שרשור שאלות לפני ניתוח

קוב י d1

New member
מנתחים

כל השמות מוכרים לי מקריאה בפורום ,אני נותחתי ניתוח טבעת אצל ד"ר סובחי לפני 14 שנה ,הוא נחשב מהמובילים בתחות הניתוחים הבריאטרים.
יש כאלה שאומרים שהוא לא מאמי ,הוא עינייני ומקצועי ,וזה מה שאני מעדיף,

קובי

קוב י d1

New member
שלום לך

הBMI שלך גבולי אני מקווה שלא תיהיה בעיה לעבור את הוועדה ,אולי יש לך איזה שהן מחלות נילוות ,מה שאני מציע לשתות לפני הועדה ולנסות להחזיק ,אולי לשים על הגוף משקולת קלה כדי שתגיעי למשקל הרצוי
צילום ושט קיבה תבדקי בכל קוופת החולים בארץ איפה התור יותר קצר ,שנה נראה לי מוגזם , בדיקת גסטרוסקופיה הרבה יותר מסוכנת ,
בהצלחה !!!

קובי

קוב י d1

New member
ועדה באסותא

הועדה קובעת את הזכאות שלך לניתוח ,הBMI שלך נמוך ,ואם אין לך מחלות נילוות הקשורות להשמנת היתר מגובות במכתבים מהרופאים המומחים בנושאים האלה קשה לי להאמין שיאשרו לך את הניתוח ,באם יש לך בעיות כאלה לא צריכה להיות בעיה,אין לך מה להילחץ ,ישאלו אותך שאלות יסתכלו במסמכים שתביאי ויחליטו.
מה שנשאר לי לאחל לך בהצלחה.

קובי

קוב י d1

New member
ד"ר סובחי

נחשב מהמובילים בארץ בתחום הניתוחים הבריאטרים ,
אני מטובע עברתי את הניתוח לפני 14 שנה ,ותודה לאל הכל בסדר
חבר'ה מי ששורוול על ידי ד"ר סובחי מתבקש להגיב .
בהצלחה!!!

קובי

stuchit1

New member
3 שבועות לפני שרוול ושאלה בקשר לדום נשימה במהלך השינה

קודם כל תודה רבה לכולם על האינפורמציה הרבה זה בהחלט עוזר ומבטיח לתרום את חלקי בהמשך , האם למישהו יש מידע על דום נשימה בשינה ? אובחנתי עם זה והשבוע אני מתחיל לישון עם המכשיר שאמור למנוע את התופעה , נאמר לי שזה מאופיין עם משקל יתר ולכן אני שואל בפורום הזה

קוב י d1

New member
המוגלובין נמןך

הרופא שלך הוא התשובה המקצועית,אנחנו לא רופאים ,אבל מה שההיגיון שלי אומר שמצב של המוגלובין נמוך עלול להחריף אחרי ניתוח טבעת ,בגלל שתיהיה הגבלה באכילת כל המאכלים ,ירידה במשקל דבר חשוב ,אבל הנזקים שיכולים להגרם כתוצאה מהמוגלובין נמוך קשים יותר ,
מה שאני מציע לנסות לעלות את רמת המוגלובין ""מן החי
• בשר אדום
• עוף
• דגים
• כבד: עשיר בברזל, אך גם בוויטמין A שצריכה מוגברת שלו עלולה להזיק לבריאות. לכן כדאי להימנע מאכילה מוגזמת של מוצרי כבד.

מזון מן הצומח
• קטניות: טופו, סויה, גרגרי חומוס, פול, שעועית, אפונה
• ירקות: תרד, עשבי תיבול ועלי בייבי
• פירות: כמות הברזל בפירות יבשים רבה יותר מזו שבפירות טריים
• מזונות עשירים בשומן: טחינה, גרעיני דלעת, שמשום וחמניות, אגוזי מלך וקשיו, שקדים, צנוברים ובוטנים

בנוסף, גם מוצרים כמו דגני בוקר ולחמים שונים עשירים בברזל, ולכן מומלץ שתבדקו את הערכים התזונתיים שמופיעים על גבי האריזה ותבחרו באלה שעשירים בברזל על פני יתר המוצרים
תנסי ותראי האם זה יעזור לך ,
אפשר לקחת בלי מרשם ויטמין B12 בעבר לחקחתי וזה עזר לי

תעשי מאמץ ואז שהכל יסתדר תוכלי לגשת לניתוח .

קובי

קוב י d1

New member
מעקף והריון

בניתוח מעקף קיבה ישנה בעיה של ספיגה לכן צריך לקחת ויטמינים ,אני בטוח שיש נשים שעשו את הניתוח ונכנסו להריון ,אני לא מכיר ,חמסה אשמח לתגובה ממך
ברוכה הבאה לפורום

קובי

קובי

אחלה תאריך - יום האישה הבינלאומי

כל הכבוד על הנחישות והשגת התאריך הקרוב.
מי המנתח/ת ? איפה ?

שיהיה בהצלחה רבה, זה ניתוח משנה חיים.
עצות לימים הקרובים ? לא להשתגע מבחינת אוכל (זה לא סוף העולם ותוכלי לאכול הכל אבל בכמויות קטנות יותר בהמשך) ולהקפיד על אכילה של מזון לא שומני (טוגנים, בורקסים, פיצות, גבינות שמנות, בשרים שמנים ושות' - OUT).

שיהיה בהצלחה רבה ושיעבור בקלות.

(זו חמ סה בניק אחר. מעוקפת קיבה מזה 6.5 שנים מבית היוצר של דר' רזיאל. מינוס 85 ק"ג).

קוב י d1

New member
מנתחים

שמעתי על ד"ר סובחי רופא מוביל בניתוחים הבריאטרים ,אני עצמי נותחתי על ידו בניתוח טבעת לפני 14 שנה וקצת
ד"ר אני פייגין תותחית בתחום
על ד"ר קיס לא שמעתי

בהצלחה

קובי

נחל

New member
אני עברתי ניתוח שרוול אצל ד"ר סובחי לפני 5 חודשים,

אבל הניתוח היה דרך הביטוח הפרטי באסותא מפני שסובחי לא עובד יותר עם קופת חולים כללית. אבל תבדקי את זה. אולי את בקופה אחרת בככלל.
ודרך אגב אני מאד ממליצה עליו .אחראי ובעל שם בניתוחי שרוול ואחד המובילים בתחום.

אופירA

New member
מנהל
סדר השמות שכתבת

הוא בדיוק סדר העדיפויות של ההמלצות על רופאים אלה.
על ד"ר קיס לא שמענו פה (זה לא אומר כלום עליו, כמובן).
ועל ד"ר דוחנו שמענו בשנתיים האחרונות ממנותחיו המרוצים.
שני הראשונים הם תותחים עשרות שנים בתחום הבריאטרי, ומומלצים מאוד ע"י מנותחיהם בניתוח השרוול (כאשר ד"ר סובחי הוותיק ביותר, ומומלץ גם בשאר סוגי הניתוחים).

מעיין א3

New member
בהחלט תאריך מדהים!

אני מנותחת באסותא לב המפרץ, אצל ד"ר דוד חזן.
קיבלתי הרבה המלצות עליו מאנשים שאני מכירה, ואני גם קיבלתי הרגשה ממש טובה ממנו לאורך כל התהליך עד עכשיו, ולכן בחרתי בו.
&nbsp
הרבה תודה על העצות שירלי!

מעיין א3

New member
קיבלתי תשובה מהרופא

בשני המקרים (שרוול ומעקף) ניתן להיכנס להריון, אך כמובן להיות במעקב כל זמן ההריון.
במידה ולוקחים את הויטמנים, לא צריכה להיות שום בעיה עם האימא או עם העובר.

אופירA

New member
מנהל
לדעתי - בקשר לניתוח זה תתייעצי בד"ר אבינוח.

אם את רוצה ניתוח טבעת - אז רק אצל ד"ר אבינוח. לדעתי תקבעי איתו פגישת ייעוץ ותשאלי אותו על בעיית ההמוגלובין בקשר לניתוח.
כמו כן, רופא המשפחה אינו מחליט על ניתוח עבורך. את מחליטה ומי שמאשר זו הקופה שלך, ולא הרופא. אז ההמלצה שלו יכולה להישאר אצלו.

חשובה הבריאות שלך. אותה יש לברר אצל בעלי מקצוע אחרים, בכל הנוגע לניתוח.
כמו כן, חשוב להבין למה ההמוגלובין נמוך כל כך. זה לא בריא בכלל. ומה הבעיה להעלות אותו ע"י מתן ברזל או שינוי משמעותי בתזונה?
ולשם כך קודם כל צריך להבין למה הוא נמוך כל כך. פה כדאי שרופא המשפחה ייעץ ויסביר, וייתן מענה לבעיה זו, בלי שום קשר לניתוח טבעת. זה תפקידו החשוב.

קוב י d1

New member
דום נשימה בשינה

אני מבין שזה אובחן במעבדת שינה ,וזה שאתה צריך לישון עם מסיכה מראה על חומרת הבעיה ,אני מכיר את זה מקרוב משפחה שלי ,אתה יושן כל הלילה ובבוקר קם עייף ,בגלל שהתעוררתה עשרות פעמים בלילה .
עודף משקל גורם לדום נשימה בשינה ,ואני מקווה כאשר תרד במשקל זה יפסק ותוותר על המסיכה .
דום נשימה בשינה אחד מהמחלות הנילוות שמתחשבים בהן למי שה BMI 35 כאשר מגיעים לועדה .
קובי

theitay123

New member
דר' סנור

היי,
כיום ניתן לטפל בבעיות של דום נשימה בשינה.
אני מכיר את דר' סנור אשר מציע טיפול בנחירות ובדום נשימה בשינה.
ממליץ עליו בחום!

אופירA

New member
מנהל
הפיתרון לדום נשימה בשינה עקב השמנת יתר הוא ניתוח לקיצור קיבה

וכיוון שזה כבר אושר לך - הרי שלאחר שתעבור אותו ותרד במשקל, הבעיה הרפואית הנ"ל תיעלם לגמרי, מעצמה, תוך זמן קצר מאוד.

רומי 9121

New member
לפני כ- שלוש שנים וחצי עברתי ניתוח לקיצור קיבה (טבעת)
לפני ההורדה במשקל סבלתי מהרבה תופעות לואי וביניהם דום נשימה. גם אני ישנתי תקופה ארוכה עם סיפאפ בלילה,
היה לי קשה להתרגל לסיפאפ אך לא היתה ברירה.
כלומר , כיום , אני יודעת שכן היתה ברירה,, לאחר הורדה במשקל, התפטרתי מהסיפאפ, וגם תופעות הלואי האחרות נעלמו כמו הסוכר, ובעיות אורטופדיות שונות.
אני מאמינה שלאחר שתוריד במשקל גם אצלך יעלמו כל תופעות הלואי שאתה סובל מהן כמו דום נשימה.

למעלה