שרשור תמונות!

ebi83

New member
הבטחתי ולכן אקיים..

נתחיל בסדיר- בלבול, עומס, טנקים, רעש, מלחמה במטרות קרטון וים חול (פודרה, אבל כמה באמת מבינים מה זה
)!!!

היה גם טוב, אבל התחושה די מתמצאת בתמונה.

raptor89

New member
היית על סימני 4?

אתה לא זקן מידי בשבילם?
או שהיית תו"כ ההסבה?

ebi83

New member
הייתי גם על סימני 4..

המחזור שלי הוא הראשון שעשו בו מסלול מלא בסימן 4.

ebi83

New member
ולפן השני

המילואים- באמת שיש תחושת שליחות, חיבור לסמלים ולמדינה ובעיקר אנשים..
אבל בתמונה הזו יש הכל, את הטנקים המסודרים עם אנשים עוד בסידורים על הצריחים. את המעבר מיום ללילה לא פה ולא שם (גם בחיים האישיים). ולבסוף את המרכוז סביב הדגל המתנפנף ברוח...

m i r u s h i

New member
וואו...

זה מתחלק אצלי לחוויות לא משהו ולכיף לא נורמלי.

התקופה הפחות טובה הייתה בטירונות ובקורס בצריפין, ולא בגלל שסבלתי - אלא יותר בגלל שהייתי בשוק. חודשיים של הלם.
[מצטערת על איכות התמונה, הפלאפון היה דיי מעפן בזמנו....]
התמונה היא מדצמבר 2006, בט"ר ניצנים. טירונות של חמישה שבועות במקרה נפלה על תקופת המזג אוויר הכי סוערת באותו החורף...
במהלך הטירונות האוהלים התחילו להראות סימני קריסה אחרי כל מערכת גשם וכשהתווספו הרוחות..... מצאנו את עצמנו נדחסות לחדר קטנטן וישנות אחת על השניה בערך [ולא,זה לא סקסי כמו שזה נשמע בנים.
]
אני חושבת שהטירונות נורא שינתה אותי.
בתור אחת שההורים עטפו אותה צמר גפן, ואחת שהיה לה קשה ללכת לישון אפילו אצל משפחה כי לא היה לה נוח ובתור מישהי שהייתה פדלעה בבית ולא זזה, משהו שם הוציא אותי מהמסגרת וביגר אותי.

אבל החוויות הטובות היו בסדיר.
שירתתי בגדס"ר גבעתי, בתפקיד לא זוהר במיוחד, אבל הגדוד... הו! הגדוד.

בהתחשב בעובדה שזה בסיס סגור, זאת הייתה המשפחה השניה שלי למשך כמעט שנתיים.
החלפת קווים, ערבי גדוד, נופש בכפר נופש לחיילים באשקלון, אירועי חגים, ימי הולדת.. שבתות אפילו נהנתי להעביר שם..
וכמובן, תגלית... שהכרתי שם כמה אנשים מדהימים שעד היום אנחנו בקשר בפייסבוק.

אז כן.. הצבא מתחלק לחוויות טובות ולפחות טובות..

Puskas

New member
הצבא זו באמת תקופה יפה

נכון שיש רגעי שפל שאין להם תחרות (חלק מהטירונות וסתם נקודות שבירה בשירות עצמו), אבל החברים, ההוויי, הצחוקים... אין תחליף.
לא שהייתי עושה צבא מחדש אבל אני חייב לציין שהחיים מחוץ לצבא, לא טובים וזוהרים כמו שנוטים לחשובים שיהיה בזמן השירות עצמו.
כמובן שלא הייתי מוותר על השירות הזה, בכל זאת בתור ציוני אוהב א"י השלמה אני לא יכול להרשות לעצמי להשתמט או לחתוך באמצע סתם..

לא יודע עד כמה שש בש היה הקטע שלך אבל טורנירי השש בשש בשק"ל היו אחד הדברים

N o R i K o

New member
לא בדיוק תמונה...

התלבטתי בהתחלה אם להעלות תמונה עם חברות שלי, שהן כיום החברות הכי טובות שלי בעולם :) ובזכותן השירות שלי היה מהמם...
אבל אז מצאתי את התמונה הזו - כשהקורס שלי השתחרר לכל אחת היה סרטון קצר של כמה שניות, על איזה סרט היא הייתה עושה לרגל שחרורינו (בדרך כלל עושים סרט אחד ארוך לכל הקורס...), ואני הייתי סרט מצוייר :) ואם בחצי שנה האחרונה לשירות שלי הייתי עושה 80 תיקים ביום (וגם קרה שלא נתנו לי לצאת הביתה בשעת היציאה שלי כי לא הגעתי ליעד הזה) אז בסוף כבר זרקתי זין ושמחתי להיפטר מהעניין.
לא היה לי שירות קל, אבל ניהלתי בעברי את פורום מתגייסים וכבר כל כך חפרתי על זה שם שאין לי כוח להקליד את זה יותר

Light18m

New member
הצבא זה חוויה (=סיוט בזמן עבר)

בתור החנון היחיד בגדוד של גבעתי די סבלתי בצבא מבחינה חברתית.

כיום הצבא זכור לי בעיקר כמקום שבו התמקצעתי בשש-בש.

התמונה היא מבית של פלסטיני בדיר אל בלאח שברצועת עזה (ליד כפר דרום), באוגוסט 2005- ההתנתקות.
אחת התקופות היותר קשות נפשית שהיו לי, וגם בה מצאנו זמן לשחק.
שם למדתי בע"פ את ההסתברויות של כמה מהלכים קדימה בכל מצב.

AS00AS

New member
לא ממש תמונה

שלט שהכינו לי החברים מהמחלקה מתי שהם השתחררו (בינישים),
הם הכינו לי 2 תמונות את האחת לא הצלחתי לעלות בגלל הגודל שלה,
אז העלתי את השניה,

(תדמיינו שזה סגול ואז זה יתאים)

טוב, אז הייתי משק"ית ת"ש. השיבוץ שקיבלתי, בסיסי תחמושת, היה כל מה שלא רציתי- יומיות, קרוב לבית, בסיס פתוח, ג'ובניקים.
בסופו של דבר, זה היה השיבוץ הכי טוב שיכולתי עליו- הרבה עבודה עם הרבה משמעות והכי חשוב, סגל ת"ש מדהים, שאומנם לא יישב איתי, אבל כל יום חמישי הייתי נוסעת לקצינה (נסיעה של שעתיים+, כולם היו בטוחים שזה ממש סבל בשבילי...
) ואלו היו הימים הכי טובים בשירות.

בקיצור, היה לי שירות ממש טוב ואני באמת לא יכולה לדמיין את עצמי היום בלי החברות שלי מהצבא

צירפתי תמונה שמאוד ממצה את השירות- השרוך הסגול שלי, שנייה אחרי טקס הסיום של הקורס.

spaysi8

New member
מקנאה בך

יצאתי מנקודה שבה יכל להיות לי שירות מהמם (חיל חינוך, בכל זאת)
אך נדפקתי עם חרא קצינה, ובקריה :(

האמת היא שאין לי אפילו תמונה אחת על מדים פשוט לא יצא לי אפ'פם להצתלם במדים ..
בצבא בעיקרון עברתי קורס במקצוע מס' 1378 -מש"ק תחזוקה (שם מפוצץ למי שבסה"כ גומר כאפסנאי מעפן
) אבל למזלי אחרי כחצי שנה בבסיס הקבע שלי אחד המתדלקים השתחרר ומאחר ואפ'חד לא קפץ על המציאה אני "התנדבתי" לתפקיד

גוב של שבוע-שבוע ,מה שאומר שבוע של בטן גב ברוב הזמן (ואז הולכים לשבוע מנוחה בבית
)

למעלה