לאחר לילה ללא שינה כמעט -אזעקה פילחה את

ladybug4NLP

Active member
חבל שאתם ךאמסתובבים ברכוזים דתיים בשבת וחג

גם אצל החילונים אל רואים כזו אופנה וגינדור.
ורק יקר.
מה שכן-הכל צנוע.
לטעמי עדיין עדיף על בנות 12-55 שכל הציצי והתחת בחוץ

הן מתלבשות כך משום ששטפו להן

את המוח, וחוץ מזה אם לא יתלבשו כך ירדו לחייהן. אז הן מתלבשות כך. וזה כולל את הדתיות שמסתובבות עם סירי הלילה הסרוגים על הראש. רובן נראות מגוחכות, לפחות בעיני.
ובדיוק כשם שאני לא אוהבת נשים שחושפות הכול, או גברים שהולכים כל כך צמוד שאפשר לצייר הכול, אני גם לא אוהבת את הנשים שמתלבשות כמו מומיות רק משום שכך הדת דורשת או הבעל דורש או השד יודע מה. שטיפת מוח מינקות וזו התוצאה. אם לגברים עומד - שייקחו משהו נגד.

יהודית, אני חושבת שזה לא נכון ככה להשמיץ

את ראש הממשלה, בפרט בימים כאלה, הפעם הוא נוהג התבונה עם יועצים יוצאים מהכלל שיש לנו, ורמטכ"ל שלנו מהטובים
שהיו לנו אי פעם !!! הוא ראש ה ממשלה שלנו, יש לאנשים את האפשרות לא לבחור בו שנית, אבל ברגע שהוא נבחר , הוא ראש הממשלה שלנו !
למרות שמורגש שאמריקה די מוותרת עלינו, בגלל הכדאיות הפוליטית,
אבל יש באמריקה את הקול היהודי , שזה משקל כבד מאוד לגבי מי שרוצה להבחר לנשיא הבא !
אני אהיה שמחה לראות איך אירופאים ישלמו על זה שנתנו יד אחת עם הטרוריסטים הגרמניים לגרוש היהודים
משם ! אני כל הזמן אמרתי שיבוא יום שהם ישלמו על זה, הרי אין ארוחות חינם !!!

את מזכירה לי נהג אוטובוס תיירים יווני

ישנה עיירה קטנה ביוון בשם ארחואובה, שם נוהגים לעצור מדריכי תיירים לאפשר לתיירים לקנות מזכרות ולגזור קופון. עד כאן הכל בסדר.
אני מגיע עם האוטובוס לכניסה לעיירה ורואה שממול מגיע אוטובוס בכיוון הפוך, כאשר רוחב הכביש הוא אוטובוס וחצי בלבד.
שני האוטובוסים מגיעים קרוב אחד לשני בתוך העיירה , ואז אחד עולה על המדרכה והשני נכנס קצת לחצר בצד שני, וממש כמעט בשיפשוף מראות, הם עוברים.
הנוסעים בשני האוטובוסים מוחאים כפיים לנהגים, ואני מחייך.
אם היה הנהג מחכה שהשני יעבור ורק אז יכנס, זה לא היה מענין.
ככה הם הראו כביכול וירטואוזיות בנהיגה, זכו למחיאות כפיים וזה התבטא אחר כך גם בטיפ.

אומרים שראש הממשלה וכל הממשלה נהגו בתבונה ובחוכמה והם מחסלים את המנהרות במחיר יקר של חיי אדם,
והרי הם ידעו כבר שנים על המנהרות הללו משך שנים רבות ולא עשו שום דבר בנושא למרות שטנקים ישראלים סיירו (ראיתי) בתחום 3 ק"מ מהגבול בתוך שטח הרצועה, והמחבלים אפילו פוצצו מטען ענק מתוך מנהרה כזו דרך הפיר ופגעו בטנק שחייליו נהרגו. כן , אני יודע ששכחתם את זה.
אבל כעת כשיש מבצע ובסוף ישראל תזכה בנצחון, כמובן שהממשלה תגזור קופון פוליטי שלם, על חשבון ההרוגים.

כך שאת הטריק לא המציא הנהג היווני, כל הממשלות והפוליטיקאים השקרנים רמאים נוכלים וגנבים, כבר המציאו לפניו את הפטנט הזה.

למעלה