ייעוץ לפני ניתוח

pringles1

New member
...

כי אלה עובדים עם מכבי זהב, דיברתי עם אסותא ראשון ואסותא תל אביב.
יש רופא נוסף שמעונוב מרדכי אבל צריך להוסיף סכום של שכר מנתח מלבד ה6,000 של ההשתתפות עצמית.
אולי כי דיברתי רק עם אסותא?

לא מבינה בזה כלום אוף :(

זו בדיוק התשובה שהייתי צריכה.

מחר אעבור על המידע שקישרת להודעה.
בכלאופן, אני מאמינה שאעשה את הביטוח בפרטי. רק כי יש לי ביטוח פרטי ואני סומכת יותר על הרפואה הפרטית, באופן טבעי..

שמחה37

New member
הי חמודה

רובם המוחץ של המשורוולים אכן יורדים במשקל.

יש סיכון לניתוח כי בכל זאת מרדימים אותך ומורידים לך שמונים מהקיבה.

אחרי הניתוח עלייך לעשות סוויץ' גדול בראש להבין שהניתוח הוא רק כלי והוא יעיל מאוד בתקופה הראשונית שאחרי הניתוח

אני מאוד ממליצה לך לקבל ליווי רגשי או קבוצת תמיכה אחרי הניתוח ואולי אפילו לפני על מנת שתדעי לאן מועדות פנייך..

את צעירה והולכת לעבור מהפך עם הירידה במשקל.

את יכולה להתקשר אלי ולשאול שאלות נוספות

אני חמש שנים אחרי שרוול ובעלת המון ניסיון בתחום

בהצלחה

שמחה

אופירA

New member
מנהל
חשוב מאוד מאוד שתביני הכל על הניתוח

לפני שאת נכנסת לחדר הניתוח (כמובן, אם את זכאית לניתוח).
זה משמעותי מאוד להצלחה בתהליך.
הרבה אנשים לא מצליחים רק בגלל שלא הבינו מראש לאיזה תהליך הם נכנסים, ולכן הם בעצם לא שיתפו פעולה עם התהליך כי לא הבינו אותו.
כמו כל מכשיר - אם לא לומדים איך להפעיל אותו, יש סיכוי גבוה שלא יכולים ליהנות מיתרונותיו.

השרוול הוא חיתוך של כל הקיבה לאורך, והשארת רקמת קיבה בצורת שרוול צר, בנפח כ-25% מהגודל המקורי של הקיבה. יש סיכונים, הן בניתוח עצמו והן הסתבכויות שיכולות להיות בהמשך, אבל מצד שני הסיכונים בחיים ללא הרזיה גדולים יותר. יתכן שאינך יודעת על כך בגלל גילך הצעיר.

בניתוח עצמו יכולות להיות הסתבכויות גם מעצם ההרדמה של אדם שמן מאוד, וגם כתוצאה מדלף מהחתך האורכי של הקיבה וזיהום. יש מקרים של שרוול צר מידי שדורש הרחבה, ועוד. יש פתרונות רפואיים לבעיות אלו שיכולים לקחת זמן. בידוע, שגם אלו שעברו סיבוכים לא צפויים - בסופו של דבר לא התחרטו על הניתוח, למרות כל מה שעברו, בזכות התוצאות החיוביות לאחר שהסיבוכים תוקנו.

לאחר הניתוח מתרחש תהליך מהיר של ירידה במשקל, וכן הגבלה קיצונית ביכולת האכילה. אנשים מאבדים את היכולת ליהנות מאוכל לתקופה מסוימת, וצריך להיות מוכן לזה מראש, כדי לקחת את זה באיזי ובסבלנות, כי זה עובר, ובגדול.
הירידה המהירה במשקל עלולה להעיק על הנפש באופן בלתי צפוי, וגם לכך צריך להיות מוכנים מראש, ולדעת שזה יחלוף, רק ייקח קצת זמן. חשוב מאוד להיות במסגרת של תמיכה, אפילו רק באופן קבוע בפורום מנותחי השרוול. לדבר על כל מה שמרגישים ולהרגיש לא לבד בקשיים.
כמובן, שיש גם הרבה שמחה והנאה מהתוצאות, וגם את זה צריך להכיל ע"י לדבר עליה עם מי שמבין. כי זה שינוי של החיים, ושינוי - גם לטובה - צריך לעכל.

בהמשך השנים נוצרת הבעיה של גדילת יכולת האכילה. רוב האנשים לא סבלו מגדילת יכולת שגרמה להם להשמין בחזרה את כל המשקל, אבל רבים מאוד משמינים ברמה מסוימת. זה לא כל כך נורא, כי לפני כן הם רזו הרבה מאוד, ואולי הרבה מידי, רק צריך להיות מוכן למצב כזה ולחיות איתו בשלווה.
כמו כן חייבים להבין שכדי לשמור על התוצאות החיוביות יש להיכנס למסגרת פעילות גופנית קבועה ומשמעותית, ורכישת ידע מכסימלי בהרגלי אכילה נכונים ובצריכת מזון מושכלת. צריך ללמוד להכיר את כל הטקסטים שעל אריזות המוצרים, להכיר את המשקל הקלורי של כל מאכל ומאכל, להכיר את הערך התזונתי לא רק מבחינת קלוריות של כל מאכל, ללמוד על החשיבות של תזמונים של האכילה כדי לעזור למניעת השמנה, וכו' וכו'. מידע זה זמין ברשת, ונמסר גם ע"י המנותחים בפורומים, אבל זה אומר שצריך להשקיע את הזמן בלמידה קבועה בנושא.

וכמובן גם חשוב להגיע לניתוח כבר עם עבר של ידע זונתי ודיאטות שנכשלו, כי למעשה ללא שניסית לרדת בדרכים מסורתיות מספיק זמן קודם לכן, אין טעם לגשת לניתוח משום שזה כלי מסוכן מידי מכדי לנקוט בו ככלי ראשון לצורך המטרה. ניתוח זה הדבר האחרון שעושים, אחרי שכל הדרכים נכשלו.

המשך בדרך לשרוול

תודה לכם על ההסברים זה מאוד עזר לי להבין יותר לעומק את כל הנושא ואני יותר מוכנה לניתוח אני בדיוק בשלבים האחרונים של בדיקות והפגישות עם הדיאטנית

ליבי3617

New member
בהחלט תרדי במשקל

אבל כמה? ואם תוכלי לשמור? זה כבר תלוי בך.
יש לא מעט משורוולים ששומרים על הגחלת ועל ההישגים. זה לא בא בקלות אבל זה בא. יורדים ומשמרים.
זו עבודה על הראש כמו על הגוף.

אופירA

New member
מנהל
לא, אם הבלוטה מאוזנת ע"י תרופות-מאשרים ניתוח

למעשה, את צריכה את הניתוח הכי הרבה מכולם.

ליבי3617

New member
לא, זה לא

אם הבלוטה מאוזנת, תקבלי את האישור.
זה רק במקרה שהבלוטה לא מאוזנת שמבקשים תקופה לאזן אותה.

אין בעיה.

נושית 31

New member
לקובי

העו"ס בודקת את כל נושא מעגלי התמיכה המשפחתיים, חברתיים והסוציאליים

למעלה