התייעצויות לפני ניתוח

מימי1226

New member
עזרה ממבוטחי הכללית

קובי, יש לי ביטוח מושלם. קיבלתי הסבר מד"ר אבנוח ומזכירותיו. ואני בשלב שמכינה את הבדיקות. רק מה נראה לי שבמרפאה קצת מקשים. מפריע לי לשתף ערבים בעניינים רפואיים. בכלל בשלב שלפני הניתוח אני לא ממש מעוניינת לספר. גם לא לקרובים.

בהזדמנות זאת רוצה להודות לאופירה המקסימה, ולכל מי שתורם לידע בפורום. למדתי הרבה מהכתוב פה.

רומי 912

New member
מימי, אין שום בירוקרטיה בכללית הם הכי פחות מקשים, לדעתי, אני עשיתי טבעת לפני כשנתיים,
ובזמני היו צריכים חתימת ערב אחד, והבן שלי קפץ לרגע למשרד של סניף הקופה שאני רשומה שם, חתם, ואני קיבלתי את הטבעת ארוזה בקופסה, שאיתה באתי לניתוח . לאחר הניתוח עם אישור של המנתח שאכן נותחתי, קיבלתי חזרה את הערבות של הבן שלי, וזהו.
זוהי פרוצידורה פשוטה, הקופה רוכשת עבורך את הטבעת ואת מחוייבת לעלות במידה ולא השתמשת בה.
אגב, הם צודקים, חברה שלי התחרטה ברגע האחרון לאחר שהיה לה כבר תור לניתוח וזה צודק שהם דורשים ערבות.
אגב הייתי BMI 40 ולא הייתי צריכה שום ועדות, ישר אישרו לי בלי לעשות בעיות, בלי פסוכולוגים וכל התהליך הלך בקלי קלות.

מימי1226

New member
רומי912, תודה

ה-BMI שלי נמוך מ-40 , ומנהלת המרפאה דורשת שני ערבים. לאחר שאסיים את כל הבדיקות וההכנות, אטפל בזה. אני מתנגדת להביא ערבים ושותפים להחלטות הרפואיות שלי. יש דרכים חלופיות של ערבויות ולא חייבים לערב אנשים. צריך לכבד את צנעת הפרט.

תודה לך על השיתוף.

רומי 912

New member
מימי, את צודקת בקשר לצנעת הפרטי אבל בלי ערב זה לא ילך, האם אין אף בן משפחה ששיתפת אותו?
אצלי למשל, הבעל והילדים ידעו, וזה מאד הקל עלי מבחינת תמיכה,
שהייתי זקוקה לה בחודשים הראשונים שלאחר הניתוח, הבת האמצעית שלי למשל, היתה צמודה אלי מרגע הניתוח , היא החזירה אותי הביתה
כי לא יכולתי לנהוג, והעידוד של משפחתי עזר לי מאד.
השכנים, ושאר הסובבים אותי לא ידעו, לאט לאט נפתחתי וסיפרתי לחברות טובות, וקרובי משפחה שהם מקורבים אלי, וזאת לצורך הבנתם בקשיי האכילה שהיו לי בתקופה שלאחר הניתוח.
תוכלי לבחור לך בן משפחה קרוב שיבוא איתך לקופת חולים ויחתום על ערבות לטבעת ולא נראה לי שיש דרכים חלופיות אבל תבררי אצל הרופא ובמשרדי קופת החולים שלך. ב ה צ ל ח ה.

נושית 31

New member
אכן צריך אישור של רופא מחוזי

וזה עלול להיות כאב ראש לא קטן.
אני הייתי עם BMI של 38.5 ועברתי את כל התהליך דרך הכללית עד לניתוח.

את מוזמנת לפנות אלי במסר פרטי ואתן לך עוד פרטים.

אופירA

New member
מנהל
לוחצים עם העכבר על השם של הכותבת

שאליה את רוצה לשלוח מסר אישי.
נפתח חלון עם הפרטים שלה. תחפשי בחלון הזה את המילה "מסר" ותלחצי עליה, וייפתח לך חלון של שליחת הודעה. זה שולח לתיבת המסרים האישיים שלה בתפוז ומודיע לה שיש לה הודעה שטרם נקראה.

טליוגם

New member
דר׳ אבינוח=שר הטבעות

הוא מנתח המון וזמין לכל שאלה טלפונית
אישית אליו
עם שעות גמישות לפתיחה/סגירה/בקורת

אגב אופירה מי זה דר׳ אבנת?
ידוע לי שגם הוא מנתח הרבה בבאר שבע ואסותא
אצלנו בעבודה הרבה עברו את הפעולה אצל אבינוח או אבנת

casher

New member
גם אני מפ״ת ועשיתי אצל דר׳ אבינוח

ממש לפני שבועיים :)

קוביd1

New member
למה לא ד"ר אבינוח

את מנותחת שלו ומרוצה למה שלא תמליצי לחברה של האמא ,

קובי

ליבי3617

New member
לא נראה לי שזה אפשרי לעבור ניתוח ללא ועדה

הועדות היום שייכות לכל בית חולים שבו את מעוניינת לעבור ניתוח.
הן לא נועדו כדי להפחיד חלילה, אלא כדי לוודא שאת מוכנה לתהליך.

ניתוח פרטי לא נועד לבטל לך את הועדה.

מכירה את ד"ר סובחי.
למעשה רוב הקבוצה שלי מנותחים שלו

אבל שוב, קודם כל תדאגי להיות בקריטריונים כי אף רופא לא ינתח אותך במצב כזה גם לא באופן פרטי (זה אסור).

חפשי מחלות נלוות כמו כולסטרול, בעיות הורמונליות, בעיות אורתופדיות שאפשר להוכיח או דום נשימה בשינה.

רוייקו

New member
חבל שהפסיקו את הניתוחים בבתי החולים במזרח

ירושלים. המחירים שם היו מופחתים משמעותית וגם התורים קצרים ביותר. מהיום למחר ממש. אולי משרד הבריאות עצר את הפעילות הזו. השד יודע מה.
אפשר אפשר לברר את המחירים גם בבתי חולים בנצרת ועוד מקומות במגזר הערבי. מנתחים שעובדים בבתי החולים הגדולים בארץ מבצעים גם שם ניתוחים. שווה לשאול.

קוביd1

New member
ניתוחים במזרח ירושלים

הייתה כתבה בערוץ 2 לפני חודש בערך על הניתוחים שנערכים במזרח ירושלים רופאים שגם עובדים גם בבתי חולים כמו הדסה ,הניתוחים בכל התחומים
במחיר זול ,ואני מקווה שגם ברמה טובה ,מבחינת בית החולים. לא יודע למה הפסיקו את זה .

קובי

שמחה37

New member
רוייקו

מה שלומך ???????
האמת שלא הייתי נותנת תשובה כזו למנותחת שלא עומדת בקירטריונים

יכול להיות שחבל שהפסיקו את הניתוחים במזרח ירושלים אבל במקרה שלה לא אמורים לנתח אותה נקודה

ניתוח זה לא פיקניק ומי שלא עומד בקריטריוני הקופה לא צריך לעבור אותו

יום מקסים

שמחה

למעלה