח בכל זאת. 2. |הדגש|גרין-ביי - 4 נק'.|סדגש| - בשנה שעברה הפקרס התחילו ככה-ככה והשתפרו פלאים, נראה לי שגם השנה זה יקרה 3. |הדגש|ניו-אורלינס - 3 נק'.|סדגש| - הסיינטס הרבה יותר מרשימים בינתיים. 4. |הדגש|סן-פרנסיסקו - 6 נק'.|סדגש| - זה המשחק שאני הכי בטוח בזהות המנצחת בו. בונוס: |הדגש|פייטון ישאר פעיל עד סוף המשחק.|סדגש| - יהיה צמוד יותר מהמצופה. סקר: נראה לי קצת בעייתי בגלל הסיכון שנלווה למשחק כזה. נראה לי שלאנשים שלא פעילים ספורטיבית, להיות מופל לקרקע עשוי להיות חווייה קצת מטלטלת מדי. אני אישית משתדל להתמיד בחדר כושר אבל יש בעיה בגב ומשחק כזה הוא סיכון גדול מדי מבחינתי. הייתי פעם במשחק של פלאג-פוטבול בעקבות פרסום שהיה ב- METV והיה כיף, אז זה נראה לי עדיף. בכל מקרה הרעיון מבורך וגם אם לא אשחק ארצה להגיע. אפילו אוכל להביא כדור!

moss84

New member
שלי

פיטסבורג - 4 גרין ביי - 3 ניו אינגלנד - 5 סן פרנסיסקו - 6 יהיה פעיל - בסוף הרי אוסויילר יפצע ופייטון יחזור...

gadotmi

New member
תודי

גטס - 4 גרין בי - 5 סיינטס - 3 סן פרנציסקו - 6 בונוס - יוחלף ולא יקח סנאפים אחרונים

DS9

New member
רק בחירות רציונליות

פיסטבורג 4 לא מהמר על הג'טס
גרין ביי 5 שונא את בולטימור
ניו אינגלנד 3 לא מהמר נגדם יותר
סן פרנסיסקו 6 - ניחוש בלבד, אין לי אפילו תחושת בטן על זה

מנינג לא ישאר פעיל עד סוף המשחק

last minute

1) ג'טס 3
2) גרין ביי 4
3) ניו אורלינס 5
4) סן-פרנסיסקו 6
5) ינוח יותר מ-3 סנאפים.

אני בעד משחק, אבל אני בגרמניה, סביר שלא אגיע.

erantal2000

New member
ברגע האחרון, הרגע חזרתי מחו"ל

1. ג'טס. 3.
2. גרין ביי. 5.
3. ניו אורלינס. 4.
4. סן פרנסיסקו. 6.
5. כן (ישחק עד הסוף).

למעלה