רוצה להתחיל הליך של ניתוח
שלום לכולם
כבר שנים אני נאבקת עם המשקל ופשוט לא מצליחה לשנות אותו.. דיאטות, מה לא, יותר משנה הייתי אצל מאמנת אישית שלוש פעמים בשבוע, נכנסתי לכושר מצוין - אבל ירדתי בסך הכל 5 קילו, וגם זה בקושי. הפסקתי אחרי שראיתי שהמחיר המופקע לא מחזיר תוצאות.
אני בת 18 לפני גיוס, גיוס שנדחה שוב ושוב בגלל חוסר הרצון של הצבא לתת לי פרופיל. הBMI שלי בשחקים (47.78 ) ובזמן האחרון התחלתי לחשוב ברצינות על ניתוח לקיצור קיבה.
רציתי לעשות אחד בסוף כיתה יא' אבל שמעתי מהרבה שאני צעירה מידיי ובאמצע תקופת בגרויות בבית הספר לא כדאי.
עכשיו יש לי יותר מידי זמן פנוי והרבה זמן להתאוששות והבנתי שאני באמת רוצה לעשות.
אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל..
אני חברה בקופת חולים מאוחדת, הבנתי שהניתוח בסל הבריאות? זה אומר שלא משלמים בכלל על הניתוח במידה ועומדים על הקריטריונים, או שצריך לשלם אבל פשוט פחות?
איזה ניתוח אתם ממליצים? קראתי לכאן ולכאן על טבעת, שרוול ומעקף אבל לא הצלחתי להבין מה ההבדל בינהם ב "חיים שאחרי" בתוצאות בסיכונים ובהבדלים עצמם.. כרגע אני נוטה יותר לכיוון טבעת בעיקר בגלל שראיתי שהסיכון בו נמוך יותר והוא גם הפיך.
איך אני מתחילה את ההליך וכמה זמן זה יכול לקחת? אם אני מתחילה היום זה כבר אפשרי שעוד כמה שבועות (חודשיים?) אכנס לניתוח או שזה לוקח יותר זמן?
הבנתי פה שהרבה עשו בבית חולים פרטי ולא דרך הקופה, או בעקיפין דרך הקופה ? מה המחיר ואיפה מומלץ לעשות..
אני גרה באיזור ירושלים, שכחתי לציין
ושוב, אם בכלל אתם ממליצים לעשות ניתוח.
ובאופן כללי כל אינפורמציה תעזור לי. בעיקר שוב השאלה איך אני מתחילה את הכל.
תודה רבה ומצטערת על כל השאלות