ניתוחים פלסטיים

spaysi8

New member
ניתוחים פלסטיים

אחרי צפיה ב2 עונות של "חלומות מפלסטיק" היום, ובעבר גם צפיה ב"דר. פלסטיק",
הגעתי למסקנה שאני בעד.
כמובן שיש גבול ואני לא חושבת שאשה או גבר שנראים מנותחים מידי זה מחמיא,
אבל אני חושבת שיש המון דברים שיכולים לגרום למראה של הבנאדם להיות הרבה יותר מושך.

אני בעצמי שוקלת כמה ניתוחים אבל כמובן שאין לי את הכסף.

רציתי לשאול אתכם מה דעתכם- האם כן, לא, או תלוי כמה?
מה אתם חושבים על העולם הזה, על העלות, על השאיפה לשלמות?
האם אתם חושבים שבחורה מנותחת נראית טוב או שלדעתכם רק טבעי יפה?

AlanSmith

New member
לדעתי טבעי זה יפה, ואין טעם לנתח פרט למקרים

חריגים בהם מפריע למנותח משהו מאוד ספציפי, או שה"פגם" מאוד בולט, והוא לא מצליח להיפטר מההרגשת הבאסה לגבי הדבר הספציפי הזה.
כל דבר במידה יכול להיות טוב, אבל אם על כל דבר הכי קטן עושים ניתוח חוץ מזה שמדובר בבזבוז כסף מיותר, זה גם לא כזה יפה ומקנה מראה מזויף לדעתי.

spaysi8

New member
ואם עושים את זה טבעי?

יש הרבה מנותחות למשל שעשו ציצי שנראה ממש טבעי,
או שאיבת שומן או משהו...

כלומר השאלה שלי אם אתה נגד בכללי או נגד רק מה שנראה לא טבעי?

AlanSmith

New member
החברה היום בעייתית, ואני מבין שיש לחץ ואנשים

שלא מרגישים נוח, ובמקום לבזבז מלא כסף על טיפולים פסיכולוגים או שיהיו פחות מרוצים כל החיים שלהם, אז עדיף אולי שיבזבזו את הכסף על ניתוח, אני לא אנטי שום דבר.

אני פשוט חושב שההיקף של הניתוחים יצא קצת מפרופורציה. ובאופן כללי אני די נגד התופעה המוגזמת הזאת. ורק בגלל שזה גורם למנותחים לדפוק את הבריאות שלהם במלא מקרים, ובמקרים אחרים זה הוצאה כספית מיותרת.

בקשר לשאיבת שומן - עודף משקל זה דבר מסוכן, אז יתכן שזה ניתוח שאפילו מועיל מבחינה בריאותית, אבל אין לי מושג לא בדקתי את הנושא.

רק לידע כללי לגבי שאיבת שומן

שאיבת שומן היא שאיבה נקודתית והיא לא נעשית לאנשים בעלי עודף משקל, למעשה אם אדם בעל עודף משקל יפנה למנתח לצורך שאיבת שומן ישלחו אותו קודם כל לעשות דיאטה ולהגיע למשקל תקין. השאיבה מיועדת לאלו שנמצאים במשקל תקין אבל יש להם ריכוז במקום מסויים שממנו הם לא יכולים להיפטר כי זה ענין של מבנה כמו בטן/ישבן/זרועות וכו' ועד כמה שידוע לי לא מדובר בשאיבה שמפחיתה יותר מ5 ק"ג. כך שניתוח רפואי זה לא....

spaysi8

New member
קופ"ח מממנת 50 אחוז מזה!!!!!

בגלל שהם טוענים שזה רפואי, היום ביררתי..
אז אולי כן יש בזה משהו רפואי..

Puskas

New member
לא בטוח...

המדינה מממנת 100 אחוז מניתוח שינוי מין כולל מימון הורמונים וכו'...
(תהליך נוראי אבל עדיין מממנת), אז לפעמים יש ניתוחים שממומנים ולא כי הם רפואיים...
אין שום דבר רפואי בזה שמורידים לך עור עודף, זה לא משפר את הבריאות או משהו כזה..
זה אסתטי לחלוטין ויפה שהמדינה (דרך קופות החולים) משתתפת בזה.. לא ידעתי על זה לפני.

Puskas

New member
לא אמרתי שרע

רק נתתי את זה כדוגמא לניתוח שממומן אבל אינו רפואי הכרחי.

Puskas

New member
התכוונתי לתהליך שעובר עליהם

הם נאלצים לעבור שנתיים (!!) של פגישות וטיפולים עם פסיכיאטר שאמור להחליט אם הם באמת תקועים בגוף הלא נכון, שזו התעללות נפשית ולעבור ועדות מגעילות וכו'..
המעטים ששורדים את ההתעללות הזו מקבלים מימון אבל הרוב נשברים ומסתכנים בטיפול בהורמונים מזויפים בתאילנד או בטיפול סופר יקר בארה"ב.

ראיתי סדרה דומה ב MTV

אבל שם זה היה טיפה שונה לקחו למשל אישה שהבטן שלה נהייתה רפויה אחרי לידה ושיפצו את זה.
זה גם נשמע יותר אמיתי וקל יותר להתחבר לזה.

Puskas

New member
לדעתי ניתוח זה רק מתוך הכרח

לא בשביל הכיף ובשביל לעשות דווקא לאלוהים.
העולם הזה של הניתוחים הוא נוראי לדעתי.. המוני אנשים שעושים סתם ניתוח בשביל לתקן משהו שמקולקל רק בעיניהם.
אנשים שמתמכרים לסכין ולא עוצרים בניתוח אחד או שניים וממשיכים הלאה (קצת כמו עולם הקעקועים, גם שם זה מגיע לרמות מזעזעות).
העלות פסיכית, הסבל מיותר, התוצאה לרוב לא שווה את זה בכלל..
בחורה שנראית מנותחת, נראית רע מאוד.. כנ"ל גבר שרואים עליו את הניתוחים.
לצורך העניין השיפוץ היחיד שאני מוכן לקבל בהנחה שהוא לא מוגזם, זה הזרקות בוטוקס.
לא הייתי עושה את זה בעצמי (רעל לתוך הפרצוף שגורם לשיתוקון קל וכל זה..) אבל נניח שמי שעושה את זה בעדינות יכול להראות טוב יותר בגיל מבוגר.

בכל מקרה, אני אישית לא הייתי עושה שום ניתוח ולא הייתי רוצה לשנות בעצמי שום דבר.
אני גם מעודד טבעיות אצל חברה שלי בכל פעם שהיא מספרת כל ניתוח שהיא היתה רוצה לעשות.

spaysi8

New member
ואם חברה שלך תחליט כן לעשות ניתוח?

האם תתמוך בה או האם זה ממש יפריע לך?

Puskas

New member
סביר להניח שממש יפריע

אבל זה תלוי.. אם אני אדע שהאושר שלה והשלמות העצמית שלה והביטחון שלה, תלויים לחלוטין בניתוח הזה, אז לבריאות.
אם זה יהיה ניתוח בשביל לשנות משהו שאני מאוד מאוד אוהב אצלה, אני אלחם איתה על זה בכל הכוח.

אני ממש נגד הניתוחים הללו, אני חושב שהם בונים מן שקר נוצץ ומפתה שכזה,
כל אחד בטוח שהוא יראה הרבה יותר טוב אם הוא רק יעשה את הניתוח הזה והזה..
אבל רוב האנשים שחסרי ביטחון לגבי משהו אצלם, מרגישים כך ללא הצדקה אמתית תאכלס..
החברה יורקת החוצה כל מה שרחוק ממשולם ומדהים ומעודדת את הניתוחים הטפשיים הללו..

spaysi8

New member
תכלס אני מסכימה איתך

אבל אם יש בחורה שהבטחון שלה יכול לעלות בצורה משמעותית מניתוח אף למשל אני חושבת שכן שווה שתעשה..

למעלה