ניתוחים פלסטיים

Puskas

New member
בוודאי

מה גם שזה משהו חברתי מוכתב וזה שאני אמנע ממנה (כאילו שאני יכול למנוע ממנה משהו חח) את זה כל החיים, לא יעזור.
אי אפשר להכריח אושר אצל בן אדם ואם עמוק עמוק בפנים היא מרגישה שהניתוח הזה הוא המפתח שלה לאושר,
מי אני שאמנע זאת ממנה, אני מקסימום אדאג שיהיה מנתח איכותי שיעשה עבודה שתיראה טבעית ככל האפשר :)

mad alot

New member
ואם זה משהו שאתה מאוד אוהב אצלה

הדבר שאתה הכי אוהב אצלה!
אבל זה משהו שהיא לעולם לא תצליח להשלים איתו בצורה מלאה,
תתמוך או תלחם?

Puskas

New member
שאלה קשה מאוד...

להילחם אני בטוח אלחם, השאלה אם בסוף אני אתמוך או שזה יהיה כסאח עד הסוף :)

ebi83

New member
די נגד פלסטיקה למיניה..

דברים שמזיקים בריאותית או דברים שהם סוג של חסם פסיכולוגי לאדם יכולים לטופל דרך ניתוחים, אבל לדעתי רק אחרי שניסית מספיק לפתור את זה בדרכים אחרות שדורשות יותר מהאדם שרוצה את השינוי.

לדעתי ככלל טבעי עדיף על מנותח. הניתוחים היחידים שראיתי ששינו כמעט תמיד לטובה הם ניתוחי אף, אבל אני גם יכול להגיד שהם לא תמיד ישנו את הדעה שלי על אדם (גם בפן המשיכתי).

כל עניין הניתוחים מלכתחילה נובע מתפיסת אידיאל יופי לא הגיוני שקיים בתרבות שלנו, ביום שאנשים יפנימו שאמנם יש סוג של יופי אוניברסלי אבל גם הוא לא "ודאי" וראיתי נשים שנראות כאילו יצאו מז'ורנל אבל לא עשו לי או לחברים שלי יותר מדי כי זה היה נראה מנוכר או אובר-מתוחזק.

לסיכום, את יפה כמו שאת! אם בא לך לשנות משהו בעצמך כדי לגרום לך להרגיש טוב יותר עם זה- תעשי את זה בעבודה קשה ולא בניתוח. גם תרגישי יותר טוב עם עצמך וגם קל יותר לשמור על השינוי או לקבל אותו אחר כך... מה עוד ששינוי פסיכולוגי עוזר מעבר לשינוי פיזי

אני בעד, מתכננת ניתוח מסויים בעצמי

בעוד שנה-שנתיים. אולי עוד כמה, נראה.
ברור שאנשים שנראים כמו בובות פלסטיק זה מכוער, אבל ניתוח אחד או שנים בגבול הטעם הטוב כדי לתקן משהו שמכוער בעיניך הוא בעיני- אחלה של מתנה לעצמך.

spaysi8

New member
זה מה שאני חושבת,

והרבה ניתוחים שעושים הם לא ניתוחים שממש רואים..

אשמח אם תספרי לי פה או בפרטי מה את מתכננת לעשות..

לא הבנתי אם אתה ציני או לא

אבל אמא שלי עשתה הקטנת חזה ואיכות החיים שלה השתפרה פלאים- היא מעידה שהיא קלילה יותר, פחות כאבי גב... וגם החזות שלה השתפרה פלאים... פתאום רואים שהיא קטנטונת כזאת, כאילו רק בגלל החזה הגדול היה ממש קל לפספס את זה.

לה אגב מימנו את זה בקופ"ח ואני מקווה שגם לי יממנו...

Puskas

New member
רציני מאוד

הרבה אנשים מסתכלים על חזה גדול כמשהו מדהים ומזילים עליו ריר,
בפועל כל חוזה שהוא מעל D (ויש שיגידו שגם D), גורם לכאבי גב והרבה צרות בריאותיות בשלב מסוים.
הקטנת חזה זה דווקא שיפוץ שאני בעדו אצל נשים עם גודל מוגזם.
בהחלט משפר את איכות החיים

spaysi8

New member
זה אכן ניתוח חשוב

אבל יש בו המון סיבוכים (ראיתי ב"חלומות מפלסטיק")
צריך לברר טוב טוב לפני שעושים אבל אכן ניתוח שמשנה איכות חיים לטובה.

בהצלחה!!

למעלה