לאחר לילה ללא שינה כמעט -אזעקה פילחה את

הדסהש1

New member
לאחר לילה ללא שינה כמעט -אזעקה פילחה את

המרכז ב ב5, 2 לאחר חצות, לא נעים לקום בבהלה, לאחר
שרק ניסיתי להרדם, אני קצט שרוטה , מקשיבה לכל הערוצים
אחייני בנח"ל ודאגתי גדולה, הרי יש מכל החילות שם, כבר איבד
מספר חברים,מקווה שהיום יהיה שקט יותר, ליבי עם כל המשפחות,
יש נשפחות שלמרות המצב עוברים להתגורר בעוטף עזה.

יוליקה

Member
מנהל
בוקר עצוב וקשה

התעוררתי ב-4...ראיתי כותרות ונחרדתי... הבנות שלי עם הילדים...מה עשו בלילה???
10 הרוגים ...ממש ילדים ועוד שחשבנו שתהיה הפסקת אש...

בענין הברברת... בכל ערוץ מביאים את אפי איתם שעבר זמנו בטל קורבנו...מתוסכל
שלא לקחו אותו...מביע דעות ימניות ועצות אחיתופל לצבא....

הבוקר אני מתחילה את הויה דולורוזה שלי - טיפול שיניים....

הדסהש1

New member
יוליקה מאחלת בהצלחה בטיפול השיניים, בקשר לאזעקות

תלוי באיזה אזור הן גרות, ביתי ברמת גן ולא שמעה את האזעקה , למרות
שהיה באזור, גם אצלינו היא היתה לא חזקה כמו בעבר,
לגבי הברברת מביאים את כל מי שיכולים, אפריים סנה, יוסי ביילין.
רטש עירית שדרות בעבר! ואנישי מוסד ומודיעין בעבר,

יוליקה , אף אחד בהממשלה, שלא שם

לב מה הם מברברים, יש לממשלה את האנשים שלה והיועצים שלה, הפעם יש לנו מפקדים משכמם ומעלה, שמנהלים את המלחמה עם ראש פתוח, כל הכבוד למפקדים הנפלאים האלה !!!
הייתי היום האיקאה, יש מבצע של צלחות שהגודל שלהם מאוד מתאים לי, כי גודל של הכונת כלים שלי בינונית, כשאני שמה צלחות גדולות, הם מקבלות מכה ונשברות בקצה ,למרות שלא הסתובבתי שם הרבה, ישר הלכתי לכלי בית, אכלנו שם גם צהרים, לא תאמינו כמה אנשים היו שם עם הילדים, ואכלו שם גם צהרים , חזרתי מאוד עייפה!
אף פעם לא הצטיינתי בלזכור שמות, עכשיו יותר גרוע ! אבל מודה לאלוהים בשביל זה, שלא יהיה יותר גרוע !

עמיקם10

New member
אז איך נותנים לממשלה ולכנסת לבטל את רשות השידור

בסיף נישאר רק עם ערוץ 2 שהוא עלבון לאינטילגנציה.

עמיקם10

New member
אם מבטלים את האגרה מאיפה הכסף לרשות החדשה?

הקמתה של הרשות השניה-גרמה להריסת רשות השידור. הרשות השניה היא בזיון תרבותי. האם שרי אריסון גם לא תשלם - אגרה?
מעל מיליארד שקל פיצויים לאלף עובדים ברשות השידור. היתר יתקבלו לרדו החדשה. [מה עם איילה חסון ?]

עמיקם10

New member
ראיתי הבוקר-יו"ר ועד ההורים המרכזי !

האם זו עוד עמותה שמקבלת תקציב מהמדינה-כמו הועד למען החייל וחצי מהכסף הולך למשכורות ?

הגישה שלך מוטעית

הרשות השניה (ערוץ 22) קמה לא כאושיה תרבותית, אלא כמקום למידע ולבידור להמונים.
העובדה היא שהרשות הראשונה (ערוץ 11) נכשלה כשלון חרוץ, מכיוון שהיום את אף אחד לא מענין לשמוע ניתוח לספר של דוסטוייבסקי או קונצרט הפילהרמונית במוזיקת לילה זעירה בטהובן.
יש לי מכשיר זעיר עם 2000 שירים בפנים ובינייהם גם ספריה קלאסית עם כמה עשרות יצירות לכשתנוח עלי הרוח, אבל את ההמונים זה לא מענין.

אשתי בולעת ספרים בקצב של לפחות ספר בשלושה ימים, קבוע.
אני שואל אנשים רבים, הם לא קוראים ספרים (אז למה אני כותב ספרים, לעזאזל?
) וחלק גדול אף לא קורא עיתונים ואלו שכן קוראים עיתונים, זה בעיקר בגלל מדור הספורט לכל ספורטאי-הכורסה הללו.

אגב, על פי חוק הגימלאים, גם אני לא משלם אגרה מזה שנתיים.

יוליקה

Member
מנהל
מאיר?? אותך אולי לא מעניין לשמוע קונצרט

אבל אותי מאד מאד מעניין כי פרט לערוץ 95 אין לי מפלט לברוח משלומי שבת, אייל גולן, וחבריהם....
פכם עוד אפשר היה לשמוע בערוץ הראשון קונצרטים...כעת גם את זה כבר לא ניתן....
האם בגלל זה נכשלה הערוץ הראשון כישלון חרוץ???
לידיעתך, הערוץ הראשון משמש לי מפלט מכל הג'אנק שנותנים בערוצים המסחריים...
לפחות שם לא מעמיסים עלי תכניות ריאליטי עם פרומואים ששורפים את המח.

יוליקה, כמוני כמוך, אני בורחת

לערוץ 11 כשאני רוצה להשתחרר מהשטויות והפרסומות והאח הגדול והאחות הקטנה וכוכב נולד וכוכבת מתה והשד יודע מה....
אז אין לי 2000 קטעים במכשיר שלי, אני רוצה את זה בטלביזיה. ואם מבטלים את הערוץ הזה נכנעים עוד יותר ל"המונים", כפי שאתה מכנה אותם שגוררים את התרבות שלנו כלפי מטה - תוכניות ריאליטי אידיוטיות שהופכות כל אחד לסלב, זמרים עם שירים חסרי כל משמעות וסופרים שנחנקים משום שאיש לא קונה את הספרים שלהם.

הכותרת שלך לא נכונה

תקראי שוב את מה שכתבתי.
שיש לי במכשיר המוזיקה ספריה שלמה של מוזיקה קלאסית ( בתוך ה-2000 שירים חוץ ממוזיקה קלאסית יש לי גם מוזיקה קאמרית, רומנית, יוונית, מעל 400 שירית בעברית, ספרדית, מוזיקה סלונית משנות ה-80 מארה"ב , מוזיקה כרתית, כל ההופעה של כוורת , מוזיקה צרפתית של שנות ה-70-80 ואפילו זמרים עתיקים כמו אדית פיאף ומוריס שבאלייה וכו)

ואמנם כן, הרוב המוחלט של האנשים לא מתעניינים במוזיקה קלאסית ולא בספרים.
כשהדור הזה ילך, לכולם מה שיעניין זה רק "מהנשמע" ואייפון-שמייפון שזה מרכז חייהם של מליונים בארץ.

עמיקם10

New member
אני משער שאתה מבטא את סביבתך.

הנכדה שלי שהיא דור שני לפסנתרנים-שזה היה המקצוע של גיסתי אחות אשתי. מנגנת בלי תוים מהזכרון ואני מקווה שתמשיך ותהיה פסנתרנית או מורה לפסנתר.שני בני מנגנים אחד ניגן באופן מקצועי. ואצל השני ארבע מקלדות כולל אחד כנף..
ואני אתמול חצי יום התעסקתי עם הסימפוניה ה-7 של בטהובן וביצועים שונים ביו טיוב. בקול המוסיקה [ברשות שמפרקים בהנחיית שר חסר תרבות כשלשרת התרבות אין מילה.ונראה שהכל מהלכים פוליטיים ולא מקצועיים]
שומע כל יום וגם נרדם על הקונצרטים. ויש גם ערוץ מצו.
מי שהתחנך על מוסיקה לא צריך מאגר ביתי. אםכי יש לי עשרים קונצרטים מוקלטים מהיו טיוב.. אבל מאה הדיסקים לא בשימוש חוץ מבמכונית.
שירים ופזמונים זה לא מוסיקה אלא בידור. אז בסמארטפון יש לי 200 שירים דכאלה שאני שומע בהליכות בחורף בסתו.ובאביב. בקיץ חם.
ואתמול קיבלתי הד לאויר שבערד..משליח ובאמת קר שם בערב..זה לא מיתוס.

אני משער שאתה לא מכיר את סביבתי

וסביבתי היא כל מדינת ישראל והסתובבתי כמורה דרך שנים רבות (51 שנים) בארץ כדי להכיר קצת את האוכלוסיה.
הרוב המוחלט של האנשים חד משמעית לא מתעניין במוזיקה קלאסית. נקודה.
הדוגמאות שלך ושל יוליקה, חוץ מההערות האישיות, הן היוצא מהכלל המצביע על הכלל.

עמיקם10

New member
לתזמורת הפילהרמונית אין אפשרות להשיג מנוי

רוב האוכלוסיה בארץ שרואה האח הגדול- שמעדיפה את ערוץ 2 . שהביאה לנו את ראש הממשלה שרק במניפולציות הגיע לתפקידו
וכנ"ל את שר החוץ-בבחירות מדומות-ומאידך ערביי ישראל[כחמישית מהאוכלוסיה במדינת ישראל ]ושאני אישית כל אחד מהם שמביע הזדהות עם עזה-הייתי מעביר אותו לשם.
והחרדים[עוד עשירית-יחד 5.5.]
שעזה טובה מדי עבורם בגלל שגם כעת הם לא מוכנים להגן על כל מדינת ישראל אותה הכללת .
או לסיכום מוסיקה קלאסית והביטלס..זה מה שיש. היתר די בינוני..

עמיקם10

New member
20 אחוז ועוד עשירית זה 30 אחוז..מהאוכלוסיה

אז רק 70 אחוז בכלל מתפקדים כאן. ומהם חלק בוכים כרונים. כ-50 אחוז תחת קו העוני..
נשארנו אני ואתה.

ומה זה אומר ? שום כלום

זה אומר שאם יש באולם 500 מושבים, יש 500 מנויים ואין מקום פנוי. זה כל מה שזה אומר. ויש בארץ 8.000.000 אנשים.....
עם יתר הנאמר אני מסכים.

פעמים רבות אני שואל אנשים מה יש להם לראות בבית שמתגורריו פרזיטים שנכנסו פנימה לשלושה וחצי חודשים בידיעה שאין להם מה לעשות אלא רק לסכסך ולהסתכסך אחד עם השני , כי זה מה שמענין את רוב הציבור.
והציבור הספציפי הזה כל כך טיפש שלא מבין שאם באמת היו צריכים להצביע ולשלם שקל עבור ההתקשרות, למה אפשר להצביע עד 10 הצבעות באותו נושא מכל מכשיר טלפון, הרי זה רק כדי שהמערכת תרוויח פי 10.

ובכלל מה צריך להיות מעניין ש-14 או כמה שהם אנשים עלובים יושבים בתוך בית אחד ומה הם מדברים אחד עם השני , מסתבר שיש כאלו רבים שמביטים בערוץ אפילו בלילה כשכל הפרזיטים שם ישנים.

היתה תוכנית וי-אי-פי כשברור לי שמי שנכנס לבית בתוכנית הזו ניסה למנף את עצמו, והסתבר שהם עשו רק רע לעצמם כי אז הם התגלו בכל אפסותם, ועובדה שאף אחד מהם לא התרומם מאז אלא הלך ושקע עד תום. (למשל : שימי תבורי, מאיה בוסקילה, מנחם בן , מרב בטיטו [שכותבת שטויות בידיעות, מעולם לא ראיתי כתבה אמיתית וטובה שלה], עדי נוימן [הופיעה בפרסומת אחת וזהו], קורין אלעל, יוסי מילשטיין, אמיר גוטמן, פנינה טורנה [העסקים שלה על הפנים] ואחרים).....

עמיקם10

New member
אשתי אומרת שהם מרכלים אחד על השני

בקשר לפילהרמונית יש מינויים בחיפה ובירושלים והתזמורת נוסעת לכל העולם.הם לא אוהבים לנסוע..הייחוד במוסיקה שזה לא מחזות שלא בטוח שהם ראויים לצפיה. בכל העולם כולם שומעים את אותו דבר. אפילו הסרטים לא הגיעו לרמה הזו.
מוסיקה קלאסית כשמה כן היא-ועם שתיים מהחברות שלי אחת היא אשתי- זה היה סוג של בילוי במשך שעות.
החותן היקה שלי היה לו מנוי בחיפה..וזה היה אחד מהקשרים שלי איתו חוץ מזה שעבדנו יחד בשדה.
אגב הבת שלו היתה ממשהיקית היחידה בקיבוץ. שכולם כמעט היו מפולניה ורוסיה.

יוליקה

Member
מנהל
מאיר לשמוע זה לא לצפות

אז אם יש לי תקליטיה ענקית של אלפי יצירות בביצועים שונים...
אז לא אלך לשמוע קונצרט בהיכל התרבות???
אפילו נסעתי למצדה לשמוע קונצרט (לא לראות את האופרה כי אנחנו לא סובלים את דניאל אורן)
קל וחומר שאני רוצה לצפות בקונצרט לא פחות מלשמוע...
יש מנצחים גדולים שלעולם לא אגיע לראות אותם אלא רק בטלויזיה...
הערוץ הראשון היה מספק בעבר את מאווי אבל כבר לא... אז כפי שציינתי
אני צופה ב-mezzo ערוץ 95 בהוט...

למעלה